Αλλαγές για το Dot - Ανακοίνωση από ΣΚΑΙ

Όλες οι πληροφορίες

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Αλλαγές για το Dot - Ανακοίνωση από ΣΚΑΙ

Το Dot κάνει πρεμιέρα, Σάββατο 3 Οκτωβρίου, στον ΣΚΑΪ Νέα ώρα, νέες ενότητες, η ίδια αγαπημένη παρέα! Κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 12.50, το πιο χαλαρό τηλεοπτικό μαγκαζίνο είναι στον ΣΚΑΪ.

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος μας καλούν για 4η σεζόν στο loft του DOT. για να ακούσουμε όμορφες, συγκινητικές ή αστείες ιστορίες από τους καλεσμένους τους, με φόντο τη φετινή προτροπή: Good Vibes! Φυσικά, δεν θα λείψουν οι κουβέντες για ευεξία, υγεία, ομορφιά και όλα εκείνα τα μικρά μυστικά που κάνουν τη ζωή και τη διάθεσή μας καλύτερη και πιο θετική. Χαμός στο ΣΚΑΙ! Τι έγινε!

Στην κουζίνα της Νάνσυς και του Θανάση μαγειρεύει ο Γιάννης Αποστολάκης, ενώ η Μάγκυ Ταμπακάκη και ο σύζυγος της Φραντζέσκο Γκρανάτα προτείνουν τα δικά τους γευστικά πιάτα. Στην παρέα του Dot, έρχονται η Τζίνα Αλιμόνου, η Τζούλη Αγοράκη, η Αλεξάντρα Κατσαΐτη, η Ζάννα Σίριακ, η Κρυσταλλία Ζησιοπούλου, η Φανή Γεωργακοπούλου, η Βάλια Ζαμπάρα, η Μαρία Χολέβα, η Κατερίνα Πιπέρη, η Μαριάννα Παινέση και η Στέλλα Παντελιά.

Γιατί τα Σαββατοκύριακα θέλουν παρέα και Good Vibes!

Παρουσίαση: Νάνσυ Ζαμπέτογλου, Θανάσης Αναγνωστόπουλος

Σκηνοθεσία: Σοφία Αθανασίου

Αρχισυνταξία: Κλεοπάτρα Πατλάκη

Διεύθυνση Παραγωγής: Νάσος Γαλακτερός

Creative Director: Ρωξάνη Ρόμπου

Facebook Twitter

Ραγδαίες εξελίξεις με την Έλενα Χριστοπούλου στον ΣΚΑΙ

Μια αποκάλυψη έκανε σήμερα Τετάρτη μέσα από την εκπομπή “Το Πρωινό”, o Αλέξης Μίχας. Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος ανέφερε πως είναι επίσημο πλέον πως η Έλενα Χριστοπούλου μετά την ολοκλήρωση του “My Style Rocks”, θα αναλάβει δική της εκπομπή.

Πιο αναλυτικά, η Έλενα θα είναι παρουσιάστρια και creative director – μέντορας των διαγωνιζομένων στο “Make Over”. Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι συμμετοχές έχουν ξεπεράσει τις 1.500.

Ακόμη, ο Αλέξης Μίχας ανέφερε και τα ονόματα που ακούγονται πως θα συνεργαστούν με την Έλενα Χριστοπούλου και θα βρίσκονται στις θέσεις των experts. Δείτε ακόμα την ανάρτηση όλο νόημα της Χριστοπούλου.

Ο λόγος για την Ειρήνη Βάσου, τον make up artist Παντελή Τουτουντζή, τον κομμωτή Βασίλη Μπουλούμπαση και τους στιλίστες Ντένη Κολποδίνο και Μάρκο Ανδριώτη.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί όλα όσα ειπώθηκαν.