Απίστευτο γεγονός - Σύζυγος ποδοσφαιριστή πλήρωσε δολοφόνο για να σκοτώσει!

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Απίστευτο γεγονός - Σύζυγος ποδοσφαιριστή πλήρωσε δολοφόνο για να σκοτώσει!

Σοκ προκαλεί το γεγονός οτι γυναίκα ποδοσφαιριστή πλήρωσε δολοφόνο για να εκτελέσει το άντρα της! Προσέφερε 1,1 εκατ. ευρώ σε επαγγελματία δολοφόνο για να σκοτώσει τον σύζυγό της και να τον θάψει σε σημείο που δεν θα τον βρει κανείς.

Συγκεκριμένα, η Γιαγκμούρ Ασίκ είχε παράνομη σχέση με τον Έρντι Σουνγκούρ, μαζί με τον οποίο αναμένεται να κατηγορηθούν για «απόπειρα δολοφονίας».

Η Γιαγκμούρ Ασίκ ζήτησε από τον Σουνγκούρ να σκοτώσει τον σύζυγό της, παλαίμαχο Τούρκο ποδοσφαιριστή, Εμρέ Ασίκ. Οταν εκείνος αρνήθηκε, αποφάσισε να απευθυνθεί σε επαγγελματία, που είχε εκτίσει ποινή φυλάκισης για τη δολοφονία τριών ανθρώπων.

«Είχα μια σχέση με την Γιανγκμούρ. Σκέφτηκε να κληρονομήσει την περιουσία του μόνο μετά το θάνατο του Εμρέ Ασίκ. Μου ζήτησε να τον σκοτώσω, αλλά αρνήθηκα », δήλωσε ο Σουνγκούρ στην κατάθεσή το.

Η Γιανγκμούρ φέρεται να έδωσε όπλο στον δολοφόνο και να έψαξαν μαζί για περιοχές, προκειμένου να θάψουν τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή. Θετικός στον κορωνοιο ποδοσφαιριστής!

Η δολοφονία του Εμρέ δεν έγινε, αφού ο επαγγελματίας δολοφόνος τα ομολόγησε όλα στον πρώην ποδοσφαιριστή.

Δείτε την καλλονή γυναίκα του Εμρέ που πλήρωσε δολοφόνο για να τον σκοτώσει!

Ποδοσφαιριστής
Γυναίκα ποδοσφαιριστή

Άγρια δολοφονία Έλληνα επιχειρηματία

Σοκαριστική είναι η είδηση, που προέρχεται από το Γκρόνινγκεν της Ολλανδίας, σύμφωνα με την οποία 51χρονος Έλληνας επιχειρηματίας από τη Λάρισα μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου, επιχειρώντας να χωρίσει τα μέλη μιας οικογένειας.

Ο επιχειρηματίας εστίασης, ζούσε και εργαζόταν στη συγκεκριμένη πόλη, καταγόταν από το Κεφαλόβρυσο Ελασσόνας και είχε τρεις γιους...

Διαβάστε αναλυτικά τι συνέβη με τη δολοφονία του Έλληνα δημοσιογράφου στο athensmagazine.gr