Ελεονώρα Ζουγανέλη: Αναβάλλεται ο γάμος της με τον Σπύρο Δημητρίου;

Τι συνέβη;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ελεονώρα Ζουγανέλη: Αναβάλλεται ο γάμος της με τον Σπύρο Δημητρίου;

Τα σκαλιά της εκκλησίας πρόκειται να ανέβει η Ελεονώρα Ζουγανέλη με το σύντροφο της, Σπύρο Δημητρίου. Το ζευγάρι ωστόσο, όπως φαίνεται αναβάλλει το γάμο του.

Σύμφωνα με το asist.gr, το ζευγάρι, παρ' ό,τι βρισκόταν στο τελευταίο στάδιο των προετοιμασιών για το γάμο του, αποφάσισε τελικά να τον αναβάλλει λόγω κορονοϊού.

Κανονικά το ερχόμενο Σάββατο, 10 Οκτωβρίου, στο Island, η Ελεονώρα Ζουγανέλη, θα φορούσε το υπέροχο νυφικό που της ετοιμάζει η Σίλια Κριθαριώτη και θα ένωνε τη ζωή της με τον αγαπημένο της δικηγόρο και κουμπάρα τη Σάννυ Μπαλτζή, τον άνθρωπο που τους γνώρισε. Αμηχανία στο Star με τον σύντροφο της Ελεονώρας Ζουγανέλη. Τι είπε στον αέρα εκπομπής;

Πηγή: asist.gr

Ελεονώρα Ζουγανέλη: Το ανατρεπτικό προσκλητήριο του γάμου της και το φαντασμαγορικό νυφικό

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανεβαίνει η αγαπημένη τραγουδίστρια, Ελεονώρα Ζουγανέλη και στη φόρα βγήκε το προσκλητήριο του γάμου της, ενώ το νυφικό της όπως γνωρίζουμε είναι φαντασμαγορικό.

Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό το προσκλητήριο του ζευγαριού μοιάζει με εισιτήριο συναυλίας και είναι σε τόνους του λευκού και του γαλάζιου.

Οι προετοιμασίες μαζί με το σύζυγό της, Σπύρο Δημητρίου γίνονται πυρετωδώς, αφού θέλουν όλα να είναι τέλεια για την πιο σημαντική ημέρα της ζωής τους.

Ελεονώρα Ζουγανέλη λεπτομέρειες γάμου

Αυτό θα είναι το φαντασμαγορικό νυφικό της Ελεονώρας Ζουγανέλη

Ο γάμος της τραγουδίστριας και κριτή του «Τhe Voice» με τον γνωστό δικηγόρο, όπως έχει γίνει γνωστό θα πραγματοποιηθεί στις 10 Οκτωβρίου κι όπως αποκαλύπτει σήμερα η εφημερίδα «Secret» και η Σάσα Σταμάτη, η μέλλουσα νύφη έχει επιλέξει, για την πιο σημαντική ημέρα της ζωής της, μία custom made δημιουργία της διεθνούς φήμης σχεδιάστριας, Σήλιας Κριθαριώτη.

Σύμφωνα μάλιστα με αποκλειστικές πληροφορίες της εφημερίδας, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη έκανε ήδη την πρώτη πρόβα νυφικού έχοντας στο πλευρό της τη λατρεμένη της μητέρα, Ισιδώρα Σιδέρη. Αυτή θα είναι η ημερομηνία του γάμου τους!

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ο Σπύρος Δημητρίου γνωρίστηκαν μια ημέρα ιδιαίτερα σημαδιακή για τον δικηγόρο. Στις 9 Ιουνίου. Εκείνο το πρωί είχε κηδέψει τον πατέρα του και το απόγευμα δέχτηκε ένα τηλεφώνημα από τη Σάννυ Μπαλτζή, με την οποία είναι φίλοι χρόνια. Η τραγουδοποιός επικοινώνησε μαζί του για να του εκφράσει τη συμπαράστασή της και τον κάλεσε το ίδιο βράδυ στο μαγαζί που διατηρεί στο Χαλάνδρι.

Ο Σπύρος Δημητρίου, αν και δεν είχε διάθεση, αποφάσισε να πάει να τη συναντήσει. Δεν ήταν όμως μόνη της, καθώς μαζί της έτυχε να βρίσκεται και η Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος και η πρόταση γάμου δεν άργησε να έρθει.