Χριστιάννα Σκούρα: Η αντικαταστάτρια της Μαλέσκου που είχε εντυπωσιάσει στο GNTM!

Πλέον έχει αλλάξει πορεία!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Χριστιάννα Σκούρα: Η αντικαταστάτρια της Μαλέσκου που είχε εντυπωσιάσει στο GNTM!

Η Χριστίανα Σκούρα ζει πλέον μόνιμα στην Κρήτη, όπου και ανέλαβε ρόλο παρουσιάστριας για χάρη του ΚΡΗΤΗ TV. Μας συστήθηκε μέσα από τη συμμετοχή της στο GNTM, ενώ έκτοτε έχουν αλλάξει τα πάντα σχεδόν στη ζωή της.

Μάλιστα η όμορφη Χριστιάνα ανέλαβε μαζί με τον Λευτέρη Κουμαντάκη την εκπομπή την οποία παρουσίαζε πριν έρθει στο ΣΚΑΙ η Ιωάννα Μαλέσκου.

Αναφερόμαστε στο "Καλό Μεσημέρι". Η εκπομπή δίνει καθημερινά ραντεβού με τους τηλεθεατές σε μια αρκετά αξιόλογη και μεγάλη προσπάθεια ενός τοπικού σταθμού. Δείτε επίσης το τρέιλερ της εκπομπής που ήταν ίδιο με αυτό της Μαλέσκου!

Πριν από μερικές ημέρες, η Χριστιάνα και ο Λευτέρης έκαναν πρεμιέρα, καλωσορίζοντας τους τηλεθεατές στο ανανεωμένο πλατό της μεσημεριανής εκπομπής. Να σημειώσουμε πως είναι η πρώτη φορά που η Χριστιάννα παίρνει τι ρόλο παρουσιάστριας!

Η χαρά μάλιστα της παρουσιάστριας δεν κρύβεται ούτε στα social media, με τη Χριστιάνα να κάνει τις αναρτήσεις της, τη μία πίσω από την άλλη.

Χριστιάννα Σκούρα

Παντρεύεται αγαπημένη πρώην παίκτρια του GNTM

Σε πελάγη απόλυτης ευτυχίας πλέει αγαπημένη πρώην παίκτρια του GNTM, καθώς όπως αποκάλυψε με μια ανάρτηση στο Instagram θα παντρευτεί τον εκλεκτό της καρδιάς της.

Ο λόγος για την Χριστιάνα Σκούρα, η οποία δέχτηκε πρόταση γάμου από τον σύντροφό της, Χάρη και είπε αμέσως το μεγάλο «ναι».

Την χαρμόσυνη είδηση έκανε γνωστή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αναρτώντας μια κοινή τρυφερή τους φωτογραφία και γράφοντας στην λεζάντα της:

«Σκέφτομαι εδώ και λίγα λεπτά τι θα μπορούσα να γράψω, αλλά όλα φαντάζουν μικρά. Ήξερες ποια θα ήταν η ιδανική πρόταση γάμου για εμένα και την πραγματοποίησες! Σε ευχαριστώ για όλα, ήταν υπέροχα. Σε λατρεύω».

Χριστιάννα Σκούρα παντρεύεται