Big Brother: Δεν θα πιστέψετε τι χρώμα έβαψε τα μαλλιά του ο Θέμης

Αγνώριστος ο παίκτης μετά την αλλαγή

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Big Brother: Δεν θα πιστέψετε τι χρώμα έβαψε τα μαλλιά του ο Θέμης

O Θέμης Κανέλλος κέντρισε το ενδιαφέρον του τηλεθεατή κατά την είσοδό του στο σπίτι του «Big Brother», κυρίως λόγω της εκκεντρικής του εμφάνισης και το ροζ μαλλί του. Ο 18χρονος youtuber έκανε ωστόσο μια μεγάλη αλλαγή στην εμφάνιση του, καθώς αποχωρίστηκε το χαρακτηριστικό χρώμα των μαλλιών του.

Ο ίδιος αφέθηκε στα χέρια του Παναγιώτη, που επιμελήθηκε το νέο του hair look.

Όπως είδαμε στο «Ευτυχείτε» που πρόβαλλε πλάνα από το live streaming στου «Big Brother», ο Θέμης Κανέλλος αρχικά έβαψε τα μαλλιά του ξανθά και έπειτα μαύρα. Η αλλαγή αυτή φυσικά είναι πολύ μεγάλη και αναμένεται να την δούμε στο επόμενο επεισόδιο του «Μεγάλου Αδερφού».

Το σίγουρο πάντως είναι πως ο νεαρός παίχτης θα καταφέρει και πάλι να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον με το νέο του look, κάτι που συνέβη όταν αποφάσισε να μακρύνει και να βάψει τα νύχια του!

Big Brother: Άλλος άνθρωπος η Ράνια πριν τις πλαστικές!

Η Ράνια Καραγίαννη απο το Big Brother μπορεί να αποτελεί ίσως και την εντυπωσιακή γυναίκα μέσα στο σπίτι ωστόσο η αλήθεια πως έχει κάνει αρκετές πλαστικές και είναι άλλος άνθρωπος!

Η Ράνια Καραγιάννη έχει καταφέρει να κεντρίσει το ενδιαφέρον του ανδρικού πληθυσμού με την εξωτερική της εμφάνιση.

Η εξωτερική της εμφάνιση ωστόσο δεν ήταν στο παρελθόν αυτή που βλέπουμε καθημερινά μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ αλλά λίγο διαφορετική! Όπως βλέπετε παρακάτω στην φωτογραφία η Ράνια πριν λίγα χρόνια ήταν μια άλλη με εμφανή τα σημάδια από τις πλαστικές στο πρόσωπό της! Δείτε την Ράνια να "αδειάζει" τον Γρηγόρη!

Ράνια Καραγιάννη πριν απο πλαστικές