Ανακοινώθηκαν ευχάριστα νέα για τον Πασχάλη Τερζή

Τι συνέβη με τον γνωστό τραγουδιστή;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ανακοινώθηκαν ευχάριστα νέα για τον Πασχάλη Τερζή

Μόλις σήμερα ανακοινώθηκαν μερικά πολύ ευχάριστα νέα για τον γνωστό και αγαπημένο τραγουδιστή, Πασχάλη Τερζή, ο οποίος αποφάσισε να κάνει ένα ακόμα μουσικό βήμα, αυτή την φορά μαζί με την κόρη του, Γιάννα Τερζή σε μία συνεργασία - έκπληξη.

Η μελωδική χροιά της Γιάννας Τερζή ενώνεται για πρώτη φορά δισκογραφικά με τη χαρισματική φωνή του πατέρα της, Πασχάλη Τερζή, σε ένα μοναδικό αποτέλεσμα: ένα δυναμικό και άκρως νοσταλγικό τραγούδι με τίτλο «Για Σένα Μόνο».

Η μαγεία και η τρυφερότητα του τραγουδιού αποτυπώνεται και στο βίντεο κλιπ του τραγουδιού: μια μουσική πρόβα τζενεράλε στην οποία ο Πασχάλης Τερζής θαυμάζει με συγκίνηση την κόρη του Γιάννα, και πανέμορφες εικόνες των δύο στην γενέτειρά τους, τη Θεσσαλονίκη, στην οποία πραγματοποιήθηκαν εξ’ ολοκλήρου τα γυρίσματα του κλιπ υπό τη σκηνοθετική επιμέλεια του Γιάννη Μιχελόπουλου.

Το μοναδικό αυτό ντουέτο είναι μια δημιουργία της ίδιας της Γιάννας τόσο στη μουσική (σε συνεργασία με τον Padé) όσο και στους στίχους.

Να θυμίσουμε πως πριν από λίγο καιρό είδαμε τον υπέροχο κήπο που έχει στο σπίτι του ο Πασχάλης Τερζής. Δείτε το εδώ!

Πασχάλης Τερζής: Αγνώριστος - Η φωτογραφία μετά από πολλά χρόνια

Αγαπηθηκε όσο ελάχιστοι. Τα τραγούδια του έμειναν στην ιστορία και θα αντέξουν για πάντα στο πέρασμα του χρόνου. Ο Πασχάλης Τερζής αποτραβήχτηκε από τις πίστες, ωστόσο επιστρέφει!

Την είδηση έκανε γνωστή η κόρη του Πασχάλη, Γιάννα, με ένα ποστ της στο Instagram όπου είδαμε και για πρώτη φορά τον αγαπημένο τραγουδιστή μετά από πάρα πολλά χρόνια.

Ένα πρόβλήμα υγείας αλλά και η κούραση από τη νύχτα, ανάγκασαν τον Πασχάλη Τερζή να αποτραβηχτεί από όλα, ενώ σήμερα, είναι εμφανώς αδυνατισμένος αλλά πάντα με το χαμόγελο στα χείλη.

Πασχάλης και Γιάννα Τερζή

Τερζής με κόρη