Σίσσυ Χρηστίδου: Η δημόσια αναφορά της στην προσωπική της ζωή μετά τον χωρισμό της με τον Θοδωρή Μαραντίνη

Τι αποκάλυψε η παρουσιάστρια;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σίσσυ Χρηστίδου: Η δημόσια αναφορά της στην προσωπική της ζωή μετά τον χωρισμό της με τον Θοδωρή Μαραντίνη

Μέσα από τη σημερινή της εκπομπή, η Σίσσυ Χρηστίδου δε δίστασε να κάνει μία δημόσια αναφορά στον αέρα του Έλα Χαμογέλα, για την προσωπική της ζωή λίγο καιρό μετά τον χωρισμό της με τον πρώην σύζυγό της, Θοδωρή Μαραντίνη.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια έχει δείξει πως δεν έχει κανένα πρόβλημα να μιλήσει στο τηλεοπτικό κοινό για τη ζωή της, για τα παιδιά της, ενώ πολλές φορές αναφέρεται και στον πρώην της, καθώς οι δυο τους έχουν άριστες σχέσεις ακόμα και μετά τον χωρισμό.

Μάλιστα πριν από λίγο καιρό, ο φακός του YouWeekly.gr τους είχε «τσακώσει» μαζί στην παραλία. Δείτε εδώ τις αποκλειστικές φωτογραφίες.

Αυτή ήταν η δημόσια αναφορά που έκανε η Σίσσυ Χρηστίδου στην προσωπική της ζωή μετά τον χωρισμό της με τον Θοδωρή Μαραντίνη

Έτσι, ενώ παρουσίαζε ένα ρεπορτάζ το οποίο είχε να κάνει με τις σχέσεις των ζευγαριών μετά το lockdown, η Σίσσυ Χρηστίδου δε φοβήθηκε να μιλήσει και για τη δική της ζωή.

«Θα μιλήσουμε για τις σχέσεις μας Κωνσταντίνε, μιας και είσαι ο μόνος από εμάς που έχεις σχέση», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια, αποκαλύπτοντας με αυτόν τον τρόπο στο τηλεοπτικό κοινό πως αυτή την περίοδο, είναι ελεύθερη.

Σίσσυ Χρηστίδου - Θοδωρής Μαραντίνης: Συγκίνηση με τη φωτογραφία των παιδιών τους

Τα παιδιά της Σίσσυς Χρηστίδου και του Θοδωρή Μαραντίνη ξεκίνησαν το σχολείο και έτσι η γνωστή παρουσιάστρια θέλησε να ανεβάσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία συγκινητική φωτογραφία με τους δύο γιους της.

Μετά από πολλές συζητήσεις και πολλές αποφάσεις, τα σχολεία άνοιξαν με τους μαθητές να πηγαίνουν στις τάξεις με μάσκα.

Η Σίσσυ Χρηστίδου θέλησε να σχολιάσει τη νέα αυτή ιδιαίτερη χρονιά και έτσι ανέβασε μία φωτογραφία στην οποία φαίνονται οι δύο γιοι της λίγο πριν μπουν στο σχολείο τους με τις μάσκες τους.

Αυτή είναι η φωτογραφία με τα παιδιά της Σίσσυς Χρηστίδου και του Θοδωρή Μαραντίνη

«Πρώτη μέρα σχολείο.

Κάθε χρόνο τέτοια μέρα φωτογραφίες, πρώτη φορά με μάσκα..

Καλή δύναμη αγάπες μου, όλα περνάνε ή συνηθίζονται... Ας ευχηθούμε το πρώτο... #kaliarxi», έγραψε η παρουσιάστρια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Θυμίζουμε πως η Σίσσυ Χρηστίδου έκανε πρεμιέρα πριν από δύο μέρες. Δείτε την εντυπωσιακή έκπληξη που της ετοίμασαν οι συνεργάτες της.