Σταματίνα Τσιμτσιλή: Φωτογράφισε καταλάθος την σύντροφο του Μπραντ Πιτ!

Φωτογραφία Ντοκουμέντο!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Σταματίνα Τσιμτσιλή: Φωτογράφισε καταλάθος την σύντροφο του Μπραντ Πιτ!

Μια απίστευτη αποκάλυψη έκανε το πρωί της Δευτέρας στο Happy Day η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Όπως είπε λοιπόν η παρουσιάστρια, πέρσι τον Οκτώβριο είχε ταξιδέψει στο Βερολίνο με τον σύζυγό της, Θέμη Σοφό και σε ένα εστιατόριο συνάντησε την τωρινή σύντροφο του Μπράντ Πιτ!

Οι δυο τους είχαν δειπνήσει στο εστιατόριο που διατηρεί ο σύζυγός της νέας συντρόφου του Μπραντ Πιτ, Νικόλ Ποτουράλσκι.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή διαπίστωσε πως στις φωτογραφίες που τραβήξει, διακρίνεται και το εντυπωσιακό μοντέλο που ήταν εκεί και δειπνούσε. Όπως μάλιστα ανέφερε η παρουσιάστρια, εντυπωσιάστηκε από το πόσο όμορφη ήταν και χωρίς μακιγιάζ. Δείτε ακόμα το σχόλιο "έπος" της παρουσιάστριας για το The Bachelor!

«Την έχω απαθανατίσει έναν χρόνο πριν χωρίς να ξέρω πως αυτό το κορίτσι θα γίνει η σύντροφος του Μπραντ Πιτ. Ήταν άβαφη, ήταν μια κούκλα. Δεν έβγαζα αυτή, έβγαζα χωρίς φλας το εστιατόριο γιατί μου είχε φανεί πολύ trendy» είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Σταματίνα Τσιμτσιλή
Σταματίνα Τσιμιτσιλή Συντροφος μπραντ πιτ

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Αποκάλυψε αν θέλει να κάνει και τέταρτο παιδί

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ήταν σήμερα καλεσμένη στην εκπομπή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και μεταξύ άλλων θέλησε να κάνει μία αποκάλυψη στην παρουσιάστρια του Pop Up σχετικά με το αν επιθυμεί να κάνει και ένα τέταρτο παιδάκι.

Η παρουσιάστρια είναι μητέρα τεσσάρων παιδιών και δείχνει να είναι πολύ ευτυχισμένη με την οικογένειά της. Σήμερα, έκανε "ποδαρικό" στην εκπομπή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και μίλησε για το ενδεχόμενο ενός τέταρτου παιδιού.

Αυτή την αποκάλυψη έκανε η Σταματίνα Τσιμτσιλή για ένα τέταρτο παιδί

«Δε σου λέω όχι αλλά δε σου λέω και ναι. Σωματικά νιώθω ότι έχω κουραστεί. Έχω τη μέση μου όταν κουβαλάω τον Γιαννάκη πολύ, δε μπορώ, γκρινιάζω. Μου λείπει λίγος προσωπικός χρόνος, το να κάτσω στο κρεβάτι μου και να κοιτάω το ταβάνι χωρίς να σκέφτομαι τίποτα. Απ

ό την άλλη μου αρέσουν τα παιδιά. Έχω καλές εγκυμοσύνες. Τα κοριτσάκια μου με βοηθάνε πάρα πολύ με τον μικρούλη... Αλλά δε ξέρω μπορεί και να έκανα σε 1-2 χρόνια. Δε ξέρω, ο Θεός ξέρει» απάντησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.