Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η επική φάρσα στον Γιώργο Τσαλίκη και η δημόσια απάντηση του

Τι συνέβη;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η επική φάρσα στον Γιώργο Τσαλίκη και η δημόσια απάντηση του

Στην ραδιοφωνική εκπομπή του Γιώργου Τσαλίκη κάλεσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή και έκανε μια επική φάρσα στον τραγουδιστή, ο οποίος της απάντησε και δημόσια στα social media.

Συγκεκριμένα, το βράδυ της Τρίτης η παρουσιάστρια πήρε τηλέφωνο και έκανε την Μαρία,που η κόρη της παρόλο που δεν έχει καλή φωνή, θέλει να ασχοληθεί με το τραγούδι και να συμμετάσχει σε σχετικά talent shows.

Ο Γιώργος Τσαλίκης δεν την κατάλαβε με αποτέλεσμα όλη την ώρα της συζήτησης τους να νομίζει ότι μιλάει με την... Μαρία.

Μετά την φάρσα, στο λογαριασμό του στο Instagram έγραψε: «Η ΕΠΙΚΗ ΦΑΡΣΑ ΤΗΣ ΣΤΑΜΑΤΙΝΑΣ ΤΣΙΜΤΣΙΛΗ ΕΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ. Μετά τη Ναταλία σκυτάλη πήρε η Σταματίνα και την έφαγα κανονικά! Πολύ καλή, πιεστικότατη και προσπαθούσα να κόψω τη γραμμή, αλλά δε σταμάταγε με τίποτα. Φυσικά στο κόλπο η ομάδα της εκπομπής @christoskoutras @katerina_sofroni και «θύμα» εγώ. Δείτε το βίντεο. Σταματίνα μου σε αγαπάω πολύ και παρότι την πάτησα σε ευχαριστώ πολύ». Δείτε σε ποιο show έριξε άκυρο ο Γιώργος Τσαλίκης.

Η ανακοίνωση για την εκπομπή του Γιώργου Τσαλίκη

«60’’ ON CALL».

Έχεις θέμα; Σε ακούμε. Μία εκπομπή γεμάτη ζωντάνια, ένας νέος τρόπος επικοινωνίας ξεκινά!

Κάθε μέρα οι ακροατές θα στέλνουν τα μηνύματά τους (γραπτά ή ηχητικά) στο Viber του Sfera (6936 10 1022) εκφράζοντας έναν προβληματισμό, κάνοντας μία αφιέρωση, αναφέροντας ένα θέμα που τους απασχολεί.

Γιώργος Τσαλίκης ραδιοφωνική εκπομπή

Οι ακροατές θα πρέπει να είναι on call (δηλαδή σε επιφυλακή) γιατί κάθε βράδυ Δευτέρα με Παρασκευή στις 21:00 κάποιοι από αυτούς, θα βγαίνουν στον αέρα της εκπομπής για 60” προκειμένου να πουν αυτό που θέλουν και να μοιραστούν αυτό που έχουν στο μυαλό τους με τον Γιώργο Τσαλίκη.

Αυτή η σεζόν στον Sfera 102,2 τα έχει όλα!

Να σημειώσουμε πως, ο Γιώργος Τσαλίκης, μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, πήρε θέση και για το Big Brother.