Φωτεινή Λεβογιάννη: Αποκαλύπτει για το ροζ βίντεο - "Πάγωσα..παραμένω θύμα"

Η απάντηση της στο instagram

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Φωτεινή Λεβογιάννη: Αποκαλύπτει για το ροζ βίντεο -

Η Φωτεινή Λεβογιάννη, ηθοποιός με ισχυρή παρουσία στα social media, τις τελευταίες δύο μέρες ζει έναν εφιάλτη. Όλα ξεκίνησαν όταν άρχισε να δέχεται δεκάδες χυδαία μηνύματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που την έφεραν ως πρωταγωνίστρια σε ροζ βίντεο.

Η Φωτεινή ανάρτησε βίντεο στο Instagram στο οποίο καταγγέλλει το γεγονός, ξεκαθαρίζει πως δεν εμφανίζεται η ίδια στο βίντεο και ενημερώνει πως έχει κινηθεί ήδη νομικά.

Το μεσημέρι της Δευτέρας, η Φωτεινή Λεβογιάννη κάθισε στον καναπέ του Πρωινό και εξομολογήθηκε για όλα στη Φαίη Σκορδά.

«Πάγωσα! Πέρασα μεγάλη αγωνία μέχρι να έρθει το υλικό στα χέρια μου, ώσπου ανακάλυψα ότι δεν είμαι εγώ. Είτε ήμουν είτε δεν ήμουν στο βίντεο πρωταγωνίστρια, παραμένω θύμα.

Έχω κάνει όλες τις απαραίτητες νομικές ενέργειες, σε συνεργασία με τον δικηγόρο μου», τόνισε η Φωτεινή Λεβογιάννη. Σκάνδαλο με το απαγορευμένο βίντεο παίκτριας του GNTM.

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Ξέσπα έντονα για τις φήμες που την θέλουν να πρωταγωνιστεί σε ροζ βίντεο - "Ρε ζωά! Άντε να..."

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε από τη διαρροή του ροζ βίντεο της Χριστίνας του Big Brother αλλά και αυτό με πρώην παίκτρια του MasterChef, φήμες έκαναν λόγο πως κυκλοφορεί ένα ακόμη ροζ βίντεο με πρωταγωνίστρια την Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Το μοντέλο, μάλιστα, με κάποια Instagram stories που κοινοποίησε διέψευσε ότι η ίδια πρωταγωνιστεί στο εν λόγω βίντεο και ξέσπασε δημόσια κατά αυτών που διαδίδουν ψευδείς φήμες.

“Αηδιάζω με κάποιους εδώ μέσα και κάποιοι δεν πρέπει να υπάρχουν, ούτε καν σαν ύπαρξη. Ρε ζώα κάθεστε να βρείτε sex tapes με μελαχρινές κοπέλες και να πείτε ότι είμαι εγώ; Πόσο τελειωμένοι είστε; Πόσο άνθρωποι χωρίς ζωή είστε; Τι νομίζετε; Ότι είναι μαγκιά; Είστε ξεφτίλα. Ειλικρινά ντρέπομαι που υπάρχουμε και ζούμε και στην ίδια χώρα. Κάθεστε και αναστατώνετε τις οικογένειές των ανθρώπων. Πόσο ξεφτίλα είστε; Πηγαίντε να κρεμαστείτε. Ειλικρινά δεν αξίζει να ζείτε.”, είπε χαρακτηριστικά η Δήμητρα Αλεξανδράκη.