GNTM 3: Αυτό είναι το instagram του plus size model - Aπίστευτες φωτογραφίες

Πάθαμε σοκ!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
GNTM 3: Αυτό είναι το instagram του plus size model - Aπίστευτες φωτογραφίες

Η Ξένια Μοτσκαλίδου είναι το πιο εντυπωσιακό plus size μοντέλο του GNTM 3 και μόλις δεις τα ξεχωριστά beauty looks που έχει δημιουργήσει ολομόναχη θα ενθουσιαστείτε ακόμα περισσότερο με την 22χρονη καλλονή!

Η Ξένια Μοτσκαλίδου, στα 22 της χρόνια, είναι ένα από τα πιο δημοφιλή κορίτσια του Instagram, με τους followers της να ξεπερνούν τις 200 χιλιάδες. Η νεαρή καλλονή ασχολείται με το art design και το μακιγιάζ και μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μοιράζεται μοναδικά beauty looks!

Το plus size μοντέλο έχει καταγωγή από Ελλάδα και Ρωσία και η ομορφιά της είναι εξωπραγματική!

Η νεαρή ginger καλλονή είχε συγκινήσει τους κριτές στις auditions του GNTM 3 με τα λόγια της, μιλώντας για τα αρνητικά σχόλια που έχει δεχτεί στο παρελθόν, λόγω της εξωτερικής της εμφάνισης: «Δεν πίστευα πάντα στον εαυτό μου. Η ιδιαιτερότητα δεν είναι πάντα κάτι καλό. Τα παιδιά δεν καταλαβαίνουν πάντα να αγαπάνε και να εκτιμούν. Μεγαλώνοντας μου έλεγαν ότι μοιάζω με εξωγήινο, ότι έχω παραπάνω κιλά. Μεγαλώνοντας δεν είναι κάτι που το ξεχνάς…»! Δείτε ποιος παίκτης αποχώρησε στο χθεσινό επεισόδιο!

Σίγουρα η Ξένια θα είναι ένα από τα πρόσωπα του GNTM, που θα μας απασχολήσουν πολύ.

GNTM 3: Έμειναν άφωνοι οι κριτές με την φωτογραφία της Παρασκευής - «Είναι για εξώφυλλο»

Στο σημερινό επεισόδιο του GNTM 3, είδαμε τις φωτογραφίες από τη χθεσινή δοκιμασία και η αλήθεια είναι πως οι κριτές κατάφεραν να μείνουν άφωνοι μόλις είδαν μπροστά τους την φωτογραφία της Παρασκευής, με την Ζενεβιέβ να παραδέχεται πως είναι για εξώφυλλο.

Η Παρασκευή είχε μία από τις πιο δυνατές εικόνες και τόσο οι κριτές όσο και οι συμπαίκτες της συγκλονίστηκαν με το αποτέλεσμα που έδωσε μπροστά στους κριτές.

Η Ζενεβιέβ ήταν αυτή που της έδωσε τα περισσότερα θετικά σχόλια και της ξεκαθάρισε πως η φωτογραφία της είναι μαγευτική. Νωρίτερα βέβαια οι κριτές αρπάχτηκαν μεταξύ τους. Δείτε εδώ τι συνέβη.

TAGS