Big Brother - Spoiler: Ανατροπή στο ριάλιτι - Αυτός είναι ο νέος κανονισμός

Μόνο εδώ!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Big Brother - Spoiler: Ανατροπή στο ριάλιτι - Αυτός είναι ο νέος κανονισμός

Πριν προλάβει να ξεκινήσει η νέα εβδομάδα και εμείς στο YouWeekly.gr σας έχουμε ένα σούπερ spoiler για μία μεγάλη ανατροπή που πρόκειται να γίνει στο Big Brother. Ο Μεγάλος Αδερφός έχει επιβάλλει έναν νέο κανονισμό ο οποίος θα φέρει τα πάνω κάτω.

Ενώ μέχρι τώρα βλέπαμε τους παίκτες να περνάνε δοκιμασίες προκειμένου να κατακτήσουν το βέτο, τη βδομάδα αυτή το παιχνίδι αλλάζει.

Αυτή τη στιγμή, οι παίκτες διαγωνίζονται σε μία δοκιμασία στην οποία μετράει ο χαμένος. Εν ολίγοις, αυτός που θα χάσει δε θα έχει δικαίωμα να διεκδικήσει το βέτο, ενώ χθες έκανε ακόμα μία ανάρτηση ο Αντώνης Αλεξανδρίδης. Δείτε την εδώ.

Big Brother spoiler

Οι παίκτες όπως βλέπετε φοράνε αυτά τα σωσίβια. Είναι χωρισμένοι σε δυάδες και σκοπό είναι να μην κολλήσουν πάνω στις μαύρες λωρίδες που έχουν στα σωσίβιά τους ένα κόκκινο σήμα. Ο χρόνος μετράει συνολικά για 7 λεπτά και σκοπός είναι να μην έχεις κολλημένο πάνω στο σωσίβιό σου το κόκκινο σήμα όταν αυτά περάσουν. Η δυάδα που το έχει αποκλείεται.

Big Brother νικητής

Ο αρχηγός αυτής της εβδομάδας

Ανατροπή και στη διαδικασία ανάδειξης αρχηγού, αφού και αυτή την εβδομάδα,η Άννα Μαρία είναι αυτή που κερδίζει την αρχηγεία και μαζί της φυσικά την ασυλία. Ο Δημήτρης Κεχαγιάς το ξεκαθάρισε κατά την διαδικασία του βέτο ότι ούτως ή άλλως δεν μπορεί να ψηφιστεί γιατί έχει την ασυλία.

Big Brother: "Αδειάζει τον Χρήστο Μακρίδη ο Νικόλας - "Είναι τοξικός!"

Συνέντευξη έδωσε ο Νικόλας Παπαπαύλου, ο οποίος αποχώρησε πριν από λίγες ημέρες από το Big Brother. Ο πρώην παίκτης του reality μίλησε για την εμπειρία του στο παιχνίδι ενώ έριξε και τα βέλη του στον Χρήστο Μακρίδη, που όπως αναφέρει πρωτοστατεί μέσα στο σπίτι.

Τι σου αφήνει η πρόωρη σχετικά αποχώρησή σου από το «Big Brother»;

Αυτό που έλαβα από τα μηνύματα του κόσμου μού αφήνει ένα αίσθημα δικαίωσης, γιατί η πλειονότητα θεωρεί πολύ άδικο το γεγονός ότι έφυγα. Από την άλλη, το ότι έφυγα με τους συγκεκριμένους υποψηφίους, πάλι μου δείχνει ότι πέρασα πολύ καλά το μήνυμα που ήθελα.

Τι εννοείς;

Θεωρώ ότι η τριάδα είχε ένα πολύ συγκεκριμένο κοινό που την υποστήριζε, οπότε, εφόσον ήμουν ο πρώτος που ξεκίνησε την ένταση στο σπίτι για τους γνωστούς λόγους, ήταν λογικό να έχω ενοχλήσει.

Στους γνωστούς λόγους να θεωρήσω ότι συγκαταλέγεις την ομοφοβία;

Ο ρατσισμός έχει πολλές μορφές και πολλά παρακλάδια. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος που πρωτοστατεί σ’ αυτήν την υποομάδα νομίζω ότι είναι ιδιαίτερα «τοξικός».

Αναφέρεσαι στον Χρήστο Μακρίδη;

Βέβαια. Πρωτοστατεί και καταφέρνει πολύ εύκολα να θολώνει τα νερά σαν επαγγελματίας πολιτικός.

Πολλοί κρίνουν αρνητικά το «Big Brother» ως τηλεοπτικό προϊόν, χαρακτηρίζοντας το trash.

Προσωπικά ήταν πολύ συνειδητή η επιλογή μου να μπω στο παιχνίδι. Αν το θεωρούσα trash, δεν θα συμμετείχα. Αυτό που παρατήρησα εκ των έσω, όσον αφορά ορισμένους παίκτες, είναι ότι πολλές φορές η συμπεριφορά τους θα μπορούσε να χαρακτηριστεί οριακά ως «δεύτερη». Δεν αφορούν όμως στο project οι συγκεκριμένες συμπεριφορές.