Big Brother highlights: Το φλερτ Πυργίδη - Άννας Μαρίας, το "πέσιμο" της Ραϊσα στον Βλαδίμηρο και η αλλαγή

Όσα είδαμε στο χθεσινό 28/9 επεισόδιο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Big Brother highlights: Το φλερτ Πυργίδη - Άννας Μαρίας, το

Μερικά από τα χθεσινά 28/9 highlights του Big Brother είναι το φλερτ του Δημήτρη Πυργίδη στην Άννα Μαρία, το "πέσιμο" της Ραϊσα στον Βλαδίμηρο και η μεγάλη αλλαγή στο παιχνίδι.

Big Brother: Ήρθαν κοντά Άννα Μαρία και Πυργίδης - «Είσαι σαν άγγελος»

Το Big Brother ξεκίνησε πολύ δυναμικά καθώς είδαμε πως ο Δημήτρης Πυργίδης και η Άννα Μαρία ήρθαν πολύ κοντά και μάλιστα, δε δίστασε να της πεις ότι μοιάζει σαν άγγελος όταν κοιμάται καθώς είναι τόσο ήρεμη.

Ο Πυργίδης την πλησίασε ενώ εκείνη ήταν ξαπλωμένη στο κρεβάτι που έχει φτιάξει και της εξήγησε πως είναι πολύ όμορφη, ενώ της είπε ότι δεν πιστεύει ότι δεν έχει κανέναν έξω από το σπίτι.

Η Άννα Μαρία του εξήγησε πως είναι μόνη της και πως θα ήθελε έναν άντρα ξανθό, ψηλό και γυμνασμένο, με χιούμορ.

Να σημειώσουμε πως σήμερα μίλησε ανοιχτά για την κόντρα του με τον Ανδρέα Μικρούτσικο ο Χάρης Βαρθακούρης. Δείτε εδώ όλα όσα είπε.

Αρπάχτηκε η Σοφία με τον Παναγιώτη - «Πού να καταλάβεις εσύ;»

Στο επεισόδιο του Big Brother, είδαμε τη Σοφία Δανέζη να «αρπάζεται» με ένα σχόλιο που έκανε ο Παναγιώτης για εκείνη και την Αφροδίτη ξεκαθαρίζοντας πως δεν μπορεί να καταλάβει αυτός το νόημα πίσω από μερικά πράγματα που είπαν στο live.

Οι παίκτες συζητούσαν μετά το live και ο Παναγιώτης αποφάσισε να σχολιάσει τη σκέψη της Σοφίας να αποχωρήσει μαζί με την Αφροδίτη.

Όπως της είπε τη θεώρησε υπερβολική και εκείνη του απάντησε πως δεν είναι ικανός να αντιληφθεί το βαθύτερο νόημα πίσω από την σκέψη της.

Η εξομολόγηση της Ραΐσα στον Βλαδίμηρο για την προσωπική της ζωή

Η Ραΐσα ήρθε αρκετά κοντά με τον Βλαδίμηρο και αποφάσισε να του μιλήσει και για την δική της προσωπική ζωή καθώς και για την πρώτη φορά που ολοκλήρωσε με άνδρα με σκοπό να τον κάνει να νιώσει άνετα με τη δική του κατάσταση.

Οι δυο τους κάθισαν για λίγο μαζί μετά το live και συζήτησαν για όλα όσα είπε ο Βλαδίμηρος στο hot seat - δείτε εδώ.

Μεταξύ άλλων λοιπόν η Ραΐσα του είπε ότι βρίσκει πολύ γλυκιά την απόφασή του να περιμένει μέχρι να ερωτευτεί με κάποια κοπέλα για να ολοκληρώσει μαζί της ενώ του εκμυστηρεύθηκε και τη δική της εμπειρία.

Ανακοινώθηκε η μεγάλη αλλαγή στο παιχνίδι

Λίγο αφού ξεκίνησε το επεισόδιο, και αφού είδαμε όλα όσα έγιναν μετά το live, ο Μεγάλος Αδερφός έδωσε ένα γράμμα στην Άννα Μαρία προκειμένου να ανακοινώσει στους υπόλοιπους συγκατοίκους τη μεγάλη αλλαγή που θα γίνει στο σπίτι του Big Brother.

Συγκεκριμένα, μιας και οι παίκτες μειώθηκαν, ο Big Brother αποφάσισε να διαχωρίσει από εδώ και πέρα τους δίδυμους.

Έτσι, οι δυο τους θα λειτουργούν ξεχωριστά, θα ψηφίζουν ξεχωριστά και θα μπορούν να διεκδικήσουν ξεχωριστά τον τίτλο.

Οι δυο τους δεν ευχαριστήθηκαν πολύ με αυτή την εξέλιξη και μάλιστα ο ένας από τους δύο είπε πως αν αποχωρήσει ο αδερφός του θα φύγει και εκείνος αν και μετά από λίγο το πήρε πίσω.

Αυτός είναι ο νέος αρχηγός της εβδομάδας

Στο επεισόδιο του Big Brother, οι παίκτες μπήκαν σε μία πολύ ιδιαίτερη διαδικασία μέσα από την οποία αναδείχθηκε ο νέος αρχηγός της εβδομάδας και ο Μεγάλος Αδερφός ανακοίνωσε μερικές ακόμα αλλαγές που θα γίνουν στο σπίτι.

Οι παίκτες κλήθηκαν να ψάξουν μέσα σε όλο το σπίτι να βρουν τα νομίσματα που είχε κρύψει ο Big Brother. Αυτός που θα έβρισκε τα περισσότερα νομίσματα θα έβγαινε αρχηγός.

Τελικά, για ακόμα μία εβδομάδα νίκησε η Άννα Μαρία η οποία θα παραμείνει αρχηγός και θα κρατήσει την ασυλία αλλά και το Captain's room.

Ο Μεγάλος Αδερφός ωστόσο της ανακοίνωσε πως αυτή τη φορά πρέπει να χρησιμοποιήσει η ίδια το δωμάτιο και να μην αφήσει κανέναν να μπει στο μπάνιο. Μπορεί όλη την εβδομάδα να φιλοξενήσει μόνο ένα άτομα αλλά εκείνη του απάντησε πως προτιμά να μείνει μόνη της.

«Άδειασε» τη Ραμόνα η Ραΐσα - «Εγώ δεν έχω μπότοξ...»

Στο επεισόδιο του Big Brother, είδαμε ένα απίστευτο ξέσπασμα της Ραΐσα προς τον Χρήστο. Ενώ του μίλαγε λοιπόν δε δίστασε να «αδειάσει» τη Ραμόνα σχολιάζοντας πως εκείνη έχει τα νιάτα της και δεν έχει κάνει κανένα μπότοξ.

Η Ραΐσα έλεγε στον Χρήστο πως όλη την ώρα βρίσκεται πίσω από την Ραμόνα και κοιτάζει τα οπίσθιά της. Μάλιστα δεν δίστασε και να τον μουτζώσει κάποια στιγμή.

Στο κορύφωμα του ξεσπάσματός της μάλιστα γύρισε και του είπε πως δεν ζηλεύει τη Ραμόνα γιατί εκείνη είναι όμορφη έχει τα νιάτα της και δεν έχει κάνει «μπότες», θέλοντας να πει ότι δεν έχει κάνει μπότοξ.

Μίλησαν για τις διαφορές του η Άννα Μαρία κι η Σοφία

Η Σοφία κάλεσε την Άννα Μαρία προκειμένου να μιλήσουν για τις διαφορές τους και για τον λόγο για τον οποίο έχει δημιουργηθεί αυτή η άτυπη κόντρα ανάμεσά τους εδώ και μερικές εβδομάδες.

Η Σοφία ήταν πολύ ξεκάθαρη γιατί τη ρώτησε τι ακριβώς έχει μαζί της με την Άννα Μαρία να της εξηγεί αναλυτικά τα περιστατικά που την είχαν ενοχλήσει.

Οι δυο τους συζήτησαν για αρκετή ώρα ωστόσο μάλλον δεν έβγαλαν άκρη με τη Σοφία να εκμυστηρεύεται μετά στους συγκατοίκους της πως η Άννα Μαρία, που αναδείχθηκε αρχηγός και πάλι, μίλαγε μόνη της για 45 λεπτά.

«Κομμένα τα πολλά πολλά» - Ο Κεχαγιάς ξεκαθάρισε στη Σοφία

Ο Κεχαγιάς αποφάσισε να ξεκαθαρίσει μερικά πράγματα στη Σοφία, λέγοντάς της πως καλό θα ήταν να κόψουν τα πολλά πολλά καθώς είναι αρκετοί μέσα στο σπίτι που σχολιάζουν πως οι δυο τους βρίσκονται σε σχέση.

Οι δυο τους κάθισαν μαζί στη βεράντα και τότε εκείνος της είπε πως θέλει να σταματούσαν τα «πολλά μπλα μπλα». Η Σοφία θέλησε να μάθει το γιατί και ο Κεχαγιάς της εξήγησε πως είναι πολλοί αυτοί που συζητούν μέσα στο σπίτι ότι βρίσκονται σε σχέση.

Η Σοφία θύμωσε και του είπε πως αυτοί που βρίσκονται σε σχέση κοιμούνται και μαζί.

Ξεκαθάρισαν τη σχέση τους η Χριστίνα και ο Παναγιώτης

Ο Παναγιώτης κάλεσε τη Χριστίνα να ξεκαθαρίσουν την μεταξύ τους σχέση και το φλερτ που έχει δημιουργηθεί ανάμεσά τους. Οι δυο τους δεν κατέληξαν κάπου ουσιαστικά και στο τέλος αντάλλαξαν μερικά τρυφερά στιγμιότυπα.

Πολύς λόγος έχει γίνει σχετικά με τους δυο τους μέσα στο σπίτι και έτσι ο Παναγιώτης εξήγησε στη Χριστίνα πως οτιδήποτε συμβαίνει ανάμεσά τους δεν πρόκειται να κρατήσει και έξω από το σπίτι.

Εκείνη από τη μεριά της του ξεκαθάρισε πως πριν μπει στο παιχνίδι είχε έναν άνθρωπο στη ζωή της ενώ οι δυο τους δεν κατέληξαν κάπου και στο τέλος αγκαλιάστηκαν.