Χάρης Βαρθακούρης: Μιλάει ανοιχτά για την κόντρα του με τον Ανδρέα Μικρούτσικο - «Θα ήθελα να...»

Τι ισχύει τελικά;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Χάρης Βαρθακούρης: Μιλάει ανοιχτά για την κόντρα του με τον Ανδρέα Μικρούτσικο - «Θα ήθελα να...»

Ο Χάρης Βαρθακούρης, μίλησε ανοιχτά για τις φήμες που τον θέλουν να βρίσκεται σε κόντρα με τον Ανδρέα Μικρούτσικο λόγω του Big Brother.,

Αυτή είναι η αλήθεια για Χάρη Βαρθακούρη και Ανδρέα Μικρούτσικο

«Απορώ όταν διαβάζω για μια υποτιθέμενη κόντρα με τον Ανδρέα Μικρούτσικο που δεν υφίσταται. Γενικώς το διασκεδάζουμε, στην ουσία τρολάρουμε τις ανύπαρκτες ειδήσεις, ότι υπάρχει κόντρα μεταξύ μας και ότι θέλουμε διαιτητή το κανάλι… Δεν υπάρχει τίποτα άσχημο μεταξύ μας.

Το ότι δεν φοράει ακουστικό είναι δική του απόφαση. Θα ήθελα να φοράει ακουστικό ώστε να μη χρειάζεται να τον διακόπτω επειδή μου λένε. Συνήθως τον διακόπτω την πέμπτη φορά που μου το λένε και είναι δύο οι λόγοι. Πρώτον, αυτά που λέει με ενδιαφέρουν και από την άλλη υπάρχει κι ένας σεβασμός.

Ο Ανδρέας έχει ένα καταπληκτικό μυαλό που σίγουρα όταν λέει κάτι δεν το λέει για να πει, το λέει γιατί θέλει να ολοκληρώσει έναν συλλογισμό», είπε ο Χάρης Βαρθακούρης.

Να σημειώσουμε πως ο Χάρης Βαρθακούρης μίλησε και για το ροζ βίντεο της Χριστίνας.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος «αδειάζει» τον ANT1 - «Δεν άφησαν το Big Brother...»

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος ήταν καλεσμένος σε μία διαδικτυακή εκπομπή και μεταξύ άλλων δε δίστασε να «αδειάσει» τον ΑΝΤ1 για τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε το νέο Big Brother στον ΣΚΑΪ, αποκαλύπτοντας πως δεν άφησε το κανάλι να πάρει ούτε τη μουσική των τίτλων.

Όπως είπε, το κανάλι του Αμαρουσίου δεν επέτρεψε στον ΣΚΑΪ να χρησιμοποιήσει τη χαρακτηριστική μουσική τίτλων του «Big Brother 1», αλλά ούτε και πλάνα του ίδιου του Ανδρέα από την τότε εποχή, κάνοντας λόγο για «πνευματική του ιδιοκτησία».

«Η μουσική εκείνη ήταν εξαιρετική. Ήταν εύστοχη. Ο ΑΝΤ1 δεν άφησε να χρησιμοποιηθεί στο νέο ‘Big Brother’. Δεν άφησε κανένα πλάνο δικό μου να παίξει στην πρεμιέρα, όταν με παρουσίαζαν. Ο ΣΚΑΪ ζήτησε μερικά δικά μου πλάνα για την παρουσίασή μου αλλά πήρε την απάντηση ‘όχι, είναι περιουσιακό μου στοιχείο’», είπε χαρακτηριστικά, εμφανώς δυσαρεστημένος, ενώ αποκάλυψε και όλη την αλήθεια πίσω από το βίντεο του Αντώνη Αλεξανδρίδη.