My style rocks: Ανατροπή με την νικήτρια της Τετάρτης 30/9

Αυτή πήρε τον extra βαθμό για το Gala της Κυριακής

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
My style rocks: Ανατροπή με την νικήτρια της Τετάρτης 30/9

Ακόμη ένα επεισόδιο του My style rocks έφτασε στο τέλος του και ανακοινώθηκε η νικήτρια της Τετάρτης 30/9. Ωστόσο, είχαμε μια ανατροπή.

Δεν βγήκε πρώτη μια παίκτρια από τα παλιά που θεωρούνται πολύ δυνατές, αλλά μια καινούρια με αποτέλεσμα να μην το πιστεύει κανείς.

Ο λόγος για την Μικαέλα Φωτιάδη, αφού συγκέντρωσε 14,3 βαθμούς, ενώ στη δεύτερη θέση βρέθηκε η Αρετή Λις με 11,7 βαθμούς.

Στην τελευταία θέση για βρέθηκε η Έρη Λώλη με 6,6 βαθμούς. Να σημειώσουμε πως ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον ΣΚΑΙ με την Έλενα Χριστοπούλου.

My Style Rocks: «Ποιος σε ντύνει Γεωργία;» - Το σχόλιο του Στέλιου Κουδουνάρη που έκανε την διαγωνιζόμενη να παγώσει

Στο σημερινό επεισόδιο του My Style Rocks, ο Στέλιος Κουδουνάρης, απευθυνόμενος στην Γεωργία Βρανά, τη ρώτησε ποιος είναι αυτός που την ντύνει και εκείνη «πάγωσε» χωρίς να ξέρει τι να του απαντήσει στην ερώτηση που της έκανε.

Ο γνωστός σχεδιαστής έχει απευθυνθεί πολλές φορές στις διαγωνιζόμενος προκειμένου να μάθει εάν έχουν από πίσω τους κάποιον που τους επιλέγει τα ρούχα.

Το σημερινό look της Γεωργίας Βρανά απογοήτευσε τους κριτές και έτσι ο Στέλιος Κουδουνάρης εξήγησε στην τραγουδίστρια πως αν όντως έχει κάποιον που την ντύνει, το κάνει λάθος.

My Style Rocks Γεωργία Βρανά

Εκείνη από τη μεριά της του ξεκαθάρισε πως δεν ισχύει κάτι τέτοιο και πως επιλέγει μόνη της τα looks της. Χθες ο Στέλιος Κουδουνάρης έκανε και μία απίστευτη γκάφα στο Καλό Μεσημεράκι. Δείτε εδώ όλα όσα είπε.

My Style Rocks: «Αυτό είναι το χειρότερο ρούχο που έχω δει...» - Άφωνος ο Στέλιος Κουδουνάρης

Άφωνος κατάφερε να μείνει και στο σημερινό επεισόδιο του My Style Rocks ο Στέλιος Κουδουνάρης, ενώ έκρινε την εμφάνισή της Γεωργίας Βρανά. Συγκεκριμένα, ο σχεδιαστής σχολίασε την καπαρντίνα της και ξεκαθάρισε πως πρόκειται για το χειρότερο ρούχο που έχει δει ποτέ του!

Ο αγαπημένος κριτής έχει δείξει πολλές φορές πως δεν φοβάται να πει τη γνώμη του και να μιλήσει ανοιχτά στις διαγωνιζόμενες για τα ντυσίματα τους.

Κάτι αντίστοιχο έκανε λοιπόν και σήμερα όταν είδε τη Γεωργία Βρανά με το total denim look που επέλεξε να παρουσιάσει. Ενώ μερικά κομμάτια του άρεσαν, κάποια άλλα ήταν για εκείνον απαγορευτικά.

Αυτό που τον έκανε να «τρελαθεί» ήταν η καπαραντίνα, την οποία χαρακτήρισε μίζερη και ζήτησε από τη Γεωργία να τη βγάλει.

Χθες βέβαια, ο Στέλιος Κουδουνάρης κατηγόρησε τη Σοφιάνα Σπίνουλα ότι έχει στιλίστα. Δείτε εδώ τι της είπε.

My Style Rocks Γεωργία Βρανά