Σάλος στο Instagram με τον γιο του David Beckham - Διέγραψε την φωτογραφία με τη σύντροφο του

Πήραν φωτιά τα social media

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σάλος στο Instagram με τον γιο του David Beckham - Διέγραψε την φωτογραφία με τη σύντροφο του

Χαμός επικρατεί τις τελευταίες μέρες στο instagtram με αφορμή μία φωτογραφία που ανέβασε η αρραβωνιαστικιά του Brooklyn Beckham, Nicola Peltz, την οποία και διέγραψε άμεσα.

Η φωτογραφία απεικονίζει το ζευγάρι αγκαλιά, με τον Brooklyn να έχει περάσει το χέρι του στο λαιμό της μέλλουσας γυναίκας του.

Η κίνηση, αντιμετωπίστηκε από τους χιλιάδες followers και φιλανθρωπικές οργανώσεις σαν ενδοοικογενειακή βία και τα σχόλια πήραν φωτά.

Η φωτογραφία αυτή τελικά κατέβηκε άμεσα αφού δημιουργήθηκε πανικός στο διαδίκτυο.

Μπρούκλιν Μπέκαμ βίαιος

David - Victoria Beckham: Θετικοί στον κορωνοϊό - Ταξίδεψαν παντού ενώ νοσούσαν

Αφού ταξίδεψαν σε σχεδόν ολόκληρο τον κόσμο, ο Ντέιβιντ και η Βικτώρια Μπεκαμ ανακάλυψαν πως είχαν κορωνοϊό. Το ζευγάρι έκανε τις καλοκαιρινές του διακοπές και επισκέφτηκε πολλά μέρη μεταξύ τους και η Ελλάδα.

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ και η σύζυγός του, Βικτόρια, κόλλησαν κορωνοϊό τον περασμένο Μάρτιο και μάλιστα σε ένα πάρτι στο Λος Άντζελες. Πέρασαν δυο εβδομάδες ταξιδεύοντας σε όλο τον κόσμο με τα παιδιά τους έως ότου να εμφανίσουν συμπτώματα. Και φοβήθηκαν ότι ήταν «υπερ-μεταδότες» του ιού όταν πολλοί από το προσωπικό τους νόσησαν.

Οι Μπέκαμ ταξίδεψαν από το Λος Άντζελες στη Βρετανία για τα 21α γενέθλια του γιου τους, Μπρούκλιν στις 4 Μαρτίου, επέστρεψαν στις ΗΠΑ μια εβδομάδα μετά γιατί ο άλλοτε σούπερ σταρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Ρεάλ έπρεπε να βρεθεί σε παρουσίαση της ομάδας του, Ίντερ Μαϊάμι και στις 19 Μαρτίου γύρισαν ξανά στη Βρετανία όπου τους… βρήκε το lockdown!

Σύμφωνα με τη Daily Mail, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ άρχισε να νιώθει αδιαθεσία ενώ βρισκόταν στο Μαϊάμι. Λίγο μετά από εκείνον, η 46χρονη σύζυγός του ένιωσε πονόλαιμο και ανέβασε πυρετό.

«Ήταν το απόλυτο σενάριο τρόμου» είπε μια πηγή στη Sun, εξηγώντας πως ο Ντέιβιντ Μπέκαμ ήταν στο Μαϊάμι για να συμμετέχει σε εκδηλώσεις της Ίντερ Μαϊάμι και η οικογένειά του πήγε για να τον υποστηρίξει. «Παραβρέθηκαν σε κάποιες εκδηλώσεις, ο Ντέιβιντ έκανε χειραψίες και φιλούσε θαυμαστές και αξιωματούχους του συλλόγου» είπε η ίδια πηγή.

Κορωνοϊός: Θετική και η κόρη του Σίλβιο Μπερλουσκόνι

Μετά τις εκδηλώσεις στο Μαϊάμι, η οικογένεια Μπέκαμ επέστρεψε στο Λονδίνο για να γιορτάσουν τα 21α γενέθλια του Μπρούκλιν. Μάλιστα, ο Ντέιβιντ και η Βικτόρια διοργάνωσαν ένα μεγάλο πάρτι για τον πρωτότοκό τους στο σπίτι τους, όπου εμφανίστηκε ο Stormzy και ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν η Emma Bunton.

Όταν ένιωσαν τα συμπτώματα αδιαθεσίας και νόσησαν και μέλη του προσωπικού τους, δυο εκ των οποίων σοβαρά, η Βικτόρια Μπέκαμ πανικοβλήθηκε και υποχρέωσε όλη την οικογένεια σε καραντίνα για περισσότερες από 14 μέρες. «Ήταν τρομοκρατημένη πως θα μπορούσαν να είναι υπερ-μεταδότες και έκανε ό,τι μπορούσε για να ελαχιστοποιήσει τον μελλοντικό κίνδυνο» τόνισε η πηγή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ντέιβιντ και η Βικτόρια Μπέκαμ ήταν σε συνεχή επαφή με τα μέλη του προσωπικού τους που νόσησαν και αφού ανάρρωσαν πλήρως βοήθησαν τους δυο ανθρώπους που είχαν περάσει τη νόσο πιο βαριά.

Αφού ξεπέρασαν τη νόσο που προκαλεί ο κορονοϊός, το ζεύγος Μπέκαμ εξετάστηκε και για αντισώματα, ώστε να είναι σίγουρο πως είχε απαλλαχθεί από την Covid-19, πριν φύγουν διακοπές στην Ελλάδα και την Ιταλία.