Αμηχανία στην εκπομπή των Κου Κου - Η στιγμή που η Παπαδημητρίου "έκλεισε" τον δρόμο στον Αγγελόπουλο

Έτσι αντέδρασαν μόλις κατέβασαν τα παράθυρα των αυτοκινήτων τους

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αμηχανία στην εκπομπή των Κου Κου - Η στιγμή που η Παπαδημητρίου

Μια έντονη αμηχανία σημειώθηκε στην εκπομπή «Στην φωλιά των κου κου», όταν μπροστά στην κάμερα η Ντορέττα Παπαδημητρίου συνάντησε ξαφνικά τον Γιώργο Αγγελόπουλο και του έκλεισε το δρόμο με το αυτοκίνητο της.

Συγκεκριμένα, ο Αρτ συνάντησε τον Ντάνο και συζήτησαν για τα επόμενα τηλεοπτικά του σχέδια κι αν θέλει να κάνει κάποιο από τα projects που έχουν ακουστεί. Μετά την συνέντευξη βγήκε με το αυτοκίνητό της κι η Ντορέττα Παπαδημητρίου όπου σταμάτησε στον δημοσιογράφο με αποτέλεσμα να του κλείσει τον δρόμο.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος κατέβασε το παράθυρό του και καλημέρισε την ηθοποιό, η οποία φανερά αμήχανη του είπε: «Γεια, τι γίνεται;». Ενώ, νωρίτερα είχε μια συνάντηση με τον Κοκλώνη για τα project που θα αναλάβει.

Να σημειώσουμε πως στο παρελθόν υπήρχαν διάφορα δημοσιεύματα που τους ήθελαν ζευγάρι αλλά δεν είχε επιβεβαιωθεί τίποτα.

Στις δηλώσεις της να πούμε πως η Ντορέττα Παπαδημήτριου αναφέρθηκε στα τηλεοπτικά της βήματα: «Ναι προχωρούν οι συζητήσεις και καλώς εχόντων των πραγμάτων θα ξεκινήσουμε. Την Κατερίνα Ζαρίφη και τη Μαρία Σολωμού τις ξέρω χρόνια, έχουμε πολύ κοινό χιούμορ και κάνουμε παρέα, οπότε όταν συζητήθηκε να συνυπάρξουμε ήταν μια πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση και νομίζω λίγο απρόβλεπτη. Η εκπομπή θα είναι κάτι που δεν έχετε ξαναδεί. Τα υπόλοιπα θα ανακοινωθούν από το Mega», ενώ ρωτήθηκε και για το πώς ένιωσε που είδε τον Ντάνο: «Πολύ ωραία. Πώς να ήταν; Πάντα χαίρομαι όταν τον συναντώ».

Έτοιμος να συμμετάσχει σε γνωστό show είναι ο Γιώργος Αγγελόπουλος - Που θα τον δούμε;

Έγινε η αποκάλυψη στο Ευτυχείτε με την Κατερίνα Καινούργιου και το που θα συμμετέχει φέτος ο Γιώργος Αγγελόπουλος!

Σύμφωνα με πληροφορίες του καναλιού σε συζητήσεις βρίσκεται το Just The 2 of us με τον Γιώργο Αγγελόπουλο ώστε να μπει στο παιχνίδι που ξεκινάει σε λίγες μέρες!

Μάλιστα η συζήτηση έγινε με τον Νίκο Κοκλώνη στο γραφείο του! Ωστόσο δεν γνωρίζουμε παραπάνω λεπτομέρειες! Δείτε το παρασκήνιο από την επίσημη φωτογράφιση του show!