Λάκης Λαζόπουλος: Η αποκάλυψη για τους "10 μικρούς Μήτσους" - «Πήγα στο γιατρό και...»

Το έκανε γνωστό για πρώτη φορά

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Λάκης Λαζόπουλος: Η αποκάλυψη για τους

Μια σπάνια τηλεοπτική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Λάκης Λαζόπουλος στην εκπομπή «Καλό μεσημεράκι». Ο ηθοποιός - παρουσιαστής, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στους «10 μικρούς Μήτσους» και στην ιδέα του να τους δημιουργήσει.

«Οι Δέκα Μικροί Μήτσοι προήλθαν τυχαία. Ήμουν σε ένα γιατρό, είχε ανέβει η πίεση μου και του έλεγα πως δεν μπορώ να μπω στο θέατρο. Μου λέει γιατί δεν πας στην τηλεόραση που, άμα στη δίνει, θα ανοίγεις την πόρτα και θα βγαίνεις έξω.

Βγήκα λοιπόν έξω με αυτή την πληροφορία. Πήγα σπίτι μου και ξαφνικά, επειδή τον πατέρα μου τον έλεγαν Μήτσο και είδα τους Δέκα Μικρούς Νέγρους, συνδύασα αυτά και λέω Δέκα Μικροί Μήτσοι. θα αρχίσω να τους φτιάχνω. Μου αρέσει ο τρόπος που φτιάχνεις έναν ρόλο, κρυίως ως προς τη φωνή. Στη μάνα, ας πούμε είχα άγχος γιατί ήταν η πρώτη φορά που θα έπαιζα γυναικείο ρόλο. Δεν είχα περιθώριο να φαίνεται πως το κοροϊδεύω, έπρεπε να είναι μια αληθινή μάνα. Έτσι, έκανα ένα… δάνειο από τη Σαπφώ Νοταρά» παραδέχθηκε, ο Λάκης Λαζόπουλος.

Μεταξύ άλλων, ο Λάκης Λαζόπουλος σημείωσε πως «υπάρχει μια στιγμή που τα πράγματα αλλάζουν μέσα σου και πέρνουν έναν δρόμο άλλον. Διαφοροποιείσαι μέσα σου, θες και την ησυχία του θεάτρου. Το θέατρο μ’ αρέσει πάρα πολύ, πάντα μου άρεσε. Την πρώτη δεκαετία της ζωής μου δεν έκανα καθόλου τηλεόραση, δεν μου άρεσε καθόλου. Βρέθηκα σε αυτήν τελείως συμπτωματικά». Δείτε ωστόσο και φωτογραφία μέσα από το σπίτι του έμενε ο πατέρας του με τη μητέρα του.

"Κατέρρευσε" ο Λάκης Λαζόπουλος μπροστά στις κάμερες - Τι συνέβη

Στην κάμερα της εκπομπής Love it, του ΣΚΑΙ, μίλησε ο Λάκης Λαζόπουλος και κατέρρευσε συναισθηματικά αναφερόμενος στο θάνατο της γυναίκας του.

Ο Λάκης αρχικά μίλησε για την επιστροφή του στην τηλεόραση λέγοντας: «Η απόφαση για να υπάρχει αυτού του είδους το γέλιο, αφορά τους ανθρώπους που ηγούνται στα κανάλια, δεν είναι δικό μου το κανάλι να ανοίξω την πόρτα και να μπω»,

Στην συνέχεια, συγκινημένος ο Λάκης Λαζόπουλος, όταν η κουβέντα πήγε στην απώλεια της αγαπημένης του Τασούλας, ανέφερε βουρκωμένος: «Μόνο που σκέφτομαι πόσο εκατό φορές πιο δύσκολη θα είχε γίνει η κατάσταση, γιατί εμείς επειδή τον τελευταίο καιρό έπρεπε να πάμε στο εξωτερικό για να κάνουμε θεραπεία, δεν θα μπορούσαμε να πάμε. Δεν θα ήθελα να το είχε περάσει αυτή την δύσκολη περίοδο».

Για το βιβλίο που έγραψε για εκείνη, ο Λάκης Λαζόπουλος λέει: «Τώρα είναι πιο δύσκολο γιατί το ξέρεις όλο. Όταν το ζεις, το ζεις αποσπασματικά. Όταν το γράψεις είσαι αναγκασμένος να θυμηθείς πολλά πράγματα, πιθανώς που και να μην τα ήθελες».

Δείτε τι ακριβώς συνέβη στο παρακάτω βίντεο

Μια ημέρα πριν στην ίδια εκπομπή συγκίνησε και η Αλεξάνδρα Ούστα με τις αποκαλύψεις της. Δείτε εδώ όλα όσα είπε.