«Βόμβα» στο The Bachelor - Πέφτουν... μάσκες και ξεκινάνε οι καβγάδες

Θα γίνει χαμός!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Βόμβα» στο The Bachelor - Πέφτουν... μάσκες και ξεκινάνε οι καβγάδες

Μια «βόμβα» θα σκάσει στο The Bachelor, αφού με αφορμή ένα... δωμάτιο θα ξεκινήσουν οι καβγάδες με τις.. μάσκες των παικτριών να πέφτουν και να αποκαλύπτονται οι αληθινές φιλίες.

Συγκεκριμένα, ο Παναγιώτης Βασιλάκος,θα βρεθει σε ομαδικό ραντεβού, ωστόσο πίσω στη βίλα θα επικρατήσει αναστάτωση. Οι κοπέλες θα ξεκινήσουν να συζητάνε για το δωμάτιο «φωτιά».

Ωστόσο, οι φιλίες που έχουν δημιουργηθεί ανάμεσα σε κάποιες κοπέλες, οι οποίες σύμφωνα με τα κορίτσια, δεν θα αντέξουν.

Κάποιες το παίζουν κολλητές και υπεράνω, αλλά όλες σύντομα θα τσακωθούν γιατί, στο τέλος όλες διεκδικούν τον ίδιο άντρα. Βέβαια, δείτε τον Αντζαράκη, την Συνατσάκη και την Μελιτά να τρολάρουν μέχρι δακρύων το ριάλιτι!

Αποκάλυψη μεγατόνων για το The Bachelor - Παίκτρια εμφανίζεται σε σελίδα με συνοδούς

Σάλο στο διαδίκτυο έχει προκαλέσει μία πραγματική αποκάλυψη μεγατόνων που έγινε για το γνωστό ριάλιτι, The Bachelor, καθώς όπως έγινε γνωστό, μία από τις παίκτριες που διεκδικούν τον Παναγιώτη Βασιλάκο, εμφανίζεται σε σελίδα με συνοδούς!

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το media-insider η περιπέτειά της ξεκίνησε δύο χρόνια πριν, όταν ενημερώθηκε από το περιβάλλον της πως… τη διαφημίζουν σε σάιτ, με την ίδια να απευθύνεται στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος προκειμένου να κατέβουν οι αναρτήσεις που αφορούσαν στο όνομά της μαζί φυσικά με τις φωτογραφίες της. Κάτι που μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει.

Η ίδια παραμένει στη σελίδα με της συvoδούς, με την περιγραφή της να αναφέρει χαρακτηριστικά: «Η … με φουσκωμένα χείλη για φουσκωμένα π0ρτ0φόλια». Η ίδια σελίδα κοστολογεί τις υπηρεσίες της για 500 ευρώ την ώρα.

Το πρόβλημα για την πρώην εστεμμένη και νυν… υποψήφια νύφη του Βασιλάκου είναι πως η συγκεκριμένη σελίδα είναι μεν ελληνική αλλά έχει server στο εξωτερικό -συγκεκριμένα την Ολλανδία- με αποτέλεσμα μέχρι σήμερα η ίδια να μην έχει δικαιωθεί.bachelor