My Style Rocks: Το τσιφτετέλι της Γεωργίας Βρανά που ξεσήκωσε το πλατό!

Εντυπωσίασε!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
My Style Rocks: Το τσιφτετέλι της Γεωργίας Βρανά που ξεσήκωσε το πλατό!

Στο σημερινό gala του My Style Rocks, το θέμα που έχουν οι παίκτριες είναι "Η πρώτη συνάντηση με την πεθερά" έτσι όλες έχουν βάλει τα δυνατά τους για να εντυπωσιάσουν! Η Γεωργία Βρανά δε, χόρεψε και ένα τσιφτετέλι!

Εντυπωσίασε το τσιφτετέλι της Γεωργίας Βρανά στο σημερινό επεισόδιο, με σκοπό να εντυπωσιάσει την πεθερά της!

Μάλιστα βγήκε με ένα εντυπωσιακό mini φόρεμα που τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της! Δείτε ωστόσο την άσχημη κριτική του Στέλιου Κουδουνάρη!

Τσιφτετέλι γεωργίας βρανα

My Style Rocks: «Δεν περνάμε σε καμία άλλη...» - Έξαλλη η Γεωργία Βρανά με την Κωνσταντίνα Παγανή

Πριν καλά καλά προλάβει να ξεκινήσει το σημερινό επεισόδιο του My Style Rocks, δημιουργήθηκε ένταση στο πλατό μιας και η Γεωργία Βρανά έδειξε να είναι πραγματικά έξαλλη με την Κωνσταντίνα Παγανή, ζητώντας μάλιστα από την Κατερίνα Στικούδη να περάσει σε άλλη παίκτρια για την κριτική της.

Η Κωνσταντίνα Παγανή, που χθες εμφανίστηκε με ένα άκρως αποκαλυπτικό νυφικό στο gala - δείτε το εδώ - έβαλε δύο στην Γεωργία Βρανά και έτσι η Κατερίνα Στικούδη θέλησε να μάθει τι δεν της άρεσε από το look της συμπαίκτριάς της.

Εκείνη ξεκίνησε να κάνει την κριτική της ωστόσο η Γεωργία Βρανά είπε πως θεωρεί ότι η συμπαίκτριά της δεν την συμπαθεί κάτι που φαίνεται τόσο στο πλατό όσο και στα backstage.

Η Κωνσταντίνα διαφώνησε και της εξήγησε πως αν είχε κάτι μαζί της θα της το έλεγε ευθέως, με τη Γεωργία να ζητά να περάσουν σε επόμενη παίκτρια.