Η ανάρτηση όλο νόημα της Έλενας Χριστοπούλου - «Όχι πια ρε...»

Τα δυνατά λόγια της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Η ανάρτηση όλο νόημα της Έλενας Χριστοπούλου - «Όχι πια ρε...»

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Έλενα Χριστοπούλου θέλησε να κάνει μία πολύ ιδιαίτερη ανάρτηση, την οποία μάλιστα συνόδευσε με ένα μήνυμα όλο νόημα, στο οποίο αποφάσισε να μιλήσει για τις επιλογές που έχει κάνει.

Η κριτής του My Style Rocks, μοιράστηκε τις σκέψεις της με τους διαδικτυακούς της φίλους μέσα από την ιδιαίτερη λεζάντα της.

Πόζαρε λοιπόν μπροστά στον καθρέφτη της και αναφέρθηκε στο μεγάλο λάθος που έχει κάνει. Δείτε και το σχόλιο που έκανε για το GNTM 3.

«Εγώ πια με βλέπω, με ακούω και δεν με διαπραγματεύομαι…Πολλές φορές δεν με μέτρησα σωστά και με ξόδεψα. Όχι πια ρε! Μπορεί να λείπω…δικαίωμα…αλλά δεν λείπω πια σε εμένα. Για όλα αυτά που μοιραζόμαστε χωρίς giveaway και χωρίς ιστορίες για αγρίους. Γι’ αυτά που μετράνε χωρίς αριθμούς», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που την συνόδευε.

Έλενα Χριστοπούλου: Τα σχόλια για την φωτογράφιση του Σκουλού - "Βρε Δημήτρη, δεν είναι..."

Την Έλενα Χριστοπούλου συνάντησε ο Γρηγόρης Μπάκας εκ μέρους της εκπομπής «Έλα Χαμογέλα» και μίλησαν τόσο για το My Style Rocks και το GNTM αλλά και τον Δημήτρη Σκουλό.

«Το GNTM το βλέπω σαν τρελή, μου αρέσει πολύ σαν πρόγραμμα. Δεν μου λείπει, γιατί το κάνω κάθε μέρα. Εγώ coach είμαι, ότι δεν το κάνω στην τηλεόραση, δεν με απασχολεί», παραδέχτηκε η Έλενα Χριστοπούλου.

Παράλληλα, σχολίασε και τη φωτογράφιση του Δημήτρη Σκουλού δίπλα από τον άστεγο που προκάλεσε θύελλα οργής για τον φωτογράφο:

«Ήταν μία πολύ άτυχη στιγμή του, θα μπορούσε να συμβεί στον καθένα. Ήταν στη λάθος στιγμή, τη λάθος ώρα. Αν ήμουν ο άνθρωπος που φωτογράφιζε θα του έλεγα “βρε Δημήτρη, δεν είναι ωραία εικόνα αυτή” όχι να τον φωτογραφίσω και να τον κρεμάσω. Αλλά είμαστε έτσι οι άνθρωποι περίεργοι».

Σε ότι έχει να κάνει με το τηλεοπτικό της μέλλον, ο Γρηγόρης Μπάκας αποκάλυψε ότι η Έλενα Χριστοπούλου βρίσκεται σε συζητήσεις για να κάνει κάτι ομαδικό μετά το τέλος του My Style Rocks και ότι είναι στις προθέσεις της να παραμείνει στο δυναμικό του ΣΚΑΪ.