GNTM 3: Αυτός είναι ο παίκτης που αποχώρησε

Κανείς δεν το περίμενε!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
GNTM 3: Αυτός είναι ο παίκτης που αποχώρησε

Στο σημερινό επεισόδιο του GNTM 3, είδαμε τη Βίκυ Καγιά να ανακοινώνει στους 20 διαγωνιζόμενους, ποιος είναι ο παίκτης που έβγαλε τη χειρότερη φωτογραφία και αναγκάστηκε να αποχωρήσει πρώτος από το ριάλιτι.

Η αλήθεια είναι ότι ενώ πολλοί παίκτες κατάφεραν να βγάλουν καλές φωτογραφίες, τα «φαβορί» δεν είχαν τόσο θετικό αποτέλεσμα.

Ο Αιμιλιάνο ήταν αυτός που αναδείχθηκε νικητής της δοκιμασίας, ενώ υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν ο Κωνσταντίνος, η Χρύσα και η Αλεξάνδρα.

Τελικά η Χρύσα ήταν αυτή που άφησε πρώτη το ριάλιτι καθώς η προσπάθειά της δεν ήταν τόσο δυνατή προκειμένου να εξασφαλίσει μία θέση στο παιχνίδι.

GNTM 3: Έμειναν άφωνοι οι κριτές με την φωτογραφία της Παρασκευής - «Είναι για εξώφυλλο»

Στο σημερινό επεισόδιο του GNTM 3, είδαμε τις φωτογραφίες από τη χθεσινή δοκιμασία και η αλήθεια είναι πως οι κριτές κατάφεραν να μείνουν άφωνοι μόλις είδαν μπροστά τους την φωτογραφία της Παρασκευής, με την Ζενεβιέβ να παραδέχεται πως είναι για εξώφυλλο.

Η Παρασκευή είχε μία από τις πιο δυνατές εικόνες και τόσο οι κριτές όσο και οι συμπαίκτες της συγκλονίστηκαν με το αποτέλεσμα που έδωσε μπροστά στους κριτές.

Η Ζενεβιέβ ήταν αυτή που της έδωσε τα περισσότερα θετικά σχόλια και της ξεκαθάρισε πως η φωτογραφία της είναι μαγευτική. Νωρίτερα βέβαια οι κριτές αρπάχτηκαν μεταξύ τους. Δείτε εδώ τι συνέβη.

GNTM 3: Έπεσε... ρετούς στην φωτογραφία της Ρασέλ - Της έκοψαν όλη την κοιλιά!

Στο σημερινό επεισόδιο του GNTM 3, είδαμε την κριτική των φωτογραφιών που έβγαλαν χθες οι διαγωνιζόμενοι και η αλήθεια είναι πως η φωτογραφία της Ρασέλ είχε υποστεί αρκετή επεξεργασία και ρετούς, καθώς δε δίστασαν να της κόψουν όλη την κοιλιά.

Η Ρασέλ έχει εντυπωσιακό σώμα ωστόσο φαίνεται πως ούτε αυτό είναι αρκετό και έτσι το τελικό αποτέλεσμα ήταν ρετουσαρισμένο.

Μπορείτε να το καταλάβετε κι εσείς από το στιγμιότυπο που τράβηξε χθες η κάμερα, στο επεισόδιο με την φωτογράφιση και από τη φωτογραφία που έδειξαν οι κριτές σήμερα στο πλατό, στην οποία μάλιστα έδωσαν εντυπωσιακά σχόλια.

ρασέλ φώτοσοπ

Αυτό εδώ είναι το στιγμιότυπο από το χθεσινό επεισόδιο.

Ρασέλ GNTM φώτοσοπ

Και αυτή η σημερινή της φωτογραφία. Εμείς βέβαια σας βρήκαμε και την γυμνή φωτογράφιση που είχε κάνει στο παρελθόν. Δείτε την εδώ.