Πέμπτη, 09 Φεβρουαρίου 2023 | Επικοινωνία

Big Brother: "Αδειάζει τον Χρήστο Μακρίδη ο Νικόλας - "Είναι τοξικός!"

Όλα όσα είπε για το παιχνίδι

Big Brother:
News 26.09.2020 21:05
Από Youweekly Team

Συνέντευξη έδωσε ο Νικόλας Παπαπαύλου, ο οποίος αποχώρησε πριν από λίγες ημέρες από το Big Brother. Ο πρώην παίκτης του reality μίλησε για την εμπειρία του στο παιχνίδι ενώ έριξε και τα βέλη του στον Χρήστο Μακρίδη, που όπως αναφέρει πρωτοστατεί μέσα στο σπίτι.

Τι σου αφήνει η πρόωρη σχετικά αποχώρησή σου από το «Big Brother»;

Αυτό που έλαβα από τα μηνύματα του κόσμου μού αφήνει ένα αίσθημα δικαίωσης, γιατί η πλειονότητα θεωρεί πολύ άδικο το γεγονός ότι έφυγα. Από την άλλη, το ότι έφυγα με τους συγκεκριμένους υποψηφίους, πάλι μου δείχνει ότι πέρασα πολύ καλά το μήνυμα που ήθελα. Δείτε ακόμα την νέα ανάρτηση του Αντώνη Αλεξανδρίδη.

Τι εννοείς;

Θεωρώ ότι η τριάδα είχε ένα πολύ συγκεκριμένο κοινό που την υποστήριζε, οπότε, εφόσον ήμουν ο πρώτος που ξεκίνησε την ένταση στο σπίτι για τους γνωστούς λόγους, ήταν λογικό να έχω ενοχλήσει.

Στους γνωστούς λόγους να θεωρήσω ότι συγκαταλέγεις την ομοφοβία;

Ο ρατσισμός έχει πολλές μορφές και πολλά παρακλάδια. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος που πρωτοστατεί σ’ αυτήν την υποομάδα νομίζω ότι είναι ιδιαίτερα «τοξικός».

Αναφέρεσαι στον Χρήστο Μακρίδη;

Βέβαια. Πρωτοστατεί και καταφέρνει πολύ εύκολα να θολώνει τα νερά σαν επαγγελματίας πολιτικός.

Πολλοί κρίνουν αρνητικά το «Big Brother» ως τηλεοπτικό προϊόν, χαρακτηρίζοντας το trash.

Προσωπικά ήταν πολύ συνειδητή η επιλογή μου να μπω στο παιχνίδι. Αν το θεωρούσα trash, δεν θα συμμετείχα. Αυτό που παρατήρησα εκ των έσω, όσον αφορά ορισμένους παίκτες, είναι ότι πολλές φορές η συμπεριφορά τους θα μπορούσε να χαρακτηριστεί οριακά ως «δεύτερη». Δεν αφορούν όμως στο project οι συγκεκριμένες συμπεριφορές.

Χαμός στο Twitter με το Big Brother: «Ο Μικρούτσικος άδειασε τον Νικόλα για τα καλά»

Ακόμα ένα live του Big Brother έφτασε στο τέλος του και αλήθεια είναι πως στο Twitter επικράτησε κανονικός χαμός με τα σχόλια για τα όσα είδαμε, με πολλούς να εστιάζουν στον τρόπο με τον οποίο άδειασε ο Ανδρέας Μικρούτσικος τον Νικόλα Παπαπαύλου.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Big Brother: Πλάνταξε στο κλάμα ο Χρήστος Μακρίδης όταν άκουσε την κόρη του - Δεν μπορούσε να μιλήσει

Big Brother: Τι κοινό έχουν ο Δήμαρχος και η Χριστίνα Ορφανίδου;

Share