Σταματίνα Τσιμτσιλή: Το σχόλιο έπος για την Αναστασία του Bachelor - «Εγώ την λυπήθηκα όταν...»

Όσα είπε για τις...ψεύτικες βλεφαρίδες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σταματίνα Τσιμτσιλή: Το σχόλιο έπος για την Αναστασία του Bachelor - «Εγώ την λυπήθηκα όταν...»

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή στην σημερινή της εκπομπή, πέταξε μερικές σχόλια... έπος για την Αναστασία Βοσκανίδου που βλέπουμε στο ριάλιτι του The Bachelor. Γιατί την λυπήθηκε;

Συγκεκριμένα, πανικός επικράτησε στο Twitter με τις βλεφαρίδες της και μερικά από τα tweets σχολιάστηκαν στον αέρα της εκπομπής.

«Εγώ τη λυπήθηκα όταν έκανε τη βουτιά από το σκάφος. Επειδή μια φορά έχω βάλει ψεύτικες βλεφαρίδες και το μετάνιωσα. Με αυτή τη βουτιά, με τέτοια ορμή, η μισή βλεφαρίδα έχει μείνει στον βυθό της θάλασσας. Εμένα η Σία μου άρεσε πιο πολύ στο ραντεβού. Ήταν ρομαντική και ευσυγκίνητη», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Δείτε εδώ το ραντεβού της με τον Βασιλάκο.

The Bachelor: Άλλος άνθρωπος η Σία πριν τις πλαστικές - Στο πρόσωπο είναι αγνώριστη

Η Σία την οποία έχουμε γνωρίσει καλύτερα μέσα από την συμμετοχή της στο The Bachelor, πριν κάτι χρόνια πριν τις πλαστικές, ήταν αγνώριστη. Στο πρόσωπο σαν... άλλος άνθρωπος.

Συγκεκριμένα η Αναστασία Βοσκανίδου είναι μια από τις παίκτριες που έχει καταφέρει να έχει λίγο πιο κοντά με τον Παναγιώτη Βασιλάκο, αφού είναι από τις πρώτες παίκτριες που φιλήθηκε στο στόμα στο δεύτερο επεισόδιο.

Η 26χρονη μελαχρινή πριν από δύο χρόνια συμμετοχή στο Greece’s Next Top Model, όμως οι τέσσερις κριτές, παρά τις εντυπωσιακές αναλογίες της δεν την πέρασαν στην επόμενη φάση λόγω των πλαστικών που έχει κάνει.

Έτσι ήταν πριν τις πλαστικές η Σία από το The Bachelor

Πριν τις πλαστικές ωστόσο, η Σία στο πρόσωπο ήταν σαν άλλος άνθρωπος. Πριν από αρκετά χρόνια είχε λάβει συμμετοχή και σε καλλιστεία.

Σε ηλικία 19 ετών και συγκεκριμένα το μακρινό 2013, είχε λάβει συμμετοχή και στα Miss Πελοπόννησος, όπου και κέρδισε τον τίτλο.