Καλό Μεσημέρι: Αυτό είναι το trailer της εκπομπής της Χριστιάνας Σκούρα και του Λευτέρη Κουμαντάκη

Κυκλοφόρησε

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Καλό Μεσημέρι: Αυτό είναι το trailer της εκπομπής της Χριστιάνας Σκούρα και του Λευτέρη Κουμαντάκη

Η Ιωάννα Μαλέσκου διαπρέπει στον ΣΚΑΪ και την ίδια στιγμή, οι αντικαταστάτες της στο Κρήτη TV κυκλοφόρησαν το πρώτο τους τρέιλερ λίγες μέρες πριν τη μεγάλη πρεμιέρα, στο οποίο φαίνεται πως έχουν αντιγράψει σε μεγάλο βαθμό το τρέιλερ της παρουσιάστριας για το Love it.

Τη θέση της Ιωάννας Μαλέσκου ετοιμάζεται να πάρει η Χριστιάνα Σκούρα, την οποία γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο GNTM. Στο πλευρό της θα έχει τον Λευτέρη Κουμαντάκη και η εκπομπή θα ονομάζεται «Καλό Μεσημέρι».

Η πρεμιέρα της εκπομπής έχει προγραμματιστεί για τη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου, ενώ έχει κυκλοφορήσει ήδη το τρέιλερ- υπερπαραγωγή με πρωταγωνιστές τον Λευτέρη και την Χριστιάνα αλλά και όλους τους εργαζόμενους του καναλιού που βοήθησαν για να βγει αυτό το άρτιο αποτέλεσμα.

Ωστόσο η αλήθεια είναι πως το τρέιλερ της νέας εκπομπής του καναλιού παρουσιάζει πολλές ομοιότητες με αυτό της Ιωάννας Μαλέσκου. Συγκεκριμένα, οι δυο παρουσιαστές ποζάρουν μέσα σε ένα κάμπριο, ενώ η Χριστιάνα Σκούρα κάνει εντυπωσιακή πασαρέλα με ένα μακρύ φόρεμα.

Αυτό είναι το τρέιλερ της Ιωάννας Μαλέσκου:

Και αυτό των αντικαταστατών της στο Κρήτη TV:

Να σημειώσουμε βέβαια πως χθες η Ιωάννα Μαλέσκου αποφάσισε να απαντήσει με μία αποστομωτική φράση στους επικριτές της. Δείτε εδώ τι είπε.

Με πληθωρικό μπούστο η Μαλέσκου σήμερα στο Love it - Το ροζ κολλητό φόρεμα μοίρασε... εγκεφαλικά

Εγκεφαλικά προκάλεσε η σημερινή εμφάνιση της παρουσιάστριας του ΣΚΑΙ, Ιωάννας Μαλέσκου, στην εκπομπή της, Love it. Για σήμερα επέλεξε να φορέσει ένα ροζ κολλητό φόρεμα που αναδείκνυε το πληθωρικό της μπούστο και που έκανε τους πάντες να μείνουν με το στόμα ανοιχτό.

Τα βλέμματα των συνεργατών της έπεσαν κατευθείαν εκεί και άρχισαν να το σχολιάζουν με πονηρά βλέμματα και υπονοούμενα. Εκείνη, βέβαια, τα προσπέρασε όλα διακριτικά… όσο διακριτικά μπορούσε, δηλαδή, μετά από τη συγκεκριμένη ενδυματολογική επιλογή της.

Δείτε εδώ πόσο χρονών είναι η Ιωάννα Μαλέσκου!

Ιωάννα Μαλέσκου σημερινή εκπομπή 8/9