Ελένη Φουρέιρα: Στη φορά το πρόσωπο του αδερφού της - Σπάνια φωτογραφία

Πόζαρε αγκαλιά με όλη την οικογένεια της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ελένη Φουρέιρα: Στη φορά το πρόσωπο του αδερφού της - Σπάνια φωτογραφία

Μια σπάνια φωτογραφία με την οικογένεια της όλη μαζί δημοσίευσε η Ελένη Φουρέιρα και είδαμε για πρώτη φορά το πρόσωπο του αδερφού της. Πόσο μοιάζουν με τον Γιώργο;

Η τραγουδίστρια από την αρχή της καριέρας της έχει αποφασίσει να κρατάει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ενώ ελάχιστες είναι οι φωτογραφίες με τα αδέρφια της.

Κατά καιρούς μόνο έχουμε δει να αναρτεί φωτογραφίες με τις αδερφές της λόγω γενεθλίων για να τους ευχηθεί δημόσια. Από την άλλη, δεν είχαμε δει ούτε μια φωτογραφία του αδερφού της.

Έκανε όμως την ανατροπή και πριν λίγες ώρες δημοσίευσε στο λογαριασμό της στο Instagram μια φωτογραφία όπου πόζαρε και με τα τρία αδέρφια της. Δείτε πόσο μοιάζουν.

Να πούμε πως δεν έχει κάνει ούτε μια δήλωση επίσης για την επανασύνδεση με τον πρώην σύντροφο της.

Αυτός είναι ο αδερφός της Ελένης Φουρέιρα

Ελένη Φουρέιρα αδερφός

Σε πελάγη ευτυχίας η Ελένη Φουρέιρα - Το ανακοίνωσε με ένα βίντεο

Εδώ και λίγες μέρες, η Ελένη Φουρέιρα έχει γνωρίσει μία πολύ μεγάλη επιτυχία και εννοείται πως πλέει σε πελάγη απόλυτης ευτυχίας. Μάλιστα, η αγαπημένη τραγουδίστρια θέλησε να ανακοινώσει τα χαρμόσυνα νέα στους διαδικτυακούς της φίλους με ένα βίντεο.

Η Ελένη Φουρέιρα έχει σε κάθε περίπτωση το άγγιγμα του Μίδα και έτσι ό, τι πιάνει γίνεται χρυσός! Κάθε της κομμάτι γίνεται αμέσως μεγάλη επιτυχία και δεν είναι τυχαίο ότι μέσα στα τελευταία χρόνια, η αγαπημένη τραγουδίστρια έχει καταφέρει να κάνει καριέρα και στο εξωτερικό, ενώ υπάρχουν φήμες που τη θέλουν να πηγαίνει ξανά στη Eurovision.

Αυτό ανακοίνωσε με ένα βίντεο η Ελένη Φουρέιρα

Χθες βράδυ, μέσα από το προφίλ της στο Instagram, ανέβασε ένα βίντεο στο οποίο ανακοίνωνε στους διαδικτυακούς της φίλους, πως το Tomame, ένα από τα πιο γνωστά κομμάτια της, έχει γίνει μεγάλη επιτυχία στην Κίνα.

«Μπήκαμε στο κινεζικό Tik Tok και βρήκαμε ένα εκατομμύριο βίντεο για το τραγούδι μου το «Tomame»! Ουρλιάζω από χαρά. Αυτό είναι τεράστιο, σας ευχαριστώ πολύ», έγραψε η αγαπημένη τραγουδίστρια πάνω στο βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Ελένη Φουρέιρα Tik Tok