Κώστας Σόμμερ: Η έκπληξη του στην σύντροφο του για τα γενέθλια της!

Η φωτογραφία με την τούρτα!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Κώστας Σόμμερ: Η έκπληξη του στην σύντροφο του για τα γενέθλια της!

Ξεχωριστή είναι η σημερινή ημέρα για τον Κώστα Σόμμερ και την σύντροφό του αφού η 27χρονη make up artist έχει τα γενέθλιά της.

Φυσικά αυτό, ο Κώστας Σόμμερ δε θα μπορούσε να το αφήσει έτσι για αυτό και της ετοίμασε μια μικρή έκπληξη.

Μαζί με λίγους καλούς φίλους, ο ηθοποιός εμφανίστηκε με μια εντυπωσιακή τούρτα μπροστά στην αγαπημένη του η οποία δεν είχε καταλάβει τίποτα από ότι είχαν ετοιμάσει. Δείτε ακόμα τις δημόσιες αγκαλιές του ζευγαριού!

Θυμίζουμε πως το ζευγάρι, πριν λίγο καιρό βρέθηκε αντιμέτωπο με ένα δυσάρεστο γεγονός αφού «έχασαν» το παιδάκι που περίμεναν, κάτι που ωστόσο τους έδεσε ακόμα περισσότερο.

Σύντροφος σόμμερ

Συγκλονίζει η σύντροφος του Κώστα Σόμμερ για την αποβολή της - «Μου ήρθε τόσο ξαφνικά...»

Η σύντροφος του Κώστα Σόμμερ, Βαλεντίνη Παπαδάκη, μίλησε για την πρόσφατη αποβολή της και συγκλόνισε με τα λόγια της, εξηγώντας πως τόσο η εγκυμοσύνη της όσο και αυτό το άσχημο περιστατικό, ήρθαν πολύ ξαφνικά στη ζωή της.

Η ίδια ανέφερε για την αποβολή: «Στην δική μας περίπτωση μας ένωσε πιο πολύ και το ξεπεράσαμε γρήγορα μπορώ να πω. Είναι κάτι που δεν περίμενα όλο αυτό και μέσα από αυτό είδα τον Κώστα διαφορετικά. Τώρα θέλω τόσο πολύ και ξαφνικά μετά από όλο αυτό δεθήκαμε.

Δεν μπορώ να σου πω ότι θέλω να κάνω παιδιά αλλά θέλω να κάνω το παιδί του Κώστα. όταν είχα μάθει την εγκυμοσύνη το είπα πρώτα στον Κώστα, ήμασταν στην θάλασσα και χαθήκαμε, δεν ξέραμε τι να κάνουμε. Είναι κάτι που δεν μπορείς να το προσδιορίσεις, εγώ δεν το είχα συνειδητοποιήσει 100%. Μου ήρθε τόσο ξαφνικό.»

«Εννοείται ότι θα μπω ξανά στην διαδικασία. Το θέλουμε πάρα πολύ. Δεν ξέρω αν ποτέ είσαι έτοιμος γιατί δεν ξέρεις τι θα αντιμετωπίσεις. Ψυχολογικά είμαι έτοιμη, πρακτικά δεν ξέρω. Δεν είμαι πολύ υπέρ του γάμου, γίνει δεν γίνει θέλω να είμαι καλά με τον σύντροφό μου χωρίς πολλά διαδικαστικά».