Κατερίνα Καραβάτου: Με τρομερή ειλικρίνεια δήλωσε - "Είχα πάθει μια διαταραχή..."

Τι της συνέβη;

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Κατερίνα Καραβάτου: Με τρομερή ειλικρίνεια δήλωσε -

Σε μια δήλωση προέβη σήμερα το πρωί η Κατερίνα Καραβάτου όσον αφορά ένα πρόβλημα που έχει κατά την διάρκεια του ύπνου της!

«Λόγω γηρατειών δεν δυσκολεύομαι πια στο πρωινό ξύπνημα» δήλωσε η Μαρία Κωνσταντάκη και η Κατερίνα Καραβάτου μόλις άκουσε τη συγκεκριμένη δήλωση, κάπως ταυτίστηκε με την ηθοποιό.

«Εγώ πριν από 2-3 χρόνια, νόμιζα ότι είχα πάθει μια διαταραχή του ύπνου επειδή ο Αρίωνας ξυπνούσε πάρα πολλές φορές και λέω μου έχει μείνει από εκεί», είπε η Κατερίνα Καραβάτου και στη συνέχεια εξομολογήθηκε με αφοπλιστική ειλικρίνεια:

«Δεν πήγα στο γιατρό, το κατάλαβα μόνη μου μετά. Μου είπα στον εαυτό μου, εγώ η ίδια ότι ναι, μάλλον έχω γεράσει. Πραγματικά δεν μπορώ να κοιμηθώ, στις 4:30 είμαι ξύπνια». Δείτε ωστόσο, την αποκάλυψη του Κρατερού Κατσούλη για το πρόβλημα που τον έστειλε στο νοσοκομείο.

Κατερίνα Καραβάτου Κουκου

Δύσκολες στιγμές για την Κατερίνα Καραβάτου - Δεν εμφανίστηκε στην εκπομπή ο Κρατερός Κατσούλης

Δύσκολες στιγμές περνάει η Κατερίνα Καραβάτου, καθώς όπως είπε κάτι συνέβη στον σύζυγό της, Κρατερό Κατσούλη με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να εμφανιστεί στην σημερινή 29/9 εκπομπή «Στην φωλιά τω κου κου».

Η παρουσιάστρια κατευθύνθηκε προς το πάνελ και στα πρώτα λόγια της δεν έκρυψε την απόγνωσή της για αυτό που συμβαίνει.

«Όπως βλέπετε, ο Κρατερός δεν είναι εδώ, δεν ξέρω ειλικρινά, να κλάψω ή να γελάσω; Δηλαδή, είναι η κατάσταση λίγο περίεργη», είπε η Κατερίνα Καραβάτου.

«Του συνέβη κάτι χτες και μετά του συνέβη και κάτι άλλο στη διάρκεια, πράγμα που τον κρατάει μακριά από τη σημερινή εκπομπή. Εγώ θέλω να πιστεύω ότι θα είναι μαζί μας αύριο. Να του δώσουμε τα περαστικά μας, την αγάπη μας και τα φιλιά μας και θα πάνε όλα πολύ καλά», πρόσθεσε στη συνέχεια.