The Bachelor: Η Σία πέταξε τις βλεφαρίδες και παραλίγο να μην την αναγνωρίσουμε - Χαμός στο Twitter

«Τις βλεφαρίδες τις πήρε ο Ιανός»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
The Bachelor: Η Σία πέταξε τις βλεφαρίδες και παραλίγο να μην την αναγνωρίσουμε - Χαμός στο Twitter

Μπορεί και το σημερινό επεισόδιο του The Bachelor να είχε τσακωμούς και πικρίες, ωστόσο αυτό που συζητήθηκε περισσότερο ήταν το ότι η Σία πέταξε τις ψέυτικες βλεφαρίδες της.

Η εμφάνιση της παίκτριας είχε συζητηθεί τόσο από εκπομπές όσο και από τα social media με το πρόσωπο της να βρίσκεται σε πολλά meme.

Σήμερα ωστόσο, για πρώτη φορά την είδαμε χωρίς αυτές και παραλίγο να μην την αναγνωρίζαμε, αφού κυριολεκτικά έχει αλλάξει όλο το πρόσωπο της!

The Bachelor Σια βλεφαρίδες

Μάλιστα, στο Twitter επικράτησε χαμός με τα σχόλια για την τεράστια αυτή αλλαγή. Να πούμε πως η Σία είναι πρώην σύντροφος κορυφαίου Έλληνα τραγουδιστή.

The Bachelor twitter

The Bachelor twitter Σία

The Bachelor: Έριξε τα «καρφιά» της η Κασσιανή - «Έκανε επίθεση...»

Η Κασσιανή που αποχώρησε την Παρασκευή από το The Bachelor, ήταν σήμερα καλεσμένη στο Pop Up και δε δίστασε να ρίξει τα «καρφιά» της σε μία πρώην συμπαίκτριά της, κατηγορώντας την πως έκανε συχνά επιθέσεις στις άλλες κοπέλες.

Μεταξύ άλλων η Κασσιανή μίλησε για την εμπειρία που έζησε μέσα στην βίλα στη μάχη της διεκδίκησης του Παναγιώτη Βασιλάκου.

Αναφέρθηκε συγκεκριμένα στην Αντζελίνα και ξεκαθάρισε πως ήταν η παίκτρια που δημιουργούσε τους περισσότερους καυγάδες.

“Θεωρώ ότι ό,τι κάνει η Αντζελίνα, το κάνει για να κερδίσει τηλεοπτικό χρόνο και τίποτα άλλο. Θέλει να μπει στην τηλεόραση, το θέλει πάρα πολύ αυτό. Προσέξτε όταν βγει, να πάρετε τα μέτρα σας. ”είπε η Κασσιανή για την Αντζελίνα.

Στη συνέχεια, μάλιστα, η Κασσιανή πρόσθεσε: «Η Αντζελίνα δεν είχε πρόβλημα μόνο με εμένα, αλλά και με όλες τις υπόλοιπες. Έκανε επίθεση κάθε φορά σε άλλη κοπέλα. Ανθρώπους σαν την Αντζελίνα, δεν θέλω να τους έχω κοντά μου. Από μακριά και αγαπημένοι, τέρμα.». Δείτε εδώ και τα καρφιά που έριξε η Φαίη Σκορδά για το The Bachelor.