The Bachelor: Απίστευτο άδειασμα - «Φαίνεται το μίσος τους και η κακία»

Έπεσαν οι μάσκες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
The Bachelor: Απίστευτο άδειασμα - «Φαίνεται το μίσος τους και η κακία»

Οι κόντρες ανάμεσα στις παίκτριες του The Bachelor δεν έχουν τέλος. Σήμερα 30/9, μπορεί μερικές να ήταν στο ομαδικό ραντεβού, όμως όσες έμειναν πίσω «άδειασαν» μερικά κορίτσια.

Έκατσαν λοιπόν στην αυλή της βίλας και έβγαλαν τα φτυάρια τους και ξεκίνησαν το... θάψιμο για τις ανταγωνίστριες τους.

«Ο Παναγιώτης, λέει ότι θα βγει ραντεβού με την Αντζελίνα και όλες της το παίζουνε φίλες, αλλά πραγματικά στις εκφράσεις τους, φαίνεται το μίσος τους και η κακία. Εγώ προσωπικά μπορώ να το καταλάβω, όπως το καταλαβαίνει και ο Παναγιώτης», ανέφερε η Εριέττα.

«Δεν είναι φίλες, φίδια είναι», πρόσθεσε η Σία. Ωστόσο, την ώρα που γινόταν αυτό, μια παίκτρια πήγε να καταρρεύσει.

The Bachelor φίλες φίδια

The Bachelor: Έριξε τα «καρφιά» της η Κασσιανή - «Έκανε επίθεση...»

Η Κασσιανή που αποχώρησε την Παρασκευή από το The Bachelor, ήταν σήμερα καλεσμένη στο Pop Up και δε δίστασε να ρίξει τα «καρφιά» της σε μία πρώην συμπαίκτριά της, κατηγορώντας την πως έκανε συχνά επιθέσεις στις άλλες κοπέλες.

Μεταξύ άλλων η Κασσιανή μίλησε για την εμπειρία που έζησε μέσα στην βίλα στη μάχη της διεκδίκησης του Παναγιώτη Βασιλάκου.

Αναφέρθηκε συγκεκριμένα στην Αντζελίνα και ξεκαθάρισε πως ήταν η παίκτρια που δημιουργούσε τους περισσότερους καυγάδες.

“Θεωρώ ότι ό,τι κάνει η Αντζελίνα, το κάνει για να κερδίσει τηλεοπτικό χρόνο και τίποτα άλλο. Θέλει να μπει στην τηλεόραση, το θέλει πάρα πολύ αυτό. Προσέξτε όταν βγει, να πάρετε τα μέτρα σας. ”είπε η Κασσιανή για την Αντζελίνα.

Στη συνέχεια, μάλιστα, η Κασσιανή πρόσθεσε: «Η Αντζελίνα δεν είχε πρόβλημα μόνο με εμένα, αλλά και με όλες τις υπόλοιπες. Έκανε επίθεση κάθε φορά σε άλλη κοπέλα. Ανθρώπους σαν την Αντζελίνα, δεν θέλω να τους έχω κοντά μου. Από μακριά και αγαπημένοι, τέρμα.». Δείτε εδώ και τα καρφιά που έριξε η Φαίη Σκορδά για το The Bachelor.