Γενέθλια για την Μαρία Σολωμού - Αυτή είναι η ηλικία της

Η ανάρτηση στο Instagram

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γενέθλια για την Μαρία Σολωμού - Αυτή είναι η ηλικία της

Τα γενέθλια της γιορτάζει σήμερα η Μαρία Σολωμού και με μια ανάρτηση που πραγματοποίησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αποκάλυψε την ηλικία της.

Η γνωστή ηθοποιός διανύει μία από τις πιο δημιουργικές περιόδους της ζωή της, αφού προετοιμάζεται για ένα νέο επαγγελματικό βήμα, στην τηλεόραση.

Με αφορμή λοιπόν τα γενέθλια της, η Μαρία Σολωμού έκανε μια χιουμοριστική ανάρτηση. Αφού ευχήθηκε στους διαδικτυακούς φίλους της “καλό μήνα”, αποκάλυψε πως σήμερα γίνεται… 32!.

Μαρία Σολωμού γενέθλια ηλικία

Πρεμιέρα είχε το The Voice of Greece και εντύπωση έκανε το σχόλιο του Πάνου Μουζουράκη για την Μαρία Σολωμού!

Τηλεοπτική έκπληξη: Η Μαρία Σολωμού με δική της εκπομπή!

Η Μαρία Σολωμού ετοιμάζεται να ξεκινήσει δική της εκπομπή στην τηλεόραση και μάλιστα δεν θα είναι μόνη της σε αυτό!

Η ταλαντούχα ηθοποιός πρόκειται να πάει στο κανάλι του Mega! Βέβαια δεν θα είναι μόνη της, ακόμα δύο διάσημες Ελληνίδες θα είναι μαζί της!

Ποιες είναι οι τρεις κυρίες που φαίνεται να έρχονται κάθε Σαββατοκύριακο στις οθόνες μας;

Τρεις πασίγνωστες κυρίες βρίσκονται πολύ κοντά στο να τις δούμε σύντομα στο Mega, σε εκπομπή μαζί. Έχουν ήδη γίνει τα πρώτα ραντεβού με τους ιθύνοντες του σταθμού, πάνε πολύ καλά και το Σαββατοκύριακο θα ετοιμάσουν τον πιλότο. Ντορέττα Παπαδημητρίου, Μαρία Σολωμού και Κατερίνα Ζαρίφη είναι οι τρεις γυναίκες που φαίνεται να παίρνουν θέση στις οθόνες μας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Δήμητρας Καλφούντζου Στη φωλιά των Κου Κου, πρόκειται για μια γυναικεία εκπομπή που θα παίζει το Σαββατοκύριακο, στα πρότυπα του Dot.

Το Mega θα έχει τον τελευταίο λόγο για το αν αυτή η εκπομπή θα πάρει το πράσινο φως ή όχι.