Η απίστευτη ατάκα του Στέλιου Κουδουνάρη για την Ιωάννα Τούνη - «Δεν φοβάμαι να το πω είναι...»

«Έμεινε» ο Νίκος Μουτσινάς

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Η απίστευτη ατάκα του Στέλιου Κουδουνάρη για την Ιωάννα Τούνη - «Δεν φοβάμαι να το πω είναι...»

Ο Στέλιος Κουδουνάρης ήταν χθες καλεσμένος στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά και μεταξύ άλλων δε δίστασε να πετάξει και μία απίστευτη ατάκα για την Ιωάννα Τούνη και για το στιλ της, ξεκαθαρίζοντας στον παρουσιαστή πως δεν φοβάται καθόλου να το πει.

O γνωστός σχεδιαστής μόδας αναφέρθηκε στο My Style Rocks και μεταξύ άλλων σχολίασε όλα όσα έχουμε δει τις τρεις τελευταίες σεζόν.

«Ποια ήταν η αγαπημένη σου παίκτρια;» ρώτησε ο Νίκος Μουτσινάς, με τον Στέλιο Κουδουνάρη να απαντάει: «Είναι δυο τρία κορίτσια. Είναι η Φωτεινή που κέρδισε στον δεύτερο κύκλο που μου άρεσε πάρα πολύ. Ήταν η Υβόννη και η Βασιλική από τον πρώτο κύκλο. Και η Ραμόνα ντυνόταν πολύ ωραία».

«Ποια δεν ήταν τόσο καλή;» ρώτησε στην συνέχεια ο παρουσιαστής.

Ο Στέλιος Κουδουνάρης δε δίστασε να απαντήσει και αναφέρθηκε στην Ιωάννα Τούνη.

«Από τον πρώτο κύκλο μία που ήταν πολύ κακή ενδυματολογικά ήταν η Ιωάννα Τούνη! Είναι θεότητα αλλά δεν την νοιάζουν τα ρούχα. Την κρατούσα με πολλή χαρά την Ιωάννα εγώ, την ήθελα πολύ», είπε, ενώ αργότερα έκανε μία γκάφα και αναγκάστηκε να ζητήσει συγγνώμη από την Κατερίνα Στικούδη.

My Style Rocks: «Ποιος σε ντύνει Γεωργία;» - Το σχόλιο του Στέλιου Κουδουνάρη που έκανε την διαγωνιζόμενη να παγώσει

Στο σημερινό επεισόδιο του My Style Rocks, ο Στέλιος Κουδουνάρης, απευθυνόμενος στην Γεωργία Βρανά, τη ρώτησε ποιος είναι αυτός που την ντύνει και εκείνη «πάγωσε» χωρίς να ξέρει τι να του απαντήσει στην ερώτηση που της έκανε.

Ο γνωστός σχεδιαστής έχει απευθυνθεί πολλές φορές στις διαγωνιζόμενος προκειμένου να μάθει εάν έχουν από πίσω τους κάποιον που τους επιλέγει τα ρούχα.

Το σημερινό look της Γεωργίας Βρανά απογοήτευσε τους κριτές και έτσι ο Στέλιος Κουδουνάρης εξήγησε στην τραγουδίστρια πως αν όντως έχει κάποιον που την ντύνει, το κάνει λάθος.

My Style Rocks Γεωργία Βρανά

Εκείνη από τη μεριά της του ξεκαθάρισε πως δεν ισχύει κάτι τέτοιο και πως επιλέγει μόνη της τα looks της. Χθες ο Στέλιος Κουδουνάρης έκανε και μία απίστευτη γκάφα στο Καλό Μεσημεράκι. Δείτε εδώ όλα όσα είπε.