Στο Πρωινό ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα για τον Σάκη Ρουβά

Τι συνέβη;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Στο Πρωινό ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα για τον Σάκη Ρουβά

Τα ευχάριστα νέα για τα επαγγελματικά του Σάκη Ρουβά, ανακοινώθηκαν μέσα από το Πρωινό. Ποιο πρόγραμμα θα παρουσιάσει;

Συγκεκριμένα, ο τραγουδιστής «έκλεισε» για την παρουσίαση του show The Masked Singer που έρχεται στον ΣΚΑΙ.

Λίγα λόγια για το The masked singer που θα παρουσιάσει ο Σάκης Ρουβάς

Το show οποίο το ντεμπούτο στις Η.Π.Α. τον Ιανουάριο του 2019 στο κανάλι Fox και σαρώνει στις θεαματικότητες. Σε αυτό ένα πάνελ τεσσάρων κριτών, με την συνδρομή ενός guest κριτή, βαθμολογούν τις επιδόσεις των μεταμφιεσμένων διαγωνιζόμενων στην ερμηνεία γνωστών τραγουδιών.

Στη συνέχεια, μετά από ψηφοφορία στην οποία παίρνουν μέρος κριτές και τηλεοπτικό κοινό σε αναλογία 50 – 50, ο λιγότερο δημοφιλής από τους διαγωνιζόμενους αποχωρεί και η ταυτότητά του αποκαλύπτεται.

Όπως καταλαβαίνετε -και όπως μαρτυρούν οι εμπνευστές του- το μυστικό της επιτυχίας του show είναι η αποκάλυψη της ταυτότητας των διασήμων που κρύβονται μέσα στα «επικά» κοστούμια της παραγωγής.Γι’ αυτό και τα μέτρα ασφαλείας είναι εξωφρενικά.

Οι διαγωνιζόμενοι υπογράφουν συμβόλαιο εμπιστευτικότητας το οποίος τους απαγορεύει να μιλήσουν σε οποιονδήποτε για τη συμμετοχή τους στο show. Μόνο 25 άτομα γνωρίζουν την ταυτότητα τους και, φυσικά, οι ίδιοι.

Να σημειώσουμε πως ένας γνωστός Έλληνας δε δίστασε να πετάξει ένα τσουχτερό σχόλιο για τον Σάκη Ρουβά και το Ηρώδειο.

Σάλος με τον Σάκη Ρουβά - Η επίσημη ανακοίνωση και η δημόσια συγγνώμη

Σάλος έχει δημιουργηθεί με τον Σάκη Ρουβά μετά την συναυλία του με την Σόνια Θεοδωρίδου στο Ηρώδειο. Ο τραγουδιστής δημοσίευσε φωτογραφία, με τον ίδιο να ποζάρει δίπλα σε ένα αυτοκίνητο, η οποία επρόκειτο για διαφημιστικούς σκοπούς. Βγήκε επίσημη ανακοίνωση, ενώ ζήτησε και δημόσια συγγνώμη.

Το γεγονός αυτό, έκανε πολλούς χρήστες τους διαδικτύου να αντιδράσουν με κάποιους να σχολιάζουν αν είχε πάρει άδεια για να πραγματοποιήσει μια τέτοιου είδους ανάρτηση.

Λίγες ώρες μετά τις αντιδράσεις, ο Σάκης Ρουβάς κατέβασε από το προφίλ του την εν λόγο φωτογραφία, ωστόσο ο ντόρος δεν σταμάτησε.

Για το λόγο αυτό, το Γραφείο Τύπου του Υπουργείου Πολτισμού προχώρησε σε μια επίσημη ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία αναφέρει ότι δεν είχε δοθεί καμία άδεια.

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΥΠΠΟΑ:

Σύμφωνα με την ενημέρωση των υπηρεσιών του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, η διαφήμιση της Mercedes με τον κ. Σ. Ρουβά δεν έτυχε σχετικής αδειοδότησης. Ως εκ τούτου, η αρμόδια Εφορεία Αρχαιοτήτων Πόλεως Αθηνών θα εφαρμόσει τις προβλεπόμενες από το Ν. 3028/2002 διατάξεις.

Ωστόσο, να σημειώσουμε πως εξελίξεις έχουμε με τον Σάκη Ρουβά και τον ΣΚΑΙ. Όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ.

Η δημόσια συγγνώμη του Σάκη Ρουβά μετά την επίσημη ανακοίνωση

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Σάκης Ρουβάς δημοσίευσε ένα μακροσκελές κείμενο, όπου ζήτησε συγγνώμη για το περιστατικό.

«Η συναυλία μου με την Σόνια Θεοδωρίδου στο Ηρώδειο ήταν μια από τις πιο σημαντικές στιγμές της καριέρας μου και είμαι πραγματικά ευγνώμων για την ευκαιρία που μου δόθηκε να τραγουδήσω στον εμβληματικό αυτό χώρο.

Λυπάμαι που αυτή η στιγμή μου συνδέθηκε, δυστυχώς, και με μια άστοχη προωθητική ανάρτηση στα social media μου, σχετικά με τη συνεργασία μου με εταιρεία, η οποία ουδεμία γνώση είχε.

Αμέσως μόλις αντιληφθήκαμε το σφάλμα, η ανάρτηση κατέβηκε καθώς ο σεβασμός στα μνημεία και την πολιτιστική μας κληρονομιά είναι δεδομένος και αναμφισβήτητος. Ζητώ συγγνώμη για την όποια αναστάτωση προκλήθηκε».

Σάκης Ρουβάς διαφημιστική ανάρτηση έξω από το Ηρώδειο