Ζενεβιέβ Μαζαρί: H απάντηση σε follower που σχολίασε την πόζα της -"Δεν καταλαβαίνω τι νομίζετε..."

Δεν άφησε τίποτα ασχολίαστο!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Ζενεβιέβ Μαζαρί: H απάντηση σε follower που σχολίασε την πόζα της -

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί ανεβάζει στον λογαριασμό της στο Instagram μια φωτογραφία της από το πλατό του GNTM 3. Μια ακόλουθός της, όμως, έχει κάποιες ενστάσεις και κάνει ένα σχόλιο, κάτι που δεν άφησε αναπάντητο η κριτής!

«Θα ήθελα να ρωτήσω γιατί δείχνετε μία άλλη εικόνα προς τα έξω, το πόδι σας έχει πάει 45 νούμερο. Δείχνεις πάρα πολύ ψηλή, πράμα που δεν είστε και όλοι εμείς από δω έξω που δεν έχουμε καμιά σχέση με το χώρο αυτό, πιστεύουμε σε αυταπάτες!! Κάνετε πολύ κακό στα νέα παιδιά που σας βλέπουν»!

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί, με τον μοναδικό της τρόπο, απαντά: «Σόρι, φοράω 41 και είμαι 1,78 δεν καταλαβαίνω τι νομίζετε ότι θα μπορούσα να κάνω, ώστε να μην φαίνεται η ανδρική μου ποδάρα, ώστε να μην σας ενοχλεί». Δείτε ακόμα το φόρεμα που φόρεσε η κριτής και έγινε ανάρπαστο!

Ζενεβιέβ απάντηση σε follower

Αυτή είναι η φωτογραφία που έφερε τα πάνω κάτω!

GNTM 3: Έμειναν άφωνοι οι κριτές με την φωτογραφία της Παρασκευής - «Είναι για εξώφυλλο»

Στο σημερινό επεισόδιο του GNTM 3, είδαμε τις φωτογραφίες από τη χθεσινή δοκιμασία και η αλήθεια είναι πως οι κριτές κατάφεραν να μείνουν άφωνοι μόλις είδαν μπροστά τους την φωτογραφία της Παρασκευής, με την Ζενεβιέβ να παραδέχεται πως είναι για εξώφυλλο.

Η Παρασκευή είχε μία από τις πιο δυνατές εικόνες και τόσο οι κριτές όσο και οι συμπαίκτες της συγκλονίστηκαν με το αποτέλεσμα που έδωσε μπροστά στους κριτές.

Η Ζενεβιέβ ήταν αυτή που της έδωσε τα περισσότερα θετικά σχόλια και της ξεκαθάρισε πως η φωτογραφία της είναι μαγευτική