Έλενα Χριστοπούλου: Τα σχόλια για την φωτογράφιση του Σκουλού - "Βρε Δημήτρη, δεν είναι..."

Αυτή τη στάση κράτησε!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Έλενα Χριστοπούλου: Τα σχόλια για την φωτογράφιση του Σκουλού -

Την Έλενα Χριστοπούλου συνάντησε ο Γρηγόρης Μπάκας εκ μέρους της εκπομπής «Έλα Χαμογέλα» και μίλησαν τόσο για το My Style Rocks και το GNTM αλλά και τον Δημήτρη Σκουλό.

«Το GNTM το βλέπω σαν τρελή, μου αρέσει πολύ σαν πρόγραμμα. Δεν μου λείπει, γιατί το κάνω κάθε μέρα. Εγώ coach είμαι, ότι δεν το κάνω στην τηλεόραση, δεν με απασχολεί», παραδέχτηκε η Έλενα Χριστοπούλου. Βέβαια σε δήλωση της έχει πει τι της λείπει πιο πολύ από το GNTM 3.

Παράλληλα, σχολίασε και τη φωτογράφιση του Δημήτρη Σκουλού δίπλα από τον άστεγο που προκάλεσε θύελλα οργής για τον φωτογράφο:

«Ήταν μία πολύ άτυχη στιγμή του, θα μπορούσε να συμβεί στον καθένα. Ήταν στη λάθος στιγμή, τη λάθος ώρα. Αν ήμουν ο άνθρωπος που φωτογράφιζε θα του έλεγα “βρε Δημήτρη, δεν είναι ωραία εικόνα αυτή” όχι να τον φωτογραφίσω και να τον κρεμάσω. Αλλά είμαστε έτσι οι άνθρωποι περίεργοι».

Σε ότι έχει να κάνει με το τηλεοπτικό της μέλλον, ο Γρηγόρης Μπάκας αποκάλυψε ότι η Έλενα Χριστοπούλου βρίσκεται σε συζητήσεις για να κάνει κάτι ομαδικό μετά το τέλος του My Style Rocks και ότι είναι στις προθέσεις της να παραμείνει στο δυναμικό του ΣΚΑΪ.

Συνεχίζεται η ταλαιπωρία του άστεγου της φωτογράφισης του Σκουλού - Τον έδιωξε η αστυνομία!

Σάλος προκλήθηκε στα social media τις τελευταίες ημέρες με μια φωτογραφία που απεικονίζει τον Δημήτρη Σκουλό να φωτογραφίζει ένα μοντέλο στο κέντρο της Αθήνας, ενώ δίπλα του υπάρχει ένας άστεγος που κοιμάται. Μάλιστα μετά από τις αντιδράσεις η αστυνομία φαίνεται να έδιωξε τον άστεγο από το σημείο!

Μάλιστα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής “Ευτυχείτε” και του Νίκου Γεωργιάδη το θέμα πήρε μεγάλη έκταση και το απόγευμα της Τετάρτης ο συγκεκριμένος άστεγος και η σύντροφός του απομακρύνθηκαν από το σημείο μετά από παρέμβαση της αστυνομίας.

Η εκπομπή του Open εξασφάλισε βίντεο από τη στιγμή που οι αρχές διώχνουν τον άστεγο από την οδό Βουκουρεστίου και μπορείτε να το δείτε παρακάτω: