Φαίη Σκορδά: Λύγισε μπροστά στον Χατζηνικολάου - Οι αποκαλύψεις για τον χωρισμό με τον Γιώργο Λιάγκα

Δάκρυσε μπροστά στην κάμερα του Ενώπιος Ενωπίω! Μίλησε και για την περιπέτειά της με τον κορωνοϊό!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Φαίη Σκορδά: Λύγισε μπροστά στον Χατζηνικολάου - Οι αποκαλύψεις για τον χωρισμό με τον Γιώργο Λιάγκα

Η Φαίη Σκορδά σε μια σπάνια συνέντευξη που παραχώρησε στο Ενώπιος Ενωπίω και το Νίκο Χατζηνικολάου το βράδυ της Δευτέρας 28/9 μίλησε ανοιχτά για τον χωρισμό της από τον Γιώργο Λιάγκα, για τις δύσκολες στιγμές όταν έμαθε πως έχει κορωνοϊό αλλά και για πράγματα που κανείς δεν γνώριζε για εκείνη.

Μπορεί η Φαίη Σκορδά να μην παραχωρεί συχνά συνεντεύξεις αλλά όταν το κάνει είναι... γεμάτες!

Η αποκάλυψη της Φαίης Σκορδά στο Ενώπιος Ενωπίω για τον χωρισμό της με τον Γιώργο Λιάγκα

«Σίγουρα δεν ήθελα να χωρίσω. Το τελευταίο πράγμα που θα ήθελα είναι να είχα χωρίσει. Δε το θεώρησα ποτέ απλό… Ήταν πάρα πολύ δύσκολο. Δε το ήθελα και δε το θεώρησα ποτέ απλό. Δε το έκανα και δεν πειράζει. Δε το ήθελα καθόλου. Για να το πάρουμε απόφαση σημαίνει ότι δεν υπήρχε άλλος δρόμος. Μπορεί να περάσαμε δύσκολα. Μπορεί στις αρχές να ήταν τα πράγματα κάπως. Είμαστε διαφορετικοί, είμαστε διαφορετικοί σε κάποια σημεία. Ότι και να είναι όμως είναι ο μπαμπάς των παιδιών μου, είναι οικογένεια» απάντησε η Φαίη Σκορδά.

Στη συνέχεια ο Νίκος Χατζηνικολάου αναρωτήθηκε αν η τηλεοπτική τους συνύπαρξη έπαιξε ρόλο στην απόφασή τους να χωρίσουν με εκείνη να απαντά, «Δε πιστεύω ότι η συνεργασία μας έπαιξε ρόλο στον χωρισμό. Είχαμε έναν κοινό στόχο, δε μας απομάκρυνε, μας έδενε. Με τον Γιώργο γελούσα, περνούσα καλά. Και στις εκπομπές που κάναμε περνούσα καλά. Είναι όμως τελείως διαφορετικός ο τρόπος που βλέπουμε κάποια πράγματα. Εγώ έβλεπα το άσπρο, εκείνος έβλεπε το μαύρο. Αυτά δε μπορείς να τα συμβιβάσεις, αν υπήρχε θα το κάναμε… Στην αρχή υπήρχε έντονος ηλεκτρισμός, στην πορεία αυτό φεύγει και το προσπαθήσαμε για τα παιδιά. Μιλάμε πάντα για τα παιδιά. Θα τον ενημερώσω για όλα, ότι κι αν γίνει. Κυρίως αν δε με ακούνε».

Δείτε εδώ φωτογραφίες από τη νέα σύντροφο του Γιώργου Λιάγκα αγκαλιά στο σκάφος.

Λύγισε η Φαίη Σκορδά στο Ενώπιος Ενωπίω όταν εμφανίστηκε στην κάμερα η νονά της

Σκορδά συνέντευξη στο Ενώπιος Ενωπίω!

Συγκεκριμένα της είχαν ετοιμάσει ένα βίντεο στο οποίο μίλαγε η νονά της.

«Θα θυμηθώ πρώτα τον τοκετό, περάσαμε δύσκολες στιγμές, δεν ξέραμε αν ζήσει ή όχι… Δεν ήθελα αυτή τη δουλειά. Δε μου άρεσε καθόλου, της έλεγα ότι έχει τόσες γνώσεις, «ξέρεις τόσες γλώσσες γιατί δεν πας σε μια τράπεζα να βγάλεις λεφτά; »» ήταν τα λόγια που είδαμε τη νονά της Φαίης Σκορδά να λέει μπροστά την κάμερα.

Αμέσως μετά την προβολή του βίντεο, η Φαίη Σκορδά δεν κατάφερε να συγκρατήσει τη συγκίνησή της.

«Ακουμπήσατε την πιο ευαίσθητη χορδή μου. Για μένα είναι η νονά μου, έχω πάρει το όνομά της. Είναι η θεία μου, είναι η αδερφή της γιαγιάς μου, με έχει ξεγεννήσει γιατί υπήρχε μια δυσκολία στον τοκετό. Είναι άγια αυτή η γυναίκα. Δεν έχει παντρευτεί ποτέ, δεν έχει κάνει τη δική της οικογένεια, όλη της η ζωή είναι αφιερωμένη στο να δίνει… Μαζί της μπήκα πρώτη φορά στο αεροπλάνο, με πήγαινε στο θέατρο. Γνώρισα και έζησα άλλα πράγματα με αυτή τη γυναίκα. Με έμαθε να ψέλνω… Όταν πήγα στη Θεσσαλονίκη, έμενα στο δικό της σπίτι. Έφυγε δυο χρόνια από το σπίτι της για να αισθάνομαι εγώ άνετα και να μην πληρώνω ενοίκιο» εξομολογήθηκε η Φαίη Σκορδά.

Η αποκάλυψη της Φαίης Σκορδά στο Ενώπιος Ενωπίο για τον κορωνοϊό

«Είχα σοκαριστεί. Δεν το περίμενα… Έκανα το τέστ από φόβο.. Όταν ενημερώθηκα ότι ήμουν θετική σοκαρίστηκα. Ήμουν στον καναπέ, τα παιδιά έβλεπαν τηλεόραση λίγο πριν κοιμηθούν γιατί ήταν βράδυ, εγώ είχα μείνει και σκεφτόμουν ότι πρέπει να ενημερώσω τον κόσμο που είχα έρθει σε επαφή, πως θα το πω, πως θα το πω στα παιδιά αλλά και τι θα κάνω με τα παιδιά. Δε κόλλησαν τα παιδιά αλλά δε κοιμήθηκα δυο εβδομάδες. Κοιμόμουν στα σκαλιά. Ήμουν από πάνω με το θερμόμετρο, με σακούλες, με γάντια, με μάσκες. Θερμομετρούσα γιατί το βράδυ μπορεί να ανέβαζαν δέκατα. Και για μια μαμά να έχει αυτό το βάρος ότι μπορεί να έχει κάνει κακό…» είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια βέβαια αναφέρθηκε και στα παιδιά της τα οποία αποτελούν για εκείνη την απόλυτη προτεραιότητα.

«Είμαι μια μαμά που ποτέ δε θα αισθανθεί ότι τα κάνει όλα σωστά. Πάντα, κάθε μέρα έχω ένα ερωτηματικό αν τα έκανα όλα σωστά. Θέλω να κάνω το καλύτερο, να δίνω τα πάντα. Τα παιδιά μου είναι πάνω από όλα. Είναι πάνω από τη ζωή μου. Τα παιδιά μου είναι πάνω από όλα» είπε η Φαίη Σκορδά.

Φαίη Σκορδά: Φωτογραφίες από το τελευταίο καλοκαίρι στην αγκαλιά του Γιώργου Λιάγκα το 2016

Ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz, η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας πριν από 4 χρόνια αποφάσισαν να τραβήξουν ξεχωριστούς δρόμους. Το Youweekly.gr ξεσκονίζει το άλμπουμ των αναμνήσεών τους και σας παρουσιάζει παρακάτω εκτός από το lovestory τους φωτογραφικό υλικό από το τελευταίο κοινό τους καλοκαίρι, το 2016. Λίγους μήνες μετά, το Νοέμβριο, ανακοίνωσαν από κοινού το διαζύγιό τους.

Η γνωριμία και ο γάμος της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2007 στην εκπομπή της Μαρίας Σταματέρη Gala. Και οι δυο τους ήταν καλεσμένοι στην εκπομπή και μάλιστα υπήρξε ένταση μεταξύ τους. Ο Γιώργος Λιάγκας έχει πει σε συνέντευξή του: «Ήμουν καλεσμένος στην εκπομπή της Μαρίας και μου λέει "πες μια ωραία γυναίκα που θες να φέρουμε να κάνουμε μαζί την εκπομπή" και λέω εγώ "Τη Σκορδά". Όταν σας λέω ότι σφαχτήκαμε στον αέρα...Κυριολεκτικά σφαχτήκαμε! Μόνο που δεν βριστήκαμε, ο κόσμος νόμιζε ότι ήταν στημένο, αλλά δεν ήταν!», ενώ αποκάλυψε και την ατάκα του που εξόργισε τη Φαίη και στάθηκε η αφορμή του τσακωμού τους: «Της είπα "αν ήσουν γυναίκα μου, θα ήθελα να ήσουν πιο σεμνά ντυμένη"».

Η κόντρα αυτή όμως τελικά εξελίχθηκε σε έναν μεγάλο έρωτα που κατάληξε σε γάμο.

Για το τι έγινε τους μήνες που ακολούθησαν, ο Γιώργος έχει δηλώσει: «Από τότε πέρασαν 6 μήνες μέχρι να είμαστε μαζί. Βγαίναμε, κάτι γινόταν και "χάλαγε" το πράγμα. Απογοητευόμασταν, και κάναμε δυο εβδομάδες να ξαναμιλήσουμε. Όλο κάτι χάλαγε. Αυτό τράβηξε 6 μήνες. Έβγαινα και έλεγα "σήμερα θα της δώσω το πρώτο φιλί". Τζίφος το πρώτο φιλί. Έξι μήνες μου πήρε! (...). Την άφηνα και ήμουν "καληνυχτάκιας". Έλεγα "καληνύχτα" και μετά σκεφτόμουν "Φτου! Πάλι δεν την φίλησα!».

Η όμορφη σχέση τους ξεκίνησε, αλλά ο Γιώργος Λιάγκας περίμενε πολύ καιρό να κάνει πρόταση γάμου στην Φαίη. Πώς το έκανε; Εκμεταλλευόμενος μία αδυναμία της. Τις λατρεμένες της γάτες! Της έκανε δώρο ένα βιβλίο για τα χαδιάρικα τετράποδα, μέσα στο οποίο είχε κόψει τις σελίδες και είχε κρύψει το δαχτυλίδι!

Και έτσι το καλοκαίρι του 2010 το ζευγάρι παντρεύτηκε στο ναό του Αγίου Διονυσίου στο Island, με κουμπάρο τον Νίκο Χατζηνικολάου και καλεσμένους περισσότερους από 500 φίλους και συγγενείς.

Μετά το γάμο τους, το Σεπτέμβριο του 2010 ξεκινά και η κοινή επαγγελματική πορεία του ζευγαριού αφού αρχίζουν να παρουσιάζουν από κοινού την πρωινή καθημερινή εκπομπή του Mega η οποία μερικά χρόνια αργότερα μεταφέρθηκε στον ΑΝΤ1.

Η οικογένεια του ζευγαριού ολοκληρώθηκε με τον ερχομό του πρώτου τους γιου, Γιάννη το 2011. Τον Σεπτέμβριο του 2011 η Φαίη Σκορδά είχε μιλήσει για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε μετά τη γέννηση του μικρού Γιάννη: «Η γέννα και το διάστημα που ακολούθησε ήταν μεγάλο σοκ για μένα. Ήμουν επί 24 ώρες πάνω από το μωρό. Δεν με ενδιέφερε τίποτα και κανένας.

Δεν πρόσεχα ούτε την εμφάνισή μου, ούτε τη διατροφή μου. Δεν είχα κοιταχτεί στον καθρέφτη και δεν με απασχολούσε το θέμα των κιλών μου. Τους είχα βάλει όλους σε δεύτερη μοίρα, ακόμη και τον Γιώργο και τη μαμά μου που ερχόταν τον πρώτο καιρό για να με βοηθήσει. Τους μιλούσα μόνο αν ήταν κάτι γύρω από το μωρό. Η ευθύνη ήταν τόσο μεγάλη που φοβόμουν συνεχώς ότι κάτι κακό μπορεί να γίνει ή μπορεί να πάθει κάτι το παιδί. Όλα μου τα συναισθήματα ήταν στην υπερβολή τους δεν μπορούσα να τα ελέγξω. Έβαζα τα κλάματα με το παραμικρό. Ίσως εκείνο τον καιρό να πέρασα αυτό που λένε επιλόχειο κατάθλιψη», είχε δηλώσει η ίδια τότε.

Στις 12 Μαΐου 2014 ήρθε στον κόσμο και το δεύτερο παιδάκι τους, ένα ακόμα αγοράκι.

Μεγάλο μέρος του περασμένου καλοκαιριού το ζευγάρι επέλεξε να περάσει χώρια, με τον Γιώργο Λιάγκα να κάνει διακοπές με φίλους του στο Αιγαίο και την Φαίη Σκορδά να περνά χρόνο στον τόπο καταγωγής της, το Κιλκίς.

Από τότε άρχισαν και τα πρώτα δημοσιεύματα για σύννεφα στις σχέσεις τους, ενώ ακολούθησε και η αποχώρηση του Γιώργου Λιάγκα από την πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 που παρουσίαζε επί σειρά ετών με την Φαίη Σκορδά. Οπως φαίνεται το ζευγάρι δεν κατάφερε να ξεπεράσει τα προβλήματα και αποφάσισε πώς είναι καλύτερο να χωρίσουν.

Φωτογραφίες από το τελευταίο καλοκαίρι της Φαίης Σκορδά στην αγκαλιά του Γιώργου Λιάγκα

Η παρουσιάστρια εκείνο το καλοκαίρι έκανε εμφανίσεις περισσότερο μόνη της ενώ η τελευταία φορά που ο φακός την έπιασε με τον Γιώργο Λιάγκα πριν ανακοινώσουν τον χωρισμό ήταν στην Επίσημη πρεμιέρα "Κοκομπλόκο" στο θέατρο Βεάκειο.

 Φαίη Σκορδά γιώργος Λιάγκας χωρισμός

Φαίη Σκορδά κυτταρίτιδα

Σκορδά Λιάγκας γιατί χώρισαν