Άγριες Μέλισσες: Μπαίνει στην σειρά ηθοποιός που έχουμε να δούμε 11 χρόνια στην τηλεόραση

Spoiler alert!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Άγριες Μέλισσες: Μπαίνει στην σειρά ηθοποιός που έχουμε να δούμε 11 χρόνια στην τηλεόραση

Πριν από 11 χρόνια την είδαμε να πρωταγωνιστεί ξανά σε σειρά του ΑΝΤ1 και μάλιστα πολύ επιτυχημένη αλλά μετά επέλεξε να κρατηθεί μακριά... Ωστόσο, τώρα φαίνεται πως επανέρχεται στους τηλεοπτικούς μας δέκτες επιλέγοντας τις Άγριες Μέλισσες, κι όχι αδίκως!

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε στο Πρωινό ο Αλέξης Μίχας, η Ναταλία Τσαλίκη, που την αγαπήσαμε από την σειρά Άκρως Οικογενειακόν, στις Άγριες Μέλισσες θα υποδυθεί την «Κούλα». Όπως θα εξελιχθεί η πλοκή στα επόμενα επεισόδια, η Δρόσω θα καταλήξει στο καμπαρέ «Χαβάη» στην Τρούμπα. Εκεί θα γνωρίσει μια μυστηριώδη γυναίκα, την Κούλα, που θα την σημαδέψει κατά κάποιο τρόπο.

Ναταλία Τσαλίκη μπαίνει στις Άγριες Μέλισσες

Ο ρόλος που θα αναλάβει η Ναταλία Τσαλίκη θα είναι λίγο σκοτεινός, αλλά πρόκειται για μια βαθιά αληθινή ηρωίδα.

Δείτε εδώ ποιος ανακοίνωσε μέσω instagram πως φεύγει από την σειρά!

Αποκάλυψη μεγατόνων για τις Άγριες Μέλισσες - Αυτό είναι το νέο πρόσωπο της σειράς

Μέσα από την εκπομπή Πρωινό, έγινε μία αποκάλυψη μεγατόνων για την αγαπημένη σειρά του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες. Σύμφωνα με το τηλεοπτικό ρεπορτάζ λοιπόν, στη σειρά θα μπει ένα νέο πρόσωπο το οποίο θα φέρει τα πάνω κάτω!

Πρόκειται για ένα πρόσωπο που βρισκόταν και στο παρελθόν στον ΑΝΤ1 και συγκεκριμένα στη σειρά «Θα βρεις τον δάσκαλό σου», αν και τα τελευταία χρόνια απείχε από την τηλεόραση.

Όπως ανέφερε στο Πρωινό την Τρίτη ο Αλέξης Μίχας, ο Χάρης Σώζος θα παίξει έναν μεγαλοτραπεζίτη που θα λέγεται Σωκράτης Θέμελης.

Ο Χάρης Σώζος θα αναστατώσει τη ζωή των Σεβαστών, ενώ ο ρόλος του έχει να κάνει με τα περιουσιακά ζητήματα της οικογένειας και τα προβλήματα που θα αντιμετωπίσει στα επόμενα επεισόδια, ενώ στη σειρά μπαίνει και ο αδερφός ενός πασίγνωστου τραγουδιστή.