Κυριακή, 24 Ιανουαρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Απίστευτη δήλωση του Στέφανο Σαρτίνι για την Ελένη Μενεγάκη στον αέρα του Έλα Χαμογέλα

Αυτό δεν το περιμέναμε!

Απίστευτη δήλωση του Στέφανο Σαρτίνι για την Ελένη Μενεγάκη στον αέρα του Έλα Χαμογέλα
News 27.09.2020 12:55
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ο Στέφανο Σαρτίνι συνδέθηκε σήμερα με την εκπομπή Έλα Χαμογέλα και μεταξύ άλλων, δε δίστασε να κάνει και μία πραγματικά απίστευτη δήλωση για την Ελένη Μενεγάκη και για το ενδεχόμενο της επιστροφής της στην ελληνική τηλεόραση.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στα νέα πρόσωπα που βλέπουμε φέτος στην ελληνική τηλεόραση ενώ ξεκαθάρισε πως δεν του αρέσει να παρακολουθεί ριάλιτι καθώς δεν τα θεωρεί ποιοτικά.

Αυτή είναι η απίστευτη δήλωση που έκανε ο Στέφανο Σαρτίνι για την Ελένη Μενεγάκη στο Έλα Χαμογέλα

Κάποια στιγμή ο Παύλος Σταματόπουλος τον ρώτησε αν επιθυμεί να γυρίσει στην Ελλάδα και να κάνει ξανά το Τσάο. Εκείνος απάντησε θετικά και εννοείται πως στη συνέχεια τον ρώτησαν, ποια παρουσιάστρια έχει στο νου του.

«Έχω μία ιδέα για παρουσιάστρια, για μία κυρία που τώρα τελευταία σταμάτησε και χαλαρώνει. Ναι λέω την Ελένη Μενεγάκη, δε θα έκανα ακριβώς το Τσάο μαζί της αλλά ένα καινούργιο show το οποίο θα το διαμορφώσω ακριβώς πάνω σε αυτή.

Θα έβλεπα την Ελένη σε ένα βραδινό show. Είναι πολύ καλό που αποφάσισε να σταματήσει για λίγο, να έχει ένα μικρό κενό και τότε ο κόσμος θα τη θέλει ακόμα περισσότερο. Δεν πιστεύω όμως ότι η Ελένη Μενεγάκη πρέπει να μείνει σπίτι.

Για να γυρίσει όμως πρέπει να κάνει ένα δυναμικό comeback, πολύ λαμπερό. Θα δείξει. Έχω δουλέψει με την Ελένη σε κάτι καλλιστεία και ήταν πολύ ωραία εμπειρία», είπε χαρακτηριστικά ο Στέφανο Σαρτίνι ενώ ο Παύλος Σταματόπουλος του ξεκαθάρισε πως αν όντως γίνει κάτι τέτοιο θα ήθελε να αναλάβει την αρχισυνταξία.

Να σημειώσουμε βέβαια πως χθες έγινε και πάλι λόγος για την Ελένη Μενεγάκη στο Έλα Χαμογέλα. Δείτε εδώ τι είπε ο Κώστας Λεφάκης για την αποχώρησή της από την ελληνική τηλεόραση.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Το μυστικό της Ελένης Μενεγάκη - Πως παραμένει μια πορσελάνινη κούκλα στο πρόσωπο

Ρίγη συγκίνησης με την ανάρτηση της Ελένης Μενεγάκη

Share