The Bachelor: Ο θάνατος που "τσάκισε" τον Βασιλάκο - «Έχει φύγει πρόσφατα από τη ζωή...»

Όσα αποκάλυψε στις διαγωνιζόμενες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
The Bachelor: Ο θάνατος που

Στο σημερινό επεισόδιο του The Bachelor ο Παναγιώτης Βασιλάκος έκανε μια εξομολόγηση για τον θάνατο που τον «τσάκισε» ψυχολογικά.

Συγκεκριμένα, στο ομαδικό ραντεβού, ο bachelor μίλησε για την απώλεια της αγαπημένης του γιαγιάς η οποία ήταν πρόσφατη.

Όταν λοιπόν κάθισε με τα κορίτσια για να φάει, ο Παναγιώτης Βασιλάκος συγκινήθηκε όταν θυμήθηκε τα παιδικά του χρόνια στην Μάνη.

«Επειδή η γιαγιά μου έχει φύγει πρόσφατα από τη ζωή, ξύπνησαν κάποιες αναμνήσεις μαζί της στο κοτέτσι. Τέλος πάντων...Τρυφερές στιγμές... Τρεις μήνες το καλοκαίρι, το περνούσα μαζί τους, οπότε θυμήθηκα το χωριό μου και έχω συγκινηθεί.», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε ωστόσο, ποια παίκτρια του The Bachelor εμφανίζεται σε σελίδα με συνοδούς.

The Bachelor Highlights: Το άσχημο χτύπημα στην δοκιμασία, η συνωμοσία και η πλάγια... επίθεση

Χαμός έγινε και στο χθεσινό επεισόδιο του The Bachelor και εμείς σας έχουμε συγκεντρώσει όλα τα highlights, από το άσχημο χτύπημα που δέχθηκε μία παίκτρια στην ομαδική δοκιμασία, στην συνωμοσία που στήθηκε πίσω από τον πρόσωπο της Άννυ και στην πλάγια επίθεση στην αποχώρηση.

The Bachelor: Χαμός στη ομαδική δοκιμασία - «Σέρνεσαι...»

Μια τραγική ατάκα ακούστηκε στο «The Bachelor», με την ομαδική δοκιμασία να προβλέπει κολύμπι, μεταξύ άλλων, και μία εκ των παικτριών να εκφράζει τη δυσκολία της, για να της επιτεθεί συγκάτοικός της.

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος έβαλε στις παίκτριες… δύσκολα, καθώς τις έβαλε να κυνηγούν μπάλες μέσα σε μια πισίνα, με όποια από τις δύο ομάδες, στις οποίες χωρίστηκαν οι υποψήφιες για το ομαδικό ραντεβού, να πρέπει να βρει πέντε ώστε να είναι η νικήτρια.

Με τη Βίβιαν ηγέτιδα, η μία ομάδα εκ των δύο ομάδων κατάφερε να κερδίσει, αλλά νωρίτερα υπήρξε μια τραγική ατάκα προς τη Σία, η οποία είχε πει πως έχει πρόβλημα με το κολύμπι. «Σέρνεσαι», της είπε και αποκόμισε τα αρνητικά σχόλια από όλες τις υπόλοιπες συγκατοίκους της. Να σημειώσουμε πως «καρφώνει» ξανά το The Bachelor η Κατερίνα Καινούργιου. Τα απίστευτα σχόλια.

The Bachelor: Στιγμές αγωνίας - Την χτύπησε άσχημα στο πρόσωπο

Τα «βαριά» χτυπήματα συνεχίζονται στο «The Bachelor», με τη Σία να μη σταματά να κάνει επιθέσεις, καθώς δε δίστασε να… βαρέσει στο πρόσωπο συγκάτοικό της στη διάρκεια της δοκιμασίας του ομαδικού ραντεβού.

Μετά τη δοκιμασία με την πισίνα, όπου έγινε δέκτης μια τραγικής ατάκας, η πρώην του Παντελή Παντελίδη φαίνεται πως πήρε… την εκδίκησή της, κάνοντας επίθεση στο παιχνίδι, όπου οι παίκτριες έπρεπε να κρατήσουν ισορροπία, χτυπώντας την αντίπαλό τους για να πέσει.

Η Σία, όμως, το παράκανε και χτύπησε στο πρόσωπο τη συγκάτοικό της, με την οποία μάλιστα κάνει παρέα στο δωμάτιο. Φαίνεται πως η καρδιά του Παναγιώτη Βασιλάκου θέλει… και τέτοιες πράξεις, αφού εκείνος τη δικαιολόγησε.

The Bachelor: Αυτή η παίκτρια ψηφίσθηκε για να πάει στο... σπίτι του Βασιλάκου

Μια έκπληξη περίμενε τις παίκτριες του «The Bachelor», οι οποίες φαίνεται πως έπαθαν… επιφοίτηση, αφού έστειλαν στο ατομικό ραντεβού με τον Παναγιώτη Βασιλάκο εκείνη, που το άξιζε, ψηφίζοντας παραδόξως αξιοκρατικά.

Μετά το ομαδικό ραντεβού, που μεταξύ άλλων είχε… χτυπήματα στο πρόσωπο στη διεκδίκησή του, ο Παναγιώτης Βασιλάκος έστειλε γράμμα στις παίκτριες, ζητώντας τους να διαλέξουν τη συγκάτοικό τους, η οποία θα πήγαινε το πρωί στο σπίτι του.

Η ψηφοφορία εξελίχθηκε σε «μάχη» ανάμεσα στην Έλενα και τη Βίβιαν, αλλά η πρώτη επικράτησε. Η 38χρονη έχει αφήσει θετικές εντυπώσεις στις περισσότερες συμπαίκτριές της, αλλά και τον Βασιλάκο, που χαρακτηριστικά της είπε πως πρώτα εκείνη θέλει να βλέπει από όλες, ενώ της έδωσε και τριαντάφυλλο.

The Bachelor: Η απίστευτη συνωμοσία προς το πρόσωπο της Άννυ - Την «κάρφωσαν» στον Βασιλάκο

Μια απίστευτη συνωμοσία πραγματοποίησαν ορισμένες παίκτριες στο «The Bachelor», προκειμένου να φύγει μια συγκάτοικός τους από το παιχνίδι, σκοπεύοντας να την «καρφώσουν» στον Παναγιώτη Βασιλάκο.

Όλες οι παίκτριες κάνουν τα πάντα για να τον διεκδικήσουν, μέχρι και… χτυπήματα στο πρόσωπο. Μία από αυτές, όμως, δε μοιάζει ακόμη τόσο ενθουσιώδης, έχοντας κάνει τη σχετική αποκάλυψη στο παιχνίδι «θάρρος ή αλήθεια», με την Άννυ να αναφέρει πως δεν είναι ερωτευμένη μαζί του.

Μία εκ των συγκατοίκων της, μάλιστα, το είπε κανονικά στο cocktail party στον Βασιλάκο. Η Άννυ, βέβαια, είχε δώσει μια λογική απάντηση, τονίζοντας πως δεν είχε ακόμη τον χρόνο μαζί του, προκειμένου να τον ερωτευτεί.

The Bachelor: Αυτή η παίκτρια αποχώρησε

Το «The Bachelor» έφτασε στο τέλος του με το πρόγραμμα του Alpha να είναι... όλο φωτιά και στο τέλος, μία ήταν η παίκτρια που δεν τα κατάφερε και αποχώρησε από το σόου.

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος συνεχίζει τις γνωριμίες του μέσα από... πάμπολλες καυτές στιγμές με τα κορίτσια, τα οποία... τρώγονται μεταξύ τους, σημειώνοντας πολλαπλούς μεταξύ τους καβγάδες και προκαλώντας πανικό στη βίλα, όπου φιλοξενείται το ριάλιτι, ενώ δε δίστασαν να «καρφώσουν» συγκάτοικό τους για να τη διώξουν.

Στο τέλος, υπήρξε η διαδικασία της αποχώρησης, με τον Βασιλάκο να έχει τριαντάφυλλα για όλες... εκτός από μία, η οποία έπρεπε να φύγει μην έχοντας εντυπωσιάσει. Αυτή, τελικά, ήταν η Κασσιανή.

The Bachelor: Αδιανόητο - Έκανε... πλάγια "επίθεση" και την έριξε από τον καναπέ

Αδιανόητο περιστατικό έλαβε τόπο στο «The Bachelor», με μία παίκτρια να πέφτει κάτω από… σπρώξιμο συγκατοίκου της και τον ΠαναγιώτηΒασιλάκο ,να τρέχει να δει, αν ήταν καλά.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης πριν από το cocktail party, συγκεκριμένα, η Χριστίνα βρέθηκε από τον καναπέ στο έδαφος όταν η Έλενα θέλησε απλά να τη σκουντήξει. Όλα ξεκίνησαν όταν η Έλενα είδε τον Παναγιώτη να πιάνει την Αντζελίνα από το χέρι.

Η Έλενα θέλοντας να κάνει νόημα στη Χριστίνα, την άγγιξε απότομα, μόνο που εκείνη είχε χαλαρώσει τόσο που βρέθηκε στα… πατώματα.

The Bachelor: Τρυφερές στιγμές για Έλενα - Βασιλάκο! «Προσπαθώ να συγκρατήσω τον εαυτό μου»

Μια prive στιγμή, είχε η Έλενα Μπάση στο Bachelor της Παρασκευής με τον Παναγιώτη Βασιλάκο. Η 38χρονη κατάφερε να βγει ραντεβού μαζί του και να του προσφέρει ένα αισθησιακό μασάζ.

«Προσπαθώ να συγκρατήσω τον εαυτό μου, γιατί με τέτοιον άνδρα να σου κάνει μασάζ δεν είναι και πολύ εύκολο» είπε στην κάμερα πριν αναλάβει η ίδια να περιποιηθεί τον Bachelor.

«Όταν έρχομαι στο σπίτι, το πρώτο πρόσωπο που θέλω να δω είσαι εσύ» παραδέχθηκε ο Παναγιώτης Βασιλάκος. «Αυτό είναι πολύ σπουδαίο που μου λες και θα το κρατήσω, να ξέρεις! Θέλω να φιλήσω αυτά τα υπέροχα μάτια που μας κοιτάνε κάθε μέρα και μας αλλάζουν τη διάθεση», του απάντησε.