Snik: Το δημόσιο ξέσπασμα του συντρόφου της Ηλιάνας Παπαγεωργίου - «Πίσω στην τρύπα σου...»

Τι συνέβη με τον τράπερ;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Snik: Το δημόσιο ξέσπασμα του συντρόφου της Ηλιάνας Παπαγεωργίου - «Πίσω στην τρύπα σου...»

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο αγαπημένος σύντροφος της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, Snik, δε δίστασε να κάνει ένα δημόσιο ξέσπασμα απαντώντας σε έναν ανταγωνιστή του και ξεκαθαρίζοντάς του πως ήρθε η ώρα «να πάει πίσω στην τρύπα του»!

O γνωστός τράπερ φαίνεται πως τα έχει βάλει με έναν άνθρωπο με τον οποίο στο παρελθόν είχε πολύ καλές σχέσεις.

Το κομμάτι «Karma» μόλις κυκλοφόρησε και έχει πολλά περισσότερα να σου πει από όσα νομίζεις. Κάτι έχει συμβεί μεταξύ των «αδερφών» του και, ξέρεις πολύ καλά ότι την προδοσία, οι σωστοί και γνήσιοι τραπερς δε την αφήνουν να περάσει έτσι.

Η σχέση του Snik με τον Mente Fuerte ήταν σχεδόν οικογενειακή και αυτό το ξέρουμε όλοι, αυτή τη στιγμή όμως τα αγόρια φαίνεται ότι έχουν μια τεράστια κόντρα και τα σημάδια που έχουν δώσει μέχρι στιγμής μας βοηθάνε να καταλάβουμε το story πίσω από την κόντρα τους.

Αυτό είναι το δημόσιο ξέσπασμα του συντρόφου της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, Snik

Μετά την κυκλοφορία του συγκεκριμένου κομματιού, ο Snik αποφάσισε να απαντήσει και μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram στον Mente Fuerte, ενώ τις προάλλες η Ηλιάνα Παπαγεωργίου απάντησε και σε μία ερώτηση για τον γάμο της με τον Snik!.

Snik δημόσιο ξέσπασμα

Το δώρο που έκανε ο Snik στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου για την πρεμιέρα της στο Pop Up

Μέσα από τη χθεσινή της εκπομπή, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δε δίστασε να αποκαλύψει στο τηλεοπτικό κοινό, το δώρο που της έκανε ο αγαπημένος της σύντροφος, Snik με αφορμή την πρεμιέρα που θα έκανε με το Pop Up στον ALPHA.

To ζευγάρι μπορεί να προσπαθούσε να κρατήσει τη σχέση του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας ωστόσο τον τελευταίο καιρό, οι δυο τους μοιράζονται όλο και περισσότερα στιγμιότυπα από την καθημερινότητά τους.

Αυτό είναι το δώρο που έκανε ο Snik στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου για την πρεμιέρα της στο Pop Up

Χθες το μεσημέρι λοιπόν, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου παραχώρησε συνέντευξη στην ίδια της την εκπομπή, και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον σύντροφό της. Απαντώντας λοιπόν σε ερωτήσεις σχολίασε το τελευταίο δώρο που της πήρε.

Έτσι αποκάλυψε πως ο καλός της της αγόρασε ένα λάπτοπ για να τη βοηθήσει στη νέα της δουλειά.