Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Πρόσωπο του OPEN πάει στο Big Brother - Συνάντηση έκπληξη με τον Ανδρέα Μικρούτσικο

Το ανακοίνωσαν στο Instagram

Πρόσωπο του OPEN πάει στο Big Brother - Συνάντηση έκπληξη με τον Ανδρέα Μικρούτσικο
News 30.09.2020 23:48
Από Ελένη Ζουγανέλη

Από το OPEN πάει στο live του Big Brother πρόσωπο του σταθμού, όπου θα έχει μια συνάντηση έκπληξη με τον Ανδρέα Μικρούτσικο.

Ο λόγος για τον Γρηγόρη Γκουντάρα και την είδηση έκανε γνωστή η σύζυγός του, Νάταλι Κάκκαβα μέσα από μια ανάρτηση της στο Instagram.

«Αυτή την Παρασκευή στο Big Brother live μια συνάντηση από τα παλιά… Ανδρέας Μικρούτσικος και Γρηγόρης Γκουντάρας έχουν να τα πουν καιρό… Και πιστέψτε με θα τα πουν και θα τα σχολιάσουν όλα, με το δικό τους μοναδικό τρόπο… Με τον Ανδρέα, ο Γρηγόρης είχε δουλέψει πολλά πολλά χρόνια…

Και μου έχει περιγράψει μόνο τα καλύτερα από αυτή τη συνεργασία… Χαίρομαι διπλά λοιπόν που θα ξαναβρεθούν μαζί τηλεοπτικά, γιατί έχουν μια ξεχωριστή χημεία και αλληλοεκτίμηση… Hello Big Brother λοιπόν με καλεσμένο το αγόρι μου αυτή την Παρασκευή...Ανυπομονώ..», έγραψε η Ναταλί Κάκκαβα. Η ανάρτηση του Αντώνη Αλεξανδρίδη με το αινιγματικό ρητό του Μικρούτσικου.

View this post on Instagram

Αυτή την Παρασκευή στο @grbigbrother live μια συνάντηση από τα παλιά[email protected] και @g.goudaras έχουν να τα πουν καιρό..Και πιστέψτε με θα τα πουν και θα τα σχολιάσουν όλα,με το δικό τους μοναδικό τρόπο...Με τον Ανδρέα,ο Γρηγόρης είχε δουλέψει πολλά πολλά χρόνια..Και μου έχει περιγράψει μονο τα καλύτερα από αυτή τη συνεργασία..Χαίρομαι διπλά λοιπόν που θα ξαναβρεθούν μαζι τηλεοπτικά,γιατί έχουν μια ξεχωριστή χημεία και αλληλοεκτίμηση.. Hello Big Brother λοιπον με καλεσμένο το αγόρι μου αυτή την Παρασκευή.. Ανυπομονώ...

A post shared by Ναταλι Κακκαβα (@n.kakkava) on

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος «αδειάζει» τον ANT1 - «Δεν άφησαν το Big Brother...»

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος ήταν καλεσμένος σε μία διαδικτυακή εκπομπή και μεταξύ άλλων δε δίστασε να «αδειάσει» τον ΑΝΤ1 για τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε το νέο Big Brother στον ΣΚΑΪ, αποκαλύπτοντας πως δεν άφησε το κανάλι να πάρει ούτε τη μουσική των τίτλων.

Όπως είπε, το κανάλι του Αμαρουσίου δεν επέτρεψε στον ΣΚΑΪ να χρησιμοποιήσει τη χαρακτηριστική μουσική τίτλων του «Big Brother 1», αλλά ούτε και πλάνα του ίδιου του Ανδρέα από την τότε εποχή, κάνοντας λόγο για «πνευματική του ιδιοκτησία».

«Η μουσική εκείνη ήταν εξαιρετική. Ήταν εύστοχη. Ο ΑΝΤ1 δεν άφησε να χρησιμοποιηθεί στο νέο ‘Big Brother’. Δεν άφησε κανένα πλάνο δικό μου να παίξει στην πρεμιέρα, όταν με παρουσίαζαν. Ο ΣΚΑΪ ζήτησε μερικά δικά μου πλάνα για την παρουσίασή μου αλλά πήρε την απάντηση ‘όχι, είναι περιουσιακό μου στοιχείο’», είπε χαρακτηριστικά, εμφανώς δυσαρεστημένος, ενώ αποκάλυψε και όλη την αλήθεια πίσω από το βίντεο του Αντώνη Αλεξανδρίδη.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Big Brother - Mega Spoiler: Αυτός είναι ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Big Brother Highlights: Η εξομολόγηση της Αφροδίτης, τα νύχια του Θέμη και η πλαστική της Ραμ

Share