J2US: Πρόσωπο "φωτιά" ετοιμάζεται να μπει στο παιχνίδι!

Θα κάνει σίγουρα πανικό!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
J2US: Πρόσωπο

Ο νέος κύκλος του J2US θα έχει σίγουρα αρκετές εκπλήξεις για τους τηλεθεατές του Open. Μάλιστα ένα πρόσωπο "φωτιά" που θα φέρει πανικό στο show παραδέχτηκε πως κάνει συζητήσεις με την παραγωγή!

Μπορεί το J2US να βρίσκεται στα σχέδια του Open για το δεύτερο μισό της σεζόν, ωστόσο αρκετά είναι τα ονόματα τα οποία έχουν συζητήσει με την παραγωγή, προκειμένου να συμμετέχουν στο διαγωνιστικό show με παρουσιαστή τον Νίκο Κοκλώνη.

Ένα από αυτά και ο Λευτέρης Πανταζής. Η Κάμερα του star και η εκπομπή, Στη Φωλιά των Κου Κου, συνάντησε τον γνωστό τραγουδιστή, ο οποίος έκανε σχετικές δηλώσεις. Αυτό το πρόσωπο έριξε άκυρο στο show!

«Έγινε μια κρούση και εντάξει… το συζητάμε. Ακόμα δεν έχει τελειώσει κάτι. Το θέμα σκαλώνει στο εάν πρέπει να χορεύω ή να τραγουδάω. Το συζητάω γιατί τώρα δεν δουλεύουμε κιόλας, δεν έχουμε υποχρεώσεις πολλές και έτσι το συζητάω να ασχοληθώ, αν θα γίνει τελικά. Εντάξει, μπορεί να τα καταφέρουμε, θα δούμε» ξεκαθάρισε ο Λευτέρης Πανταζής.

Λάουρα Καραΐσκου: Το νέο πρόσωπο του J2US - Είναι καλλόνη!

Η Βίκυ Κάβουρα φεύγει, η Λάουρα Καραΐσκου έρχεται στο J2us. Η πανέμορφη καλλονή θα είναι η νέα παρουσιάστρια του celebrity room στον επόμενο κύκλο του Just The 2 Of Us.

«Η Λάουρα Καραΐσκου θα έχει έναν πολύ ενεργό ρόλο στο νέο J2US», τονίζει ο Νίκος Κοκλώνης στην εκπομπή Ευτυχείτε.

«Η Λάουρα Καραΐσκου θα έχει έναν πολύ ενεργό ρόλο στο νέο J2US», τονίζει ο Νίκος Κοκλώνης στην εκπομπή Ευτυχείτε.

Mάλιστα ο Νίκος Κοκλώνης δηλώνει πολύ τυχερός! Δείτε ακόμα ποιο πρόσωπο έριξε άκυρο στο show!