Καφέ της Χαράς - Spoiler: Σεξιστές εναντίων φεμινιστών!

Ποιοι θα έρθουν κοντά;

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Καφέ της Χαράς - Spoiler: Σεξιστές εναντίων φεμινιστών!

Τι θα δούμε αύριο Παρασκευή, 2 Οκτωβρίου στο νέο επεισόδιο της θρυλικής σειράς Καφέ της Χαράς των Χάρη Ρώμα- Άννας Χατζησοφιά που επέστρεψε στον ΑΝΤ1

Μεγάλη αναστάστωση επικρατεί στο Κολοκοτρωνίτσι αύριο Παρασκευή, 2 Οκτωβρίου (στις 21.00, στον ΑΝΤ1) στο νέο επεισόδιο του «Kαφέ της Χαράς».

Μετά την επεισοδιακή και κυρίως χορευτική βραδιά, ο Περίανδρος καταγγέλλει στη Μητρόπολη τον Δημήτριο για τη συμμετοχή του στο μιούζικαλ που ανέβηκε στο Καφέ. Όσα μάθαμε για το τέλος της σειράς!

Η Βάλια αναστατώνεται για τον Δημήτριο, ο Μάνος αναστατώνεται που η Βάλια αναστατώθηκε για τον Δημήτριο και η Αρετή αναστατώνεται που ο Μάνος αναστατώθηκε για τη Βάλια.

Η Στέλλα αναγκάζεται να ζητήσει δημόσια συγγνώμη από τον Περίανδρο. Τo σόου εξιλέωσης της Στέλλας γίνεται ενώπιον όλου του χωριού, αλλά ο Περίανδρος τραβάει την ταπείνωσή της στα άκρα. Εκείνη αντιδρά, η Βάλια εξεγείρεται στο πλάι της και το χωριό διαιρείται σε σεξιστές και φεμινιστές…

«Έσκασε» το spoiler για το Καφέ της Χαράς - Τραγωδία με την...

Μόλις σήμερα «έσκασε» ένα σούπερ σπόιλερ για την αγαπημένη σειρά του ΑΝΤ1, «Το Καφέ της Χαράς», το οποίο ήρθε μάλιστα από μία πρωταγωνίστρια της σειράς. Στα επόμενα επεισόδια θα δούμε να εκτυλίσσεται μία πραγματική τραγωδία!

H Χριστίνα Τσάφου μίλησε σήμερα στην εκπομπή «Στην φωλιά των ΚουΚου» και μεταξύ άλλων αποφάσισε να αποκαλύψει τα πάντα σχετικά με τον μέλλον της ηρωίδας της, της «Χάιδως».

Αυτό είναι το spoiler που «έσκασε» για το Καφέ της Χαράς

Είναι αλήθεια ότι στο Καφέ της Χαράς θα πεθάνετε;

Άντε καλέ, δεν έχει και… ξύλο εδώ πέρα. Όχι, δεν ισχύει. Απλώς εξαφανίζομαι για ένα διάστημα και ξαναεμφανίζομαι μετά.

Ποια είναι τα λιγότερα λεφτά που έχετε πάρει ποτέ σε δουλειά;

Δούλεψα κάποτε σε ένα μικρό θεατράκι και έπαιρνα ποσοστό. Περίπου 80 ευρώ την εβδομάδα.

«Το Safe S3x με βοήθησε στις επόμενες δουλειές», είπε η Χριστίνα Τσάφου και μαζί με τον Αρτ έκαναν αναπαράσταση μία από τις σκηνές που είχε η ίδια στην ταινία με τον Παύλο Χαϊκάλη.