Δημήτρης Σκουλός: Ενοχλημένος σε ερώτηση για τον άστεγο - "Άντε πάλι..."

Τι δήλωσε για το γεγονός;

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Δημήτρης Σκουλός: Ενοχλημένος σε ερώτηση για τον άστεγο -

Μετά τον σάλο που προκάλεσε η φωτογραφία με τον Δημήτρη Σκουλό να κάνει φωτογράφιση με το μοντέλο του να ποζάρει δίπλα σε άστεγο στο κέντρο της Αθήνας, ο ίδιος δίνει για πρώτη φορά την απάντησή του. Η κάμερα από την εκπομπή Ευτυχείτε συνάντησε τον γνωστό φωτογράφο και ο Δημήτρης Σκουλός, ενώ απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις που αφορούσαν στο GNTM 3, για το επίμαχο θέμα φάνηκε να δυσκολεύεται.

«Άντε πάλι… Τώρα, εντάξει δεν είναι… Τελοσπάντων. Φιλάκια Κατερίνα, ευχαριστώ πολύ. Πάω έχω αργήσει. Γεια!», αρκέστηκε να πει ο Δημήτρης Σκουλός και έφυγε βιαστικά. Δείτε επίσης, το σχόλιο της Έλενας Χριστοπούλου σχετικά με την φωτογράφιση στον άστεγο.

Ο Δημήτρης Σκουλός είναι ξεκάθαρο ότι θέλει να αφήσει πίσω το ατυχές αυτό περιστατικό.

Συνεχίζεται η ταλαιπωρία του άστεγου της φωτογράφισης του Σκουλού - Τον έδιωξε η αστυνομία!

Σάλος προκλήθηκε στα social media τις τελευταίες ημέρες με μια φωτογραφία που απεικονίζει τον Δημήτρη Σκουλό να φωτογραφίζει ένα μοντέλο στο κέντρο της Αθήνας, ενώ δίπλα του υπάρχει ένας άστεγος που κοιμάται. Μάλιστα μετά από τις αντιδράσεις η αστυνομία φαίνεται να έδιωξε τον άστεγο από το σημείο!

Μάλιστα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής “Ευτυχείτε” και του Νίκου Γεωργιάδη το θέμα πήρε μεγάλη έκταση και το απόγευμα της Τετάρτης ο συγκεκριμένος άστεγος και η σύντροφός του απομακρύνθηκαν από το σημείο μετά από παρέμβαση της αστυνομίας.

Η εκπομπή του Open εξασφάλισε βίντεο από τη στιγμή που οι αρχές διώχνουν τον άστεγο από την οδό Βουκουρεστίου και μπορείτε να το δείτε παρακάτω: