Ευαγγελία Μουμούρη: Η απίστευτη δήλωση για το... γάμο της με τον Κουτσόπουλο - «Με ρωτούσαν όλοι...»

Τι είπε;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ευαγγελία Μουμούρη: Η απίστευτη δήλωση για το... γάμο της με τον Κουτσόπουλο - «Με ρωτούσαν όλοι...»

Στο Πρωινό και τη Μαρία Κοκολάκη παραχώρησε συνέντευξη η Ευαγγελία Μουμούρη. Η ηθοποιός μίλησε για την επιστροφή της στο Καφέ της Χαράς, ενώ αναφέρθηκε και στην δήλωση που είχε κάνει η για τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

«Θα είμαι στο Καφέ της Χαράς, θα επιστρέψω. Η “χήρα” του Φατσέα πάει στο χωριό μετά από 15 χρόνια και όπως μου είπαν έχει πάρα πολύ ενδιαφέρον. Πάει στο χωριό για να βάλει τα πράγματα στη θέση τους από τότε, κουβαλώντας ένα μυστικό 15 χρόνων».

Όσον αφορά τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο και τη δήλωσή της για το γάμο η Ευαγγελία Μουμούρη είπε:

«Έχει εξαφανιστεί! Ένα χρόνο με ρωτούσαν όλοι γιατί θέλω να παντρευτώ τον Κουτσόπουλο, αλλά τώρα δεν θα σου απαντήσω καθόλου. Έχει εξαφανιστεί! Είχα πάει παλιότερα στο μαγαζί του και είχα φάει, πολύ ωραίο φαγητό. Και θέλω να πάω και άμεσα».

Να σημειώσουμε πως έκαναν ηλεκτρονικό εκφοβισμό στην κόρη του συντρόφου της Ευαγγελίας Μουμούρη.

Οι κάμερες έπιασαν στα πράσα τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο - H μελαχρινή καλλονή που τον συνόδευε

Το θέατρο Άλσος και την "Ταράτσα του Φοίβου" επέλεξε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος για να διασκεδάσει αλλά δεν ήταν μόνος του. Ο γνωστός σεφ επέλεξε να έχει δίπλα του μια εκλεκτή παρουσία για να περάσει όμορφα στην έξοδο του.

Μια μελαχρινή καλλονή τσάκωσε ο φακός τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, οι δυο τους αν κρίνουμε από το χαμόγελο τους φαίνεται να περνάνε όμορφα μαζί.

Αυτή είναι η μελαχρινή καλλονή που βρίσκεται στο πλευρό του Λεωνίδα Κουτσόπουλου

Λεωνίδας Κουτσόπουλος με μελαχρινή καλλονή

Λεωνίδας Κουτσόπουλος

Η εκπομπή Love it, της Ιωάννας Μαλέσκου εξασφάλισε πλάνα από την νυχτερινή έξοδο του γνωστού σεφ και μάλιστα ήθελε να μάθει ποια είναι αυτή η κοπέλα που βρίσκεται δίπλα του. Συγκεκριμένα είπε: «Έχουν συγγενική σχέση, φιλική, κάτι άλλο;». Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο σεφ διασκέδασε με φίλη του και τον έχει συνοδεύσει σε πολλές εξόδους του!

Μάθε επίσης: Λίγο καιρό μετά το τέλος του MasterChef, και ενώ περιμένει να ξεκινήσει ο πέμπτος κύκλος του διαγωνισμού μαγειρικής, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έκανε ήδη το νέο του τηλεοπτικό βήμα, και έχει "τρελάνει" για τα καλά την ελληνική τηλεόραση!