Γωγώ Γαρυφάλλου: Η παίκτρια του The Wall αποκαλύπτει - "Θα έπαιρνα την κόρη και θα πήγαινα σε ριάλιτι!

Μιλάει για όλα!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Γωγώ Γαρυφάλλου: Η παίκτρια του The Wall αποκαλύπτει -

Στην εκπομπή «Αννίτα Κοίτα» μίλησε η Γωγώ Γαρυφάλλου η οποία μίλησε για τα reality, μιας κι η ίδια είχε λάβει μέρος κατά το παρελθόν στο The Wall, αλλά και την πρόταση που της είχε γίνει για γυμνή φωτογράφιση. Ακόμα αποκάλυψε ότι θα ξαναπήγαινε σε ριάλιτι ακόμα και με την κόρη της!

«Λατρεύω κι αγαπώ τα reality, δε δέχομαι κουβέντα. Θα ξαναπήγαινα σε reality. Θα έπαιρνα την κόρη μου και θα πήγαινα. Τον Ανδρέα Μικρούτσικο τον λατρεύω, τον αγαπώ, είναι master των reality. Θυμάμαι που μου είπε την τελευταία φορά όσο Μικρούτσικος είμαι, τόσο θα απλώσω τον μικρούτσικο χεράκι μου να σε βοηθήσω. Όταν βγήκα από το reality μου έδιναν πολλά λεφτά για να κάνω γυμνό αλλά δεν ήταν στις επιλογές μου. Το Big Brother δεν μπορώ να το παρακολουθήσω, ενώ έχω τόσες ωραίες αναμνήσεις με τα παιδιά. Φλέρταρα με τον Ισπόγλου και με είχαν βγάλει εξώλης και προώλης και τώρα τα βλέπεις πραγματικά και τα περνάμε στα ψιλά γράμματα» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ωστόσο η Γωγώ Γαρυφάλλου αναφέρθηκε και στην κόρη της που ήρθε στη ζωή λίγους μήνες πριν. Η σπαρακτική δήλωση της Γωγώς!

«Mέσα από αυτό το παιδί ξαναγεννήθηκα. Δεν ήθελα παιδιά…Θέλω να κάνω κι άλλα παιδιά όχι ένα, θέλω να κάνω τρία αγοράκια για να προσέχουν την Ποπίτσα…» είπε ενώ όταν αναφέρθηκε στη μητέρα της δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

«Η μαμά μου είναι τα πάντα μου. Όπως είναι και η κόρη μου και πάλι καλά που έχω αυτή τη μαμά. Δεν θα μπορούσε να μου έχει ταιριάξει άλλη μαμά. Κι έτσι είμαι κι εγώ με την κόρη μου. Όπως είμαι με τη μαμά μου, φίλες. Εγώ δεν φαντάστηκα ποτέ τον εαυτό μου να γίνω μαμά αλλά από τη στιγμή που έγινα θέλω να γίνω σαν τη μαμά μου».

Γωγώ Γαρυφάλλου: Αποκάλυψε το λόγο για τον οποίο χώρισε - «15 μέρες μετά τον ερχομό της κόρης μου...»

Η Γωγώ Γαρυφάλλου μίλησε σήμερα το πρωί στην εκπομπή Καλοκαίρι #ΝΟΤ και μεταξύ άλλων θέλησε να αποκαλύψει και τον λόγο για τον οποίο χώρισε με τον σύντροφό της, 15 μέρες μετά τον ερχομό της κόρης του.

Πέρα από την ιστορία του χωρισμού της, η Γωγώ Γαρυφάλλου αναφέρθηκε και στο ξεκίνημά της στην ελληνική τηλεόραση, με την ίδια να αποκαλύπτει πως στην εποχή του The Wall, μαγαζάτορες από την επαρχία της ζητούσαν να εμφανιστεί στο μπαρ τους μόνο και μόνο για να πιει ένα ποτό και να πληρωθεί.

Γι' αυτό το λόγο χώρισε με τον σύντροφό της η Γωγώ Γαρυφάλλου

«Έχω μιλήσει ανοικτά για τον χωρισμό μου. Χώρισα 15 μέρες μετά τον ερχομό της κόρης μου, αλλά έχω άψογη σχέση με τον μπαμπά της μικρής. Δεν ταιριάξαμε, δεν τον ήξερα και πολύ. Εννοείται ότι στη βάφτιση θα είναι και ο μπαμπά της κόρης μου. Θα πάρει το όνομα της μαμάς μου, Καλλιόπη, και Αλίκη που είναι η μαμά του πρώην συντρόφου μου. Αυτό το παιδί γεννήθηκε απλά για μένα. Και από εκεί που δεν ήθελα παιδιά, τώρα θέλω να κάνω κι ένα αγοράκι.

Δουλεύω πολύ, δεν μπορώ να κάτσω. Από τα 14 μου είμαι στην τηλεόραση, άσχετα αν είμαι αδικημένη, αυτό δεν θα το σχολιάσω. Νομίζω ότι η τηλεόραση πρέπει να μου δώσει ένα ρόλο γιατί είμαι πάρα πολλά χρόνια. Όταν βγήκα από το “The Wall” μας καλούσαν από μαγαζιά στην επαρχία, οι λεγόμενες “αρπαχτές”, να κάτσουμε για ένα ποτό και να πάρουμε λεφτά. Θυμάμαι ότι μας καλούσαν στην επαρχία και τους λέγαμε ότι για να πιω ένα ποτό θέλω, με τα σημερινά λεφτά, ένα χιλιάρικο. Και την άλλη μέρα τα λεφτά ήταν στην τράπεζα», είπε η Γωγώ Γαρυφάλλου.