Σάββατο, 24 Οκτωβρίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Λάκης Λαζόπουλος: Μια σπάνια εξομολόγηση για την γυναίκα του Τασούλα

Αποκαλυπτικός!

Λάκης Λαζόπουλος: Μια σπάνια εξομολόγηση για την γυναίκα του Τασούλα
News 27.09.2020 17:52
Από Ιωάννα Πολυχρόνη

Μια σπάνια συνέντευξη έδωσε ο Λάκης Λαζόπουλος στο Πρώτο Θέμα και μίλησε για την αγαπημένη του σύζυγο Τασούλα την οποία έχασε ένα χρόνο πριν!

Δείτε όλα όσα είπε ο Λάκης Λαζόπουλος σε συνέντευξή του.

Στο Πρώτο Θέμα και την Τίνα Μανδηλαρά έδωσε συνέντευξη ο Λάκης Λαζόπουλος, ο οποίος προχώρησε σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση για την αγαπημένη του Τασούλα που “έφυγε” από τη ζωή πριν ένα χρόνο.

«Το βιβλίο είναι για τη γυναίκα μου, την Τασούλα. Είχα ανάγκη όταν “έφυγε” να γράψω ότι υπήρχε μέσα μου για να μεταφέρω τη φωνή εκείνης που είχε υποστεί όλο αυτό. Επίσης, μέσα από αυτό να δω πώς ακριβώς σκεφτόμουν, τι σήμαινε για μένα όλη αυτή η διαχείριση από τη μία του πολέμου και από την άλλη αυτής της ακραίας κατάστασης με την ασθένεια. Ένιωθα πραγματικά πολύ περίεργα εκείνη την περίοδο, σα να είχα βάλει ένα σκιάχτρο σε ένα αμπέλι και να παρακολουθούσα όλους να βαράνε και εγώ να είμαι μόνος μου κάπου μακριά. Δείτε ακόμα την εξομολόγηση του για τους 10 μικρούς Μήτσους!

Ωστόσο, έμαθα πολλά πράγματα μέσα από αυτή την επώδυνη διαδικασία και ακόμα και μέσα από τη θεραπεία της Τασούλας προσπάθησα να κρατήσω πράγματα που θα μπορούσαν, ειδικά όσον αφορά τη θεραπευτική μέθοδο, να βοηθήσουν άλλους ασθενείς. Η ίδια άλλωστε το ήθελε, εφόσον πετύχαινε σε κάποιο βαθμό, να βοηθηθεί όσο γινόταν περισσότερος κόσμος. Παράλληλα βέβαια βγήκαν πολλά πράγματα στην πορεία που ούτε καν μπορούσα να φανταστώ, όπως το ότι η Τασούλα μού έγραφε, όλα αυτά τα χρόνια, γράμματα τα οποία δεν είχα δει ποτέ και ποτέ δεν μου τα έστειλε. Τα βρήκα όλα μαζεμένα σάμπως να ήξερε, ή μάλλον ήταν βέβαιη, ότι θα “έφευγε” πριν από εμένα και ήθελε να τα διαβάσω. Εκεί βρήκα πράγματα που δεν περίμενα με τίποτα ότι θα βρω.

Δεν ήξεραν καν ότι υπήρχαν πράγματα που ένιωθε και ποτέ δεν εξέφραζε: είδα να επαναλαμβάνει φράσεις ανήκουστες, να γράφει πράγματα που ούτε φανταζόμουν. Δεν μπορούσα να συνέλθω, ήμουν κλεισμένος επί 15 μέρες και διάβαζα. Δεν ήξερα καν ότι είχε ένα τέτοιο κομμάτι γιατί θεωρούσα ότι είχαμε έναν τρόπο να μιλάμε, να συνεννοούμαστε και ξαφνικά είδα έναν άνθρωπο που δεν είχα ιδέα ότι υπάρχει.

Ήταν σαν να άνοιξα ένα νέο κεφάλαιο, γι’ αυτό και θέλω το βιβλίο αυτό να έχει τη δική της φωνή, να ακουστούν αυτά τα λόγια που, όσο δύσκολα και αν φαντάζουν για μένα, είναι αληθινά. Δεν θα φοβηθώ λοιπόν να τα αφήσω τα γράμματα αυτά και να της επιτρέψω να μου απευθύνει τόσο σκληρά το λόγο, γιατί αλλιώς δεν θα ήμουν αληθινός. Όσο πιο αληθινά είναι αυτά, τόσο πιο πολύ θα καταλάβουν τι έχει τραβήξει αυτός ο άνθρωπος δίπλα μου. Γιατί η Τασούλα τα πέρασε όλα αυτά επιλέγοντας να ζήσει με έναν άνθρωπο σαν κι εμένα.

Δεν χωρίστηκαν οι ζωές μας. Η σχέση μας μεταμορφωνόταν, αλλά ποτέ δεν έσπασε γιατί πάντα υπήρχε αγάπη. Σαν να υπήρχε ένας μαγνήτης που μας τραβούσε, κάνοντάς μας να επιστρέφουμε, όπως τα μέταλλα που δεν χάνουν ποτέ τον μαγνητισμό τους. Αυτό είναι που με κατηύθυνε και τώρα ώστε να μη χάσω τον προσανατολισμό μου, αφήνοντας να ακουστούν τόσο προσωπικά πράγματα. Θεώρησα ότι είναι η ευκαιρία να ακουστεί εκείνη που δεν ήθελε να ακουστεί ποτέ, που πάντοτε ήθελε να κρατάει την ανωνυμία», είπε ο Λάκης Λαζόπουλος.

Ραγδαίες τηλεοπτικές εξελίξεις με τον Λάκη Λαζόπουλο

α πάνω κάτω έρχονται στα τηλεοπτικά με την συγκεκριμένη είδηση πως ο Λάκης Λαζόπουλος θα επανέλθει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες!

Σύμφωνα με όσα γράφτηκαν, ο ηθοποιός αναμένεται να «χτυπήσει» ξανά με το «Τσαντίρι» του όχι με την έναρξη του β’ μισού της σεζόν, αλλά μέσα στην Άνοιξη, συγκεκριμένα την πρώτη εβδομάδα του Μαρτίου, καθώς το πρόγραμμά του είναι επιβαρυμένο λόγω των θεατρικών του υποχρεώσεων.

Σύμφωνα, πάντως, με όσα είχε πει ο ίδιος ο Λαζόπουλος στο φινάλε του τελευταίου «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» στo OPEN τον Ιούνιο του 2019 δεν είχε σκοπό να επιστρέψει…

«Εκείνο που θέλω να ξέρετε είναι ότι σε αυτό το ‘Τσαντίρι’ ίσως εγώ να είχα περισσότερη ανάγκη από εσάς να περάσω καλά γι’ αυτό και σας ευχαριστώ πολύ που το νιώσατε και μου δώσατε αυτή τη χαρά. Ήμουν, είμαι και θα είμαι ευγνώμων πάντα στους ανθρώπους για ότι και αν συμβαίνει. Είμαι ευγνώμων ακόμα και στο κανάλι που μου έδωσε αυτή την ευκαιρία μαζί σας. Με συνείδηση επέλεξα να είμαι στο κανάλι αυτό γιατί δεν θα μου άρεσε να ξανασηκώσω το βάρος του επηρεάζειν, ας επηρεάσουν οι άλλοι, οι αντικειμενικοί.

Εγώ είμαι και θα παραμείνω υποκειμενικός. Δεν αντέχω να ζω με τόσους αντικειμενικούς γύρω μου και αποφάσισα να γίνω υποκειμενικός. Και επειδή τους στόχους μου αυτούς που είχα στο μυαλό μου από παιδί, ο θεός με βοήθησε να τους πραγματοποιήσω, μπορώ να πω ότι τα πήγα καλά. Τώρα περνάω στον τρίτο μεγαλύτερό μου στόχο, να ηρεμήσω και να δημιουργήσω αυτά που έχω καλά κρυμμένα στο μυαλό μου. Αλ Τσαντίρι Νιουζ και δεν… επανέρχομαι», είχε πει τότε.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Φωτογραφία από το πατρικό σπίτι του Λάκη Λαζόπουλου - Έτσι είναι διακοσμημένο το σαλόνι

Οργισμένος ο Λάκης Λαζόπουλος - Η ανάρτηση στα social media

Share