The Voice Highlights: H πρώην συνεργάτιδα του Λιανού, η γόνος εφοπλιστής οικογένειας και η συγκινητική ιστορία κατοίκου στο Μάτι

Όλα όσα είδαμε!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
The Voice Highlights: H πρώην συνεργάτιδα του Λιανού, η γόνος εφοπλιστής οικογένειας και η συγκινητική ιστορία κατοίκου στο Μάτι

To The Voice of Greece έχει ξεκινήσει στον ΣΚΑΙ και στο χθεσινό επεισόδιο είδαμε πολλές φωνές που εντυπωσίασαν αλλά και ιδιαίτερες ιστορίες! Μια πρώην συνεργάτιδα του Γιώργου Λιανού. η γόνος εφοπλιστικής οικογένειας αλλά και κάτοικος της τραγωδία στο Μάτι, προσπάθησαν να εντυπωσιάσουν τον Σάκη Ρουβά την Έλενα Παπαρίζου, τον Πάνο Μουζουράκη και την Ελεονώρα Ζουγανέλη!

The Voice: Η πρώην συνεργάτιδα του Λιανού στη σκηνή του talent show!

Ο λόγος για τη Ματίνα Πάντζαλη η οποία έχει στο ενεργητικό της σπουδαίες συνεργασίες με μεγάλους καλλιτέχνες καθώς εκτός από τον Γιώργο Λιανό έχει συνεργαστεί στο παρελθόν μεταξύ άλλων με τους Γιώργο Θεοφάνους, Χάρη Βαρθακούρη και Θάνο Καλλίρη.

Από τους 4 coaches γύρισαν ο Πάνος Μουζουράκης και ο Σάκης Ρουβάς οι οποίοι και την διεκδίκησαν αρκετά όμως εκείνος που κέρδισε ήταν τελικά ο Σάκης ο οποίος λάτρεψε την βαθιά παραδοσιακή φωνή της. Δείτε επίσης τον διαγωνιζόμενο που έκανε την Έλενα Παπαρίζου να λυγίσει!

The Voice: Από τo Greek Idol στη σκηνή του talent show, δέκα χρόνια μετά!

Ο Στέργιος Νταουσανάκης, δάσκαλος σύγχρονου τραγουδιού, παραγωγός συναυλιών και με σπουδαίες συνεργασίες στο ενεργητικό του, βρέθηκε στη σκηνή του τάλεντ σόου.

Μάλιστα, ο Στέργιος στο παρελθόν είχε συμμετάσχει και στο Greek Idol και μάλιστα είχε καταφέρει να αναδείξει το ταλέντο του.

Ο καλλιτέχνης λοιπόν τραγούδησε ένα ελληνικό τραγούδι όμως δεν έδειξε να εντυπωσιάζει τους coaches με αποτέλεσμα να μη γυρίσει καμία καρέκλα.


Όταν ολοκλήρωσε την ερμηνεία του και οι κριτές τον είδαν και διαπίστωσαν για ποιον επρόκειτο, ο Πάνος Μουζουράκης... ωρυόταν.

Όπως αποκάλυψε, είχαν συνεργαστεί για δύο χρόνια σε ένα μιούζικαλ και είχαν περάσει πολύ καλά, γεγονός που στενοχώρησε τον Πάνο καθώς δεν τον αναγνώρισε από τη φωνή του και έτσι δεν γύρισε την καρέκλα του.

Μάλιστα, στο τέλος ο Πάνος Μουζουράκης ζήτησε συγγνώμη από τον Στέργιο ο οποίος αφού ευχαρίστησε τους πάντες αποχώρησε από τη σκηνή.

Στέργιος the voice

The Voice: Ο Κερκυραίος που άφησε σύξυλο τον Σάκη! Δεν πήγε στην ομάδα του!

Ένας πιτσιρικάς, μόλις 17 ετών, με μεγάλες φωνητικές δυνατότητες, ο Σπύρος Βραχλιώτης από το Κοντόκαλη της Κέρκυρας, βρέθηκε στη σκηνή του τάλεντ σόου.

Ο νεαρός και φιλόδοξος τραγουδιστής ερμήνευσε ένα ξένο τραγούδι και εντυπωσίασε ιδιαίτερα με τις φωνητικές του ικανότητες του τρεις από τους τέσσερις κριτές (μόνο ο Πάνος Μουζουράκης δεν γύρισε).

Όταν ο Σπύρος αποκάλυψε το όνομά του, ο Σάκης Ρουβάς ενθουσιάστηκε καθώς κατάλαβε αμέσως πως ήταν συντοπίτης του από το νησί των Φαιάκων.

Ο Σπύρος λοιπόν, αφού έκανε τους coaches να τον διεκδικήσουν μέχρι... τελικής πτώσης, τελικά, ανακοίνωσε πως δεν πάει με την ομάδα του Σάκη παρ' όλο που αρχικά είχε αποφασίσει να πάει με τον συντοπίτη του, κάτι που ξένισε τον Ρουβά ο οποίος τον ρώτησε αν είχε κάνει κάτι λάθος.

Για την ιστορία ο νεαρός τραγουδιστής πήγε με την ομάδα της Ελεονώρας Ζουγανέλη.

Η γόνος εφοπλιστικής οικογένειας που βρέθηκε στη σκηνή του σόου!

Ο λόγος για την 23χρονη Μυρτάλη Νομικού η οποία αν και κατάγεται από εφοπλιστική οικογένεια, αποφάσισε πως θέλει να χαράξει τον δικό της δρόμο στον χώρο του τραγουδιού και έτσι δήλωσε συμμετοχή στο τάλεντ σόου.

Μάλιστα, όπως είπε στους coaches γύρισε την πλάτη στα ναυτιλιακά που ποτέ δεν της κέντρισαν το ενδιαφέρον και αφοσιώθηκε στο τραγούδι. Έτσι, δήλωσε συμμετοχή στο “The Voice”, επηρεασμένη και από τη μουσική κατάρτιση της μητέρας της που ασχολούνταν με το κλασικό τραγούδι. Βρέθηκε για λίγο καιρό στην Αγγλία και ύστερα στην Αμερική και τελικά κατέληξε στη σκηνή του The Voice.

Η 23χρονη ταλαντούχα καλλονή ερμήνευσε το τραγούδι “Over the rainbow” και κατάφερε να κάνει τις καρέκλες της Ελεωνόρας Ζουγανέλη και του Πάνου Μουζουράκη να γυρίσουν. Μάλιστα, λίγο αργότερα η Έλενα Παπαρίζου αποκάλυψε πως ήθελε να γυρίσει και εκείνη αλλά δεν πρόλαβε να πατήσει το κουμπί. Τελικά, η Μυρτάλη αποφάσισε να πάει στην ομάδα του Πάνου Μουζουράκη.

The Voice: Η απίστευτη ιστορία διαγωνιζόμενης που κινδύνεψε στη φωτιά στο Μάτι δυο χρόνια πριν

Η Ερόρα ήταν η πρώτη διαγωνιζόμενη που είδαμε στο σημερινό επεισόδιο των Blind Auditions του Τhe Voice.

Η Ερόρα με καταγωγή από τη Νορβηγία βρίσκεται στη χώρα μας τα τελευταία χρόνια έχοντας παντρευτεί Έλληνα και έχει αποκτήσει τρία παιδιά.

Στο εισαγωγικό βίντεο, η διαγωνιζόμενη αποκάλυψε πως είχε δηλώσει συμμετοχή στον διαγωνισμό και δυο χρόνια πριν ωστόσο δεν πήγε καθώς τότε είχαν ξεσπάσει οι φωτιές στο Μάτι, ενώ η ίδια ζει στο Βουτζά με την οικογένειά της και εκείνη τη μέρα η ίδια με τη μικρή της κόρη βρισκόταν στην παραλία..

Όπως είπε το εσωτερικό του σπιτιού της ευτυχώς δεν κάηκε ωστόσο ο περιβάλλοντας χώρος καταστράφηκε.

Η Ερόρα μπορεί να μην κατάφερε να κάνει τους κριτές να γυρίσουν ωστόσο όπως αποκαλύφθηκε μένει πολύ κοντά στον Σάκη Ρουβά.

ερόρα the voice