Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Σε ρόλο παρουσιάστριας στο OPEN; Με αυτό το πρόγραμμα συζητά

Τι συμβαίνει;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Σε ρόλο παρουσιάστριας στο OPEN; Με αυτό το πρόγραμμα συζητά

Σε ρόλο παρουσιάστριας στο Just the 2 of us στο OPEN θα δούμε την Ευρυδίκη Βαλαβάνη; Συγκεκριμένα, στο ρόλο της backstage παρουσίασης;

Μια αποκάλυψη για το μουσικό show έγινε μέσα μέσα από την εκπομπή “Το Πρωινό” με τις πληροφορίες να μεταφέρει ο Αλέξης Μίχας.

Ο δημοσιογράφος ανέφερε πως το όνομα που ακούγεται ότι θα βρίσκεται στο backstage μετά την αποχώρηση της Βίκυς Κάβουρα, είναι αυτό της Ευρυδίκης Βαλαβάνη.

«Να σας πω και για το όνομα που ακούγεται τις τελευταίες ημέρες για το backstage της εκπομπής. Η Βίκυ Κάβουρα όλα δείχνουν πως δεν θα είναι στο backstage, υπάρχει περίπτωση να την δούμε κάπου αλλού στο Open αλλά όχι στο backstage του show. Αυτό το όνομα που ακούγεται τις τελευταίες ημέρες είναι της Ευρυδίκης Βαλαβάνη. Είχε ακουστεί πολύ καιρό ότι θα συνεργαστεί με το Open. Τώρα συζητάει για το backstage του “Just The Two Of Us”, μπορεί όμως να την δούμε τελικά σε ρόλο συμμετέχουσας», είπε ο Αλέξης Μίχας.

Να σημειώσουμε πως η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, έκανε την πρώτη της δήλωση μετά την αποχώρηση της από τον Alpha και την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού. Ποια είναι η αλήθεια για το λόγο που έφυγε από το «Καλύτερα δεν γίνεται»;

Just the 2 of us: Αυτά είναι τα ονόματα που βρίσκονται σε συζητήσεις για συμμετοχή στη 2η σεζόν

Η επιστροφή του δεύτερου κύκλου του Just the 2 of us είναι γεγονός και ήδη έχουν γίνει προτάσεις αλλά και συζητήσεις για συμμετοχές στο παιχνίδι. Στη δημοσιότητα ήρθαν μερικά από τα ονόματα.

Το μεσημέρι της Παρασκευής, η δημοσιογράφος Φωτεινή Πετρογιάννη μέσα από την εκπομπή “Pop Up” ανέφερε μερικά από τα ονόματα που είναι πιθανό να δούμε στον φετινό κύκλο του J2US.

Στο μουσικό σόου είναι πιθανό να δούμε τον Γιώργο Χρανιώτη, την Πηνελόπη Αναστασοπούλου και την Ελένη Τσολάκη, ενώ από την πλευρά των τραγουδιστών θα δούμε τον Θάνο Καλλίρη, τον Βαγγέλη Κακουριώτη, τον Θοδωρή Φέρρη και τον Ηλία Βρεττό.

Σύμφωνα, μάλιστα, με τη δημοσιογράφο το πρώτο ζευγάρι που έκλεισε είναι η Κατερίνα Ζαρίφη με τον Αναστάσιο Ράμμο.