«Τσουχτερό» σχόλιο για τον Σάκη Ρουβά - «Γιατί μπήκε μέσα στο Ηρώδειο;»

Ποιος τον «άδειασε»;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Τσουχτερό» σχόλιο για τον Σάκη Ρουβά - «Γιατί μπήκε μέσα στο Ηρώδειο;»

Θύελλα αντιδράσεων σήκωσε η φωτογραφία του Σάκη Ρουβά με το αυτοκίνητό του έξω από το Ηρώδειο και δεν έλειψαν τα «τσουχτερά» σχόλια. Μάλιστα, ένας γνωστός Έλληνας δε δίστασε να πει πως το θέμα δεν είναι ότι πάρκαρε μέσα στο Ηρώδειο, αλλά ότι μπήκε μέσα να τραγουδήσει.

Ο Σάκης Ρουβάς κατέβασε την φωτογραφία από τα social media του και ζήτησε δημόσια συγγνώμη ωστόσο πολλοί ήταν αυτοί που συνέχισαν να τον σχολιάζουν.

Ένας από αυτούς ήταν κα ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος, ο οποίος δεν φοβάται να πει τη γνώμη του -δείτε εδώ τι είχε συμβεί με την Ελεονώρα Ζουγανέλη.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε την επίμαχη φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό και την συνόδευσε με το εξής μήνυμα: «Επειδή εστιάζουμε στο δέντρο, αντί να κοιτάξουμε το δάσος, ας το πούμε ευθέως: Το θέμα δεν είναι γιατί “πάρκαρε” απ’ έξω, Το θέμα είναι γιατί μπήκε και τραγούδησε μέσα;».

Οι followers του διχάστηκαν και, παρόλο που ήταν αρκετοί εκείνοι που συμφώνησαν μαζί του, δεν ήταν λίγοι και όσοι διαφώνησαν ανοιχτά με τα λεγόμενά του και του το εξέφρασαν δημόσια.

Τι συνέβη ακριβώς με την φωτογραφία του Σάκη Ρουβά έξω από το Ηρώδειο

Σάλος έχει δημιουργηθεί με τον Σάκη Ρουβά μετά την συναυλία του με την Σόνια Θεοδωρίδου στο Ηρώδειο. Ο τραγουδιστής δημοσίευσε φωτογραφία, με τον ίδιο να ποζάρει δίπλα σε ένα αυτοκίνητο, η οποία επρόκειτο για διαφημιστικούς σκοπούς. Βγήκε επίσημη ανακοίνωση, ενώ ζήτησε και δημόσια συγγνώμη.

Το γεγονός αυτό, έκανε πολλούς χρήστες τους διαδικτύου να αντιδράσουν με κάποιους να σχολιάζουν αν είχε πάρει άδεια για να πραγματοποιήσει μια τέτοιου είδους ανάρτηση.

Λίγες ώρες μετά τις αντιδράσεις, ο Σάκης Ρουβάς κατέβασε από το προφίλ του την εν λόγο φωτογραφία, ωστόσο ο ντόρος δεν σταμάτησε.

Για το λόγο αυτό, το Γραφείο Τύπου του Υπουργείου Πολτισμού προχώρησε σε μια επίσημη ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία αναφέρει ότι δεν είχε δοθεί καμία άδεια.

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΥΠΠΟΑ:

Σύμφωνα με την ενημέρωση των υπηρεσιών του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, η διαφήμιση της Mercedes με τον κ. Σ. Ρουβά δεν έτυχε σχετικής αδειοδότησης. Ως εκ τούτου, η αρμόδια Εφορεία Αρχαιοτήτων Πόλεως Αθηνών θα εφαρμόσει τις προβλεπόμενες από το Ν. 3028/2002 διατάξεις.

Ωστόσο, να σημειώσουμε πως εξελίξεις έχουμε με τον Σάκη Ρουβά και τον ΣΚΑΙ. Όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ.